Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

samsun155

hade koçlarım hade 2.golu atarsak,3 te gelir ,4 de gelir hade bastırın

King Of The North

Dak.55 Plaka
vardır bir hayır hadi aslanlarım Bolu'da yanınızda olacağız ne olursa olsun yeter ki mücadele edin.

SaMsUnSpOr 55

salihcakir

ikinci yarının başından itibaren yogun bir baskı kurduk rakip kalede. gol de geldi zafer şakarla. golden hemen sonra yine net bir gol kaçırdık. taraftarta müthiiş şu dakikalarda. takım çok istekli imiş. özellikle feridun sağ kanadı vızır vızr çalıştırıyormuş.

veis

sakarya 2 1 öne geçti 40 saniye sonra antep atdı millet canını dişine takıyor saldırın oglum saldırınnnnn

veis

hadi aslanlarım siz samsunsporsunuz ya saldırın

METE

TMM CEM 55 YAZMISIN ZATEN EYW :D :D :D
LAYYYYY LAYYYYYYYYY LAAAAAAA LAAAAAA LAYYYYYYYYYYYYY LAYYYYYY LAAAAAAAAA LAAAAAAAA LAYLAYLAYLAY LAYYYYYYYYYYYYYYYYYY LAA LAA LAAA LAAA LAYY

MeL_55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 24 February 2008, 15:15:35
DK 55 HADI GOL ATTIN

arkadaslar gördünüzmü dk 55 attin dedim attilar ugurluyum ben  ;D

Cagdas Ünver

cenkturgut

bu macıda kaybedersek  2 ncı yarıya  fıkstur  avantajımız  var dıyenlerı esefle  kınıyorum.Samsunspopr   bundan sonra cıkacağı 3  mactada puan kaybederse bu kulubun halı ne olur bılmem .SEzon sonu kac tane  futbolcu kalır bu takımda acaba_???

harbisamsunsporlu5517

CeLiL_55

Veis abi valla sen sahada olsan kesin bunlardan iyi oynardın  :D

ozkan17

saldırınnnnn durmadannn bu taraftar arkanızda her zaman samsunaa rahat yok busenede kskya koymadannnnnnnnn... ;D  2 2 2 2  2 2 2  2 hadi cocuklarrr2 2 2 2

veis

vallha daral geldi üstü başı çıkardım ter bastı hadi beyler hadi allah aşkına yaa