SÜPER LİG 2025-2026 | 28.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Konyaspor

Başlatan mehmet yılmaz, 28 March 2026, 23:42:37

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2025-2026 | 28.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Konyaspor
5 Nisan 2026 Pazar
Saat. 14:30
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
Bein Sport

Avrupa maceramızı başımız dik, alnımız açık bir şekilde tamamladık. Ligde üstlere tırmanmamız gerekiyor. İç sahadaki Konyaspor maçı bunun için iyi bir fırsat olarak görünüyor. Sakatlarımızın dönüşünün olumlu etki yapacağı kanısındayım.

jean

Zorlu ve yorucu fikstur oncesi bu maci almaliyizki ust siralardan kopmayalim

brigand

Sezon boyunca yaşanan sakatlıklar, yoğun maç temposu, daralan kadro, gidenler-gelenler, hoca değişikliği derken, veda etmemize rağmen başımız dik ve deplasmanda elde ettiğimiz galibiyetle ayrıldığımız Avrupa macerasından sonra soluklanabildiğimiz ilk ara oldu açıkçası. Hocanın takımla daha rahat ve geniş çalışma imkanı bulduğunu, sakatlıktan dönen oyuncuların rehabilitasyonlarını tamamladıklarını düşündüğümüzde  çok daha hazır bir takımla çıkacağız bu maça.

Yine de eksiklerimiz mevcut. Tomasson sarı kart cezası nedeniyle, Ntcham, Satka ve Assoummou ise sakatlıkları sebebiyle maç kadrosunda olmayacaklar. Sousa'nın artık kamp kadrosuna girmesi, Coulibaly ve Emre'nin ise ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

Konyaspor 30 puanla 12.sırada bulunuyor. İlhan Palut göreve geldikten sonra ligde 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldılar. Son iki maçlarını kazandılar. Ligin ilk devresine göre çok daha dirençli bir takımla karşılacağımız kesin.

Bizim açımızdan ise sezonun kalan kısmı için bir hikayemizin olup olmayacağını belirleyecek 3 maçlık periyodun ilk maçı olacak. Konya, Rize ve Eyüp maçlarından alacağımız sonuçlar bizi bir anda tekrar 5.lik yarışına sokacaktır. Bu açıdan maçın değeri çok büyük benim gözümde. Galibiyeti alıp ritim tuttuğumuz bir senaryonun gerçekleşmesini umuyorum. İnşallah başaracağız.