SÜPER LİG 2025-2026 | 33.HAFTA | Başakşehir FK - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 05 May 2026, 23:00:35

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2025-2026 | 33.HAFTA | Başakşehir FK - SAMSUNSPOR'umuz
9 Mayıs 2026 Cmts
Fatih Terim Stadyumu
Saat. 20:00
Beni Sport

Az da olsa lig 5. liği ve Avrupa kupaları şansımız var. Başakşehir ise doğrudan rakip. Türkiye'de politikanın yarattığı gereksiz bir takımla oynayacağız. Oldukça formdayız. İnşallah kazanırız.

jean

brigand

Ntcham, Yalçın, Emre, Celil ve Coulibaly kadroda olmayacak. Sousa ile ilgili  Kafa olarak da ligi bitirmiş görüntümüz var diyebiliriz. Başkanın oyuncuların gelecekleriyle ilgili yaptığı açıklamalar, transfer dedikoduları ve kadrodaki oyuncuların transfer görüşmelerine izin verilmesi sonucu gerekli motivasyonu sağlamak çok zor. 5.lik hesabı bana göre sadece taraftarın kafasındaki bir ihtimal. Bu nedenle maça dair bir beklentim yok. Diabate gibi oyuncuları görmek adına iyi fırsatlar.

_SoN_

Rakip için önemli bir maç 5. lik için, bu maçta hiç ümidim yok, fark yemediysek iyidir. Başarılar SAMSUNSPOR.

ercan0655

Başkan yaptı yapacağını son iki maç öncesinde yapılacak transferleri gönderilecekleri satilacaklari  açıklamak ve Avrupa'da yokuz demek bir anlamda bu maçları kaybettiğinizi ya da önem vermediğinin göstergesi. Nasıl bir sonuç bekliyor ki....