SÜPER LİG 2026-2027 | 3.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe

Başlatan mehmet yılmaz, 27 August 2026, 00:18:49

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2026-2027 | 3.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe

30 Ağustos 2026 Pazar
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
Saat. 21:30
Beinsports 1

Fenerbahçe, Lyon'u eledi ama yoruldu. Bizim için bir avantaj olabilir. En kötü ihtimalle berabere kalırız diye düşünüyorum.

_SoN_

Kaybetmediğimiz her skora razıyız. Genç ve yeni bir takımız, yine baştan başlıyoruz. Başarılar takım.

Stoper

Şu maça kadar 1 forvet transferi bitiremedik, olacak iş değil.

En kötü beraberlik bekliyoruz.

brigand

Rakip maça moralli gelecek. Motivasyon olarak problem yaşayacaklarını düşünüyorum ama buna ek olarak erken form tutuklarını da unutmamak gerek.

Bizim açımızdan puan olarak iyi başladığımız ama aslında şanssız bir sezon başlangıcı yaşıyoruz.
İdeal kadromuzla henüz bir arada oynayamamış olmak büyük eksiklik.
Stoper tandemi ve merkez ortasaha tercihleri en belirleyici iki tercih olacak dizilim açısından.
Oyun planı olarak 2.bölgede yoğun, pres tercihli ve tempolu bir anlayışta olacağız tahminen.
Topa sahip olma konusunda rakibe bıraktığımız payı azaltmamız gerekecek. Bu açıdan topun bizde kaldığı süreleri artırmak için bazı ekstra tercihleri olabilir hocanın.
Çünkü rakibin set oyununda üreteceği çok daha fazla kozu var ve hedef santrafor konusunda iki tercihleride bizim seviyemizin üstünde.
Hem duran top kazanımını hem de kenar ortaları minimumda tutacak kapamalar için çalışıyoruzdur.
Stoper tandemimiz hala belli değil ve bu kadar zayıfken, en vasat kalacağımız nokta burası olacaktır hedef santraforlarına karşı.
İkinci vasat kalacak noktamız kendi santrafor-forvet mevkii olacaktır. Marius'tan belki de en çok yarar sağladığımız fizik mücadale ve yıpratıcılığı bu maç göremeyeceğiz.
Fatih'in 90 dakikayı stoperlerin kucağında geçirmek yerine mobil, alan boşaltan, stoperi peşine çekip bağlantıda koridor yaratan bir planla sahada olacağını düşünüyorum.

Kalan tercihlerimiz aşağı yukarı aynı olacaktır. Makoumbou'nun ayrılığı sonrası çok büyük ihtimalle Celil-Watt-Sekongo çıkarız maça.
Sakatlardan kaçı kulübede olabilecek, ne kadar süre alabilecekler belli değil. Hocanın eli çok zayıf maalesef.

Yine de her şeye rağmen sezonun ilk ciddi testine gireceğiz.
Sonuçtan bağımsız olarak, tempomuzu sınamayı bekliyorum.
Tempolu, mücadele gücünü yukarıda tutan ve maçtan kopmayan bir yapı görürsek, bizim adımıza umut verici olacaktır.

İnşallah kazanan taraf oluruz ve iyi gidişatı sürdürürüz.

jean

Mariusun eksikligi buyuk dezavantaj fb moralli gelecek bize 1 puan guzel olur