Bank Asya 1.Lig - 24.Hafta | Boluspor - SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 24 February 2008, 15:47:46

« önceki - sonraki »

baha55

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 02 March 2008, 15:29:46
peki şimdiki yönetimde varmı bu vasıflar
o zaman buadamlarada suç bulmayalım

ben bu adamlara suç bulmuyorum..suçlu kim biliyomusun...samsundan para kazanıpda samsundan milletin sırtından zengin olupda ,samsunlu olup da samsunsporun suanki oturup aglanacak halini görüpte servetinin % 1 ini samsunspora bagışlamayan serefsizlerin vede sayın  belediye baskanınızınn

erkan55

yönetici

Beyler
Sn. İsmail Uyanık'a laf edebilecek adam önce onun %1'i kadar Samsunspor markasına hizmet etmiş olmalıdır. Herkes ayağını denk alsın, hele o adamsa gibi lafları ölçüp biçip yazsın. Burası Boluspor maç başlığı, maçla ilgili görüşünüz varsa yazın. İlgili bütün mesajlar silinecek, bu başlıkta İsmail Başkan hakkında iyi ya da kötü yazmaya devam edenler ihraç edilecektir.

Kara Mamba

Alıntı yapılan: alemsirinler55 - 02 March 2008, 15:17:26
kimi istifaya çağırıyonuz yaa bu adamlar olmasaydı takım kapanıyoduyaa seçim zamanını bilmiyonuzmu sankı her şeçimde aday yok ertelee 4.veya 5. seçimde bu adamlar geldiii istifaya çağırmaya gerek yokkk biri gelecekse ben bırakırım diyor zaten sezgin başkan

Bencede doğru şu an istifa etse kim gelecek.Elinden geleni yapıyor.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: baha55 - 02 March 2008, 15:32:37
ben bu adamlara suç bulmuyorum..suçlu kim biliyomusun...samsundan para kazanıpda samsundan milletin sırtından zengin olupda ,samsunlu olup da samsunsporun suanki oturup aglanacak halini görüpte servetinin % 1 ini samsunspora bagışlamayan serefsizlerin vede sayın  belediye baskanınızınn
evet kardeşim Samsunlu olupta zengin olupta SamsunSPora Parada destek vermeyen şerefsizler var Orhan Gencebay baba bile 5 kuruş vermedi herkez kendi derdinde

samsunmania

At bir tane be Samsunum. Haftamız berbat geçiyor sen kaybedince.

bluegreen55

yahu ne yapıyor bunlar ne olacaksa olsun açık oynasınlar..

55__Gurbet__55

mehmet yılmaz

cem55'in anlattığına göre al gülüm ver gülüm devam ediyormuş maç. Caner çıkmış Serkan Eyüboğlu girmiş. Feridun'un bir şutu varmış. Bolu'nun da tek atağı. tipik orta saha mücadelesi diyor.

Bolu bir gol atmış ama ofsayt nedeniyle verilmemiş.

Çaðrý55

Alıntı yapılan: baha55 - 02 March 2008, 15:32:37
yok sana değil genel konuştumda. katılıyorum dediğine insan nasıl olurda memleketine sahip çıkmaz orhan baba dedik ondanda bi yardım yok... ben açıkcası ismail uyanığı çokta iyi bulmuyorum eğer sağlam temel atsaydı belki bu kadar kötü olmazdık şimdiki yönetim ismail başkan döneminde olsaydı belki daha iyileri yapacaktı biraz günün şartlarına göre düşünelim bence

cenkturgut

mac ne durumda ya?
Emre  balakta yemıs kırmızıyı haftaya defansta kım oynayacak?

cenkturgut

arkadaslar  yenılıyoruz hepımız sınırlıyız lutfen bosverın ortamı germeyelım hepımız arkadasız kardesız burada

yaman55

saldırsana samsun ölümüne samsun bizim için samsun

CeLiL_55

Bizi Düşünen yok şuanda Futbolcular içinde adamların umrunda deyil taraftar maç biran önce hepsi kaçmak istiyor ama şimdi Serkan Celil Musa Adnan olsalar heygidi böylemi olurdu takımı ateşlerdi hepside  :-[