Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: maviay55 - 18 February 2008, 15:16:01
cmtesi günü arkadaşımla iddaa bayinde kupon yaparken ordu maçımızla ilgili bi yorum yaptım arkadaşıma bu maçtan puan alırız bak görecen dedim bu maçı kaybetmicez dedim o sırada yandan bi ses geldi ortayaşlı bi abi(ben orduluyum bu maçı ordu alır banko) bende sinirlendim bende samsunluyum abi samsunsporum yenilmeyecek dedim..herif bi bozuldu ben öle diince düşünmeye başladı  ;D
adam 20ytl bastı orduyu yazdı...

yüzümü kara çıkartmadı samsunsporum 1 puanı yaşıtım olan turgutun golüyle hanemize yazdırdı Allah razı olsun hepsinden samsunlu olmaktan bi kez daha gurur duydum ordulu adamı bozdum ne mutlu samsunsporluyum diene  :P ;)

HLL OLSUN

MeL_55

MeL_55

Alıntı90´da kurtardık

Herkesin sonucunu merakla beklediği ´Karadeniz Derbisi´ nefes kesti. Mehmet Öncan´ın golüne, 90. dakikada Turgut ile karşılık veren Samsunspor dört hafta sonra puanla tanıştı. Ercüment´in penaltı kurtardığı maçta Marciel´in bir topu direkten döndü Celil´in kırmızı kart görmesiyle Samsunspor, maçı 10 kişi tamamladı.

ERCÜMENT PENALTI KURTARDI
Samsunspor, haftalar sonra puanla tanıştı. Kırmızı-Beyazlı ekip, son haftaların flaş takımı Orduspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Samsunspor, bu sonuçla karabulutları biraz olsun üzerinden atmayı başardı. Herkesin sonucunu merakla beklediği ´Karadeniz Derbisi´ nefes kesti. Sahadaki mücadele üst düzeydeydi. Her iki ekipte gol bulma adına açık futbolu tercih etmesine rağmen ilk ciddi pozisyon 30. dakikada yaşandı. Ercüment´in, Ümit´i düşürmesiyle Orduspor penaltı kazandı.

MARCİEL DİREĞE NİŞANLADI
Ancak, Ümit´in kullandığı penaltı atışını Ercüment kurtarmayı başardı. Bu dakikadan sonra Samsunspor, rakibinin üzerine daha etkili gitti. 44. dakikada soldan ceza sahasına giren Celil´in ortasında Turgut geç kalınca Samsunspor beraberlik şansını kullanamadı. 45. dakikada ise Marciel´in 25 metreden mükemmel şutunda top üst direkten geri dönünce bir kez daha şanssızlık yaşadı Kırmızı-Beyazlı ekip ve ilk yarı golsüz tamanladı. İkinci 45 dakikada ise tempo dahada yükseldi. 60. dakikadan sonra oyunda daha diri gözüken taraf Samsuspor idi.

TURGUT 90´DA VURDU
Kırmızı-Beyazlı ekibin etkili olduğu anlarda 73. dakikada Celil´ni kırmızı kart görmesi tüm planları alt üs etti Samsunspor adına. 81. dakikada ise Orduspor, Mehmet Öncan ile 1-0 öne geçti. 82´de Sinan ile Samsunspor gole çok yaklaştı fakat Şenol başarılı idi. Son bölümlerdeki Samsunspor, baskısı beraberlik golünüde beraberinde getirdi. 90. dakikada Kenan´ın sağdan yaptığı ortaya iyi yükselen genç Turgut, şık bir kafa vuruşuyla durumu 1-1 yaptı ve maçın skorunu ilan etti.

SaMsUnSpOr 55

bu turgut doğan şahin in geleceği parlak bu futbolcuda iş var biraz daha çok oynama fırsatı görsün kendini göstersin bakın bakalım teklifler nasıl yağacak bu futbolcu için

King Of The North

Ya yıllardan beri Türk Futboluna yıldız kazandıramadık,artık Turgut kardeşimiz olsun yıldız henüz 18 yaşında ama iyi çalışması lazım şımarmadan.Serkan abisi onu yetiştirsin yardımcı olsun hem Samsunspor hem futbolmuz kazansın.

Burak55

ozkan17

vallaha bıllaha bu turguttda iyi iş var ya..gecen haftaki azmiyle bu haftaki golun sinyallerini vermişdi zaten..helal olsun turguta..bence yonetımımızn turguta bır kıyak yapması lazım..ınsallah  turgutumuz bjkdeki ıbne batuhan gibi olmaz sımarmazda hep aynı azımle hevsle calısmasına devam eder uzun seneler samsunsporumuza hızmet eder..

ercument formundasın gene nasıl olduda kurtardın o penaltıyı hayret..hele o yedıgın gol tam jeneriklik..takın genelde dınc gorunuyo saha ıcınde basıyolar gibi celılın yoklugunda bakalım nasıl geccek bu iki hafta

veis

ORDU SPOR TARAFTARLARIDA UMARIM RÜYADAN UYANMIŞDIR.bi süperlig havasına girdiler ama samsun kümeye demek onlara yakışmadı elaleme rezil oldular bizden 3 veya 5 puan yukarıdaki süperlig diyor ozaman bizde diyelim ah ah ordu efsanelerin ölüsüyle maç yaptın bi puana sevinmen lazım senin dua et serkan oynamadı yoksa bi 7 daha gelirdi.

berusa55

18 February 2008, 17:22:59 #488 Son düzenlenme: 18 February 2008, 17:30:21 berusa55
ordulular sizlere yazıklar olsun iclerinde sagduyulu olanları dısarda tutarak söylüyorum yazıklar olsun! Samsun kümeye ha? burda bir tek kişi ordu kümeye diye bagırmamısdır ey zavallılar sizi ey ezikler. bu sekilde bagırararak trabrumlulardan farkınız kaldı mı sanıyorsunuz.! ama elbet bu ettğiniz bir gün gelir tokat gibi suratınıza carpar ve Samsunlular bunu asla unutmaz haberiniz olsun.

edmontdante

Bu ERCÜ'nün  beyninden şüphe ediyordum bu maçta yaptığı penaltıyı gördükten sonra artık şüphe falan kalmadı.Aptalca hareketinin diğer futbolculardan nasıl tepki gördüğü özetlerde çok net anlaşılıyor.Auta giden adama karate yapmış resmen.Bu nasıl bir hareket ,takım can çekişiyor ama kaleci  yediği hatalı gollerden geçtik gol pozisyonu yokken durduk yere penaltı yapıyor.Tamam hatalı gol yiyorsun biliyoruz iyi kaleci değilsin   ama durduk yere neden penaltı yaratıyorsun.Adama hamle yapmasan  dışarı çıkacak zaten.Zekan ile ilgili birşeyler diyeceğim ama hakaret olacak neyse.....

Zaten Sebat'la oynanan açılış maçında  ne olduğunu ortaya koymuştu aslında ama  yeni sezona hep ümitle baktığımızdan bir şey diyemedik.Kumaşı iyi daha çok genç diyenlere bir çift sözüm var ERCÜ'den çok  bir şey olmaz.

Sadece Samsunspor

şu resimde ordusporluyu tutan samsunsporlu kim yaw ilk defa bir futbolcumuzu tanımadım  :'( uzun burunlu olan

edmontdante

Alıntı yapılan: Tuqberk - 18 February 2008, 18:07:43
şu resimde ordusporluyu tutan samsunsporlu kim yaw ilk defa bir futbolcumuzu tanımadım  :'( uzun burunlu olan

Sefa galiba

Sadece Samsunspor

Çaðrý55

Ercüment geliyo buraları okuyodur kesin insan bi hırs yapar vay anasını yaa özette izledim yediği gol ne biçim bişe yaa yatsa yere belki top çarpacak insan az bişe yapar bizde deriz uğraşıyoda yapamıyo >:(

edmontdante

18 February 2008, 18:31:03 #494 Son düzenlenme: 18 February 2008, 18:34:30 edmontdante
Alıntı yapılan: Çağrı55 - 18 February 2008, 18:18:34
Ercüment geliyo buraları okuyodur kesin insan bi hırs yapar vay anasını yaa özette izledim yediği gol ne biçim bişe yaa yatsa yere belki top çarpacak insan az bişe yapar bizde deriz uğraşıyoda yapamıyo >:(

Bu kalecilik farklı iştir .Hırs yaparsın herşey daha da  kötüye gider.İyisini yapmak istersin ama bir türlü olmaz.Şanssızlıkta yanında gelir.Ama çok çok hatalı gol  yersin.Durduk yere penaltı yaratmazsın.Aynısını eskişehir maçında  BÖLÜKBAŞI yapmıştı ve maçı vermiştik.

Yediği golde adamın üzerine 2 adım atsa  ki normal bir kalecinin yapması gereken odur o kadar rahat vuruş yapamayacak,belki dışarı vuracak,belki sana çarpacak ,Belki yine gol olacak ama  bu şekilde kalede kalırsan böyle komik bir gol yersin.Neredeyse kaleye topla girecekti ordu'lu.

Bir de yaptığı penaltıdan sonra sanki hiç birşey yapmamış gibi davranmaz mı?Malum mu oldu kurtaracağı acaba : )))