Bank Asya 1.Lig - 24.Hafta | Boluspor - SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 24 February 2008, 15:47:46

« önceki - sonraki »

tolga

northone kimse gelmesin bundan kötüsü olmaz hiç olmazsa bedava kahramanlık yapmasınlar çıkar birilerinin içi sızlıyodur

samsunmania

02 March 2008, 15:09:35 #211 Son düzenlenme: 02 March 2008, 15:10:51 samsuni
k
Alıntı yapılan: samsuni - 02 March 2008, 15:00:19
İşte bunu yakıştıramıyorum ben, dilim varmıyor söylemeye. Bizim büyük Samsunspor'umuzu büyük yapanlar büyük futbolculardı. Bunlar nasıl insan anlamıyorum ben? Bir mesleğiniz var, hiç değilse kendinize saygınız olssun. Arma için, forma için oynamıyorsanız bile kendi haysiyetiniz, mesleki kariyeriniz için oynayın.

İsmail Başkan'ın geri döneceğine ihtimal vermiyorum ama hiç değilse bizim onsuz geçen son 3 yılda ne kadar acı çektiğimizi görmüştür.

Aynı şeyleri düşünüyoruz kardeşim.

son nefes55

02 March 2008, 15:17:26 #212 Son düzenlenme: 02 March 2008, 15:20:27 samsuni
kimi istifaya çağırıyonuz yaa bu adamlar olmasaydı takım kapanıyoduyaa seçim zamanını bilmiyonuzmu sankı her şeçimde aday yok ertelee 4.veya 5. seçimde bu adamlar geldiii istifaya çağırmaya gerek yokkk biri gelecekse ben bırakırım diyor zaten sezgin başkan

CeLiL_55

Böyle Rezil olucana kapansa daha iyiydi be

heyyo55

Alıntı yapılan: cenkturgut - 02 March 2008, 15:09:23
ben bu soyledıklerını senın sezon  basından  berı soyluyorum.BEnım bıldıgım bazı gercekler  var kı soylersem  kamuoyu  yıkılır.Bu futbolcuların neden  oynamadıgı ortaya cıkar bosver soylemeye gerek yok devam etsınler.Bır futbolcununun genel mudure  sopledıklerı acı seyler  vvar kımse yonetımı sallamıyor sezon sonu hıckımse kalmıcak bu takımda ben ona uzuluyorum sadece

bizde biliyoruz kulüpte neler döndüğü sadese sen bilmiyorsun merak etme bazı oyuncular maçın sonucunu önceden biliyor mesala ama bizde konuşmuyoruz burda bunları neyse maça dönelim

cenkturgut

ıstıfa etseler ne olur etmeseler ne olur  bır efsaneyı mahvettıler tukettıler becerıksızzlıklerıyle bır  takımı kume dusuruyorlar bundan kotusu olabılırmuı  hee  sız  2 lıgte mac ızlemek ıstıyortsanız  kalsınlar  koltuk sıcaktır  guzeldır tabııı.

Kadir ÇELEBİ

2nci yarının 20 dk itibariyle gozlemler nasıl bilgi verirmisiniz arkadaslar.

babaalişo

beyler maça dönün maça bırakın başkanlık işlerni trübünü bi arayında maç nasıl ikinci yarı bi öğrenin daha

baha55

Alıntı yapılan: samsuni - 02 March 2008, 15:28:20
maşallah, ne çok şey biliyorsun sen öyle?
o halde Türkiye'nin sayılı zenginlerindendir değil mi?

böle bişey yazman için bunu   gözlerinle görmüş olman lazım eger görmediysen gözünle bu söylediğini bunun vebalini günahını dünya ahiret hiçbir yerde ödeyemezsin arkadaşımm

klavyenin ayarı yok nasılsa, yaz bakalım.

cenkturgut

hakan55

ordu bile kolaeli karşısında 2-0 yaptı kafayı yicem resmen

Kadir ÇELEBİ

son 5 dk itibariyle yogun bir baskı kurmusuz macın donme ihtimali varmıs su dakikalarda...

cenkturgut

ea  bellı oldu bızım topcular seneye  gıresun ve orduda oynayacaklar

55__Gurbet__55

CeLiL_55

Alıntı yapılan: HaKaN55 - 02 March 2008, 15:31:15
ordu bile kolaeli karşısında 2-0 yaptı kafayı yicem resmen
Ordunun Parası Pulu var Futbolcusu var bi ara meşhur Bursalı Okan Yılmazda şimdi Orduda onlar Bu Sene Çıkar belkide