SÜPER LİG 2024-2025 | 18.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 2 - 1 Trabzonspor

Başlatan mehmet yılmaz, 28 December 2024, 12:27:06

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2024-2025 | 18.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Trabzonspor
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
04 Ocak 2025 Cumartesi
Saat: 20.00

Sezon başında tahmin bile edemeyeceğimiz bir durumdayız. Biz ligde 3. sıradayken, Trabzonspor ise 13. durumda. Futbol olarak, form olarak onlardan çok daha iyi yerdeyiz. Geçen sezonki tribün baskısı ve galibiyet halen konuşuluyor. Yine benzer bir ortam olacağını düşünüyorum. Üstelik bu kez favori biziz. Karadeniz Derbisinin tadı ve anlamı başka oluyor. Yine kazanacağız inşallah.

Stoper

Bizde Drongelen, Trabzon'da ise Mendy cezalı durumda. İkisi de önemli eksik. Biz Drongelen'in yerini nasıl dolduracağız bakalım. Çok ucuz kart gördü ve cezalı duruma düştü. Satka cezalı olsaydı bu kadar moral bozucu olmazdı.
Kazanıp üst sıralardaki yerimizi korumalıyız. Rakipde işler iyi gitmiyor, gol kesin atarız da, savunma performansı belirleyici olacaktır.

jean

brigand

Hem takım hem taraftar peşpeşe gelen aralarla kopukluklar yaşıyor gibi. İlk beklentim bu son aradan sonra takımın hem mental hem fiziksel olarak beklediğimiz resetlemeyi artık yapabilmiş olması.

Drongelen'in olmayışı bizim için çok büyük eksik. Thomas Reis'ın bu bölgede yapacağı tercih, maçın skorunu direkt etki edecek unsurlardan biri olacaktır. Tribün geçen sene ki agresif isteğini tekrar yansıtabilirse bu tarz saha içi eksiklerimizi kapatma şansımız oluyor. Rakibin de kendi içinde sorunları ve eksikleri oldukça fazla. En önemli eksikleri Mendy ve bence oyunun her bölgesi için takımın her şeyi pozisyonunda.

Oyun olarak kesinlikle iyi seviyede değiller. Bir kaç maç kazanarak düzelme emareleri gösterseler de kadro yapılarında büyük sorunlar var. Bireysel olarak önümüzde olabiller ama potansiyel oyun gücü olarak biz öndeyiz. Ve bu sefer maçın skorunu onların durumu değil bizim saha içinde ki isteğimiz, arzumuz ve motivasyonumuz belirleyecek.

Stoper

Sosyal medyada Samsunspor ismiyle hesaplar açıp, takipçi toplayan ve aptalca paylaşımlar yapan çok kişi var.
Şu hesabın 7 binden fazla takipçisi var.

Lig üçüncüsü takım evinde tabii ki favori olacak.
Tslilerin yaptığı budala yorumlarla dolu. Malzeme vermeyin kimseye, kazanalım maç sonunda yapalım goy goyu.

cembaba

Kadro dışı bırakılan oyunculara iyi bir ders, geride kalan oyuncuların da hırslanmaları için bir sebep olduğunu düşünüyorum. Bu kaostan güçlenerek çıkacağız. Allah nasip ederse bugün 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Holse'nin maçı olacak. Gollerimizi Holse ve Celil Yüksel'den bekliyorum. Allah yardımcımız olsun. Geçen sene 3-1 kazanırken de Ntcham yoktu. Taylan - Bennasser ile oynamıştık.

jean

Para cezasina cevirilmeliydi ters oldu kadro disi karari

55.hakan

Alıntı yapılan: cembaba - 04 January 2025, 10:52:32Kadro dışı bırakılan oyunculara iyi bir ders, geride kalan oyuncuların da hırslanmaları için bir sebep olduğunu düşünüyorum. Bu kaostan güçlenerek çıkacağız. Allah nasip ederse bugün 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Holse'nin maçı olacak. Gollerimizi Holse ve Celil Yüksel'den bekliyorum. Allah yardımcımız olsun. Geçen sene 3-1 kazanırken de Ntcham yoktu. Taylan - Bennasser ile oynamıştık.
inşallah diyelim ben de Ntcham olmaması kapatılır bir şekilde ama yedekler kısmı sorun yaratmaz umarım ilerleyen dakikalarda. Yedek kulubemiz zayıf çünkü.

_SoN_

Bu kadro ile maçı kazanmamız mucize, bizi taraftarımız bile kurtaramayacak gibi.

55.hakan

Neden Soner bir izahatı var mı acaba moral bozmaktan başka bir şey değil.

emre

Kadro dışılarda hocanın arkasındayım ama hem Soner'in oynaması hem Bola'nın olmaması akıl alır gibi değil.

Stoper

adige73

Alıntı yapılan: _SoN_ - 04 January 2025, 19:11:51Bu kadro ile maçı kazanmamız mucize, bizi taraftarımız bile kurtaramayacak gibi.
mucize gerçekleşti

55.hakan

Allah a şükür diyorum ilkbaşta. Soner in taraftan hem gelmelerinde elim yüreğimdeydi ne olursa olsun bütün eksiklere rağmen Bola oynamalıydı diyorum. Bola son anda taktik antremana yetişti herhalde :) Drongelen ve diğer oyuncular dönecek inşallah Kayseri den de 3 puanla döneriz.

Stoper

Bir hafta boyunca yaşanan süreç sonrası, psikolojik olarak düştük. Buna rağmen kazandık. Hikayesi olan bir maç oldu. Holse, oyuna karakter koydu. Sezon sonunda elimizde zor tutarız. Tebrikler Samsunspor'umuz.