Thomas Reis - Teknik Direktör

Başlatan _SoN_, 12 June 2024, 14:34:26

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Sanırım nazar değecek diye korkuyoruz :) Yoksa bu adamın sayfasının epeyce dolu olması lazımdı.

Reis, Almancada pirinç demek. Yani bizim büyük reisin soyadı, pirinç. Ancak şu bir gerçek ki, her toprak ve iklimde tutmayan pirinç Samsun'da tutuyor. ( Bu arada gerçekten pirinç var bizde )
Alman disiplini var, çalışkanlık var. Aman nazar değmesin, bozulmasın. Bize Gisdol Paşa'yı bile unutturdu.

mehmet yılmaz

11. hafta itibarıyla 2. sıradayız. Sen nasıl güzel bir adamsın arkadaş? Almanların meşhur sistemli ve disiplinli futbol anlayışlarını bizim yetenekli olan ancak ne yapacağını kestiremeyen futbol yapımızla fevkalade birleştirdi. Bu adam her şeyden önce futbolu çok seviyor ve iyi bir futbol adamı.

Bu alemde tek reis Thomas Reis!

cembaba

Nazar değecek diye yazı yazamıyoruz hocaya. Herkese dokundu takımdaki. Dimata asist yapıyor, gol yapıyor. 18 yaşındaki Bedirhan'ı atıyor. Sırıtmıyor. Set oyununda varız, savunmada varız, hücuma zaten bir şey söyleyemiyoruz. 6-7 kişiyle ceza sahası önündeyiz. Ligin en golcü 2. takımıyız. Daha ne olsun. :)

Stoper

Ligin en keyif veren futbolunu oynatıyor. Elindeki malzemeden alabileceği en iyi verimi almaya çalışıyor. İşini iyi yapıyor. Türk teknik direktörlere örnek rol model.

isyan

Dört oyuncuyu kesip, disiplinden ödün vermemesi belki sezonu kurtardi. Oyunculara derbi var diye göz yumsaydi bir mac kazanip belki takim icindeki disiplini kaybederdik. Dünki macdan üc puandan fazlasini kazandik bence.

emre

Alıntı yapılan: isyan - 05 January 2025, 16:55:27Dört oyuncuyu kesip, disiplinden ödün vermemesi belki sezonu kurtardi. Oyunculara derbi var diye göz yumsaydi bir mac kazanip belki takim icindeki disiplini kaybederdik. Dünki macdan üc puandan fazlasini kazandik bence.

Takım son haftalarda çok iyi oynamıyordu. Belki kadro dışılar olmasaydı da takım çok iyi oynayamayacak üç puanı alamayacaktı. Ayrıca takım bu sıkıntıya karşı daha fazla motive çıktı maça. Yani demem o ki yukarıda yazılanlara ek olarak yaşadığımız kriz hem doğru yönetilip hem de üç puan almamıza vesile olmuş olabilir.

brigand

Disiplin kelimesinin kendisi adına formalite olmadığını herkese kanıtladı. Krizi, maçı ve sonrasını çok iyi yönetti. Mazeret üretmeden saha içinde uygulattıkları zaten ortada. Ama amiyane tabirle büyük raconu kesti. Zaten arkasındaydık ama bu olayla birlikte istinasız tüm taraftarı yanına almış durumda. Elbette kaybedeğimiz maçlar ve haftalar olacaktır. Ama armayı en üstten tutan hoca ve ekibinin varlığını bilmek bizlere hem güven hem de gurur verdi.

jean

Ligde kalirsa sozlesmesi uzuyormuydu otomatik olarak ?

55.hakan

Oyun anlayışı disiplin olarak okey ama değişiklerde çok başarılı bulmuyorum. Bazen değişiklik olsun diye değişiklik yaptığını düşünüyorum. 90 dakika kapasitesi yeterli olan Holse ve Marius un çıkması doğru değildi. Marius oyunda kalsa o golü atacağını düşünüyorum. Dimata Muya değişikliği yeterliydi. Orta alanda Ntcham ın da çıkmasıyla oyunu tamamen bjk ye verdik. Her maç Soner Gönül hamlesi de can sıkmaya başladı. Belki son dakikalarda yatması için al ancak hamle oyuncusu değil.

Elyesa

Rakip 11 kisiden fazlaydi bugun :-)))))   ADAM

Stoper

Thomas Reis, Samsunspor'daki yeni hedefini açıkladı!

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, konuk ettikleri Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. Thomas Reis "Bundan sonraki hedefim Samsunspor tarihinin en iyi sezonunu yaşamak" dedi.

Reis, aldıkları 3 puanla rahat bir konuma geçtiklerini vurgulayarak, "En büyük hedefimizi gerçekleştirdik. Aldığımız puanlar sebebiyle 'ligde kaldık' diyebilirim. Böyle bir hedefe bu kadar erken ulaştığımız için mutluyuz. Taraftarlarımızın hayalleri var. Benim bundan sonraki hedefim Samsunspor tarihinin en iyi sezonunu yaşamak. Oynayacağımız her karşılaşma zor geçecektir. Umarım daha fazla puanlar toplarız. Ligi nerede bitireceğimizi şu anda kestiremiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

https://www.google.com/amp/s/www.ntvspor.net/amp/futbol/thomas-reis-samsunspor-daki-yeni-hedefini-acikladi-67940158b850ee03f6df1dcf

brigand

Çok büyük iş çıkardı, çıkarıyor. Her anlamda razıyız. Sağlıklı, güçlü ve motive şekilde uzun yıllar birlikte oluruz inşallah.

cembaba

Ben hocanın forma adaletine inanıyorum. Soner Aydoğdu, Yunus Emre Çift hamleleriyle bunu ispatladığını düşünüyorum. Ntcham forma giymiyorsa kesinlikle performans yüzünden.

mehmet yılmaz

Türkiye'nin en başarılı teknik direktörü. Eldeki malzemeyle muhteşem işler yapıyor.

jean

Elde tutmak zor gibi sezon sonu