Bank Asya 1.Lig - 24.Hafta | Boluspor - SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 24 February 2008, 15:47:46

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

yuhh ya ne bu 2-0 oldu üstelik kırmızı kartta gördük deliricem yaaaa >:( >:(

CeLiL_55

Allahımm Deliricem sen aklıma mukayyet ol yeter be yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

CurvaSudSamsunspor

tolga

kaderimizse çekeriz SEZGİN GÜMÜŞ İSTİFA İSTİFA İSTİFA SEZGİN GÜMÜŞ İSTİFA

mehmet yılmaz

Cem55'in söylediğine göre yine berbat bir oyun oynuyormuş bizimkiler. en ufak bir umut yok dedi. Bu kadar yeteneksiz, futbolculuktan uzak, üstüne para versen bile üzerine koyamayacak kadar barbat futbolcularımız olmamıştı hiç bir zaman. Bunlar kasıtlı yapmıyorlar bu iş, çünkü çok kötü futbolcular.

Allah kahretsin hepinizi.

CeLiL_55

ne biçim iştir bu ya ne Ruhsuz adamlar bunlar adam gibi oynamıyor kimse sezgin gümüş senide allah bildiği gibi yapsın of be offffff  :-[

tolga

GİRA BULAKI KABUL ETMEDİ SAYIN BAŞKAN BİRİNİ HEMEN YAMADI BURAYA YAZIKLAR OLSUN BE İSTEDİĞİ GİBİ KULLANIYOR KOSKOCA MAZİYİ 2 B YE GÖDERİYOR ÇEK GİT YA UTANMAN YOKMU

55__Gurbet__55

bi pazar bi pazarim mutlu gecsiin da cok mu istyoz ya yeter ertik biktiim

Çaðrý55

sezgin gümüşmü çıkıp oynuyoda adam laf ediyonuz varmı eskişehir gibi sergeni getirecek bakanımız Kemal paraakıtan varmı yok büyükşehir destekmi yok halkın umrunda değil biri verecek 100 milyarda küçük açıklar kapanacak.

CurvaSudSamsunspor

CeLiL_55

Sezgin Gümüş Allah Kahretsin seni be yedin bitirdin Samsunu Defol git artık

son nefes55

artık araklı değirmendere ile maç yaparız rezil ettiniz bizleri sizin ben hepinizin a.q

tolga

KİMSE DUYGUSAL DAVRANMASIN SAMSUNSPOR MU ÖNEMLİ YOKSA KİŞİLERMİ GEREKEN YAPILSIN VE BU ADAM GİTSİN BÖYLE OLMATACAK YAZIKLAR OLSUN

edmontdante

Geçen hafta bir kaç futbolcunun hareketlerinden sezmiştim malesef takımı satıyorlar.Para-para-para demekten başka hiçbirşey yapmayan bu adamlar artık takımı sabote etmeye başladılar bence.Bunu geçen hafta FERİDUN'da net olarak gördüm.Ordu maçında ERCÜ'nün yaptığı penaltıdan sonraki davranışları ortada.Hiç birinin umrunda değil takım.

Acı ama  bence takım düşüyor.Dilim düştü demeye el vermiyor ancak  bu saatten sonra  ve topçular takımın altına bomba koyarken  kurtulmamız çok zor.

Ve malesef bu adamlar adam diye ŞEHRİMİZDE gezebiliyorlar.

Çaðrý55

bu adam benim babam değil dayım değil ben kimseninde savunucusu değilim hadi gitsin sezgin gümüş kim gelecek onu söyle... giray bulak değil jose mourinho gelsin bu adamlarla yine bişe yapamaz