21. Hafta - Samsunspor'umuz - Kocaelispor: 0-3

Başlatan mehmet yılmaz, 08 February 2008, 18:56:02

« önceki - sonraki »

METE

aga hatırlıosanız bı ara pankart acmıstım FORMAYI CIKARTIN CIPLAK OYNAYIN DİE...aq bole gderse gene yapmayı dusunuom olum cnm accayıp sıkılıo yaww offfff offffffffff...allahım sen sonumuzu hayr eyle...lann kocaelı kocaeli götu boklu ıbne bunlar şopar aq cocukları yaa yaıp vallahı ayıp bıllahı ayıp...

ozkan17

allahını seversenız yonetım sesımızı duyunnn NOLUR BEN CIKIYIM SAHAY BIZLER CIKALIM EN AZINDAN MACDA GOTLUK YAPMAYIZ 90 DAKKA TERIMIZIN SON DAMLASINA KADAR AKITIRIZZ YALVARIYOZ ARTIK YA KURTARIN BIZI AARTIK BUNLARDAAANNNNNNNNNNNNN

Alemci İsmail

Onursuz bunların alayı,herşeye inat Samsunsporluyuz ama gururluyuz diyemiyoruz,şapkamızı eğdirenler hesap vermeli

sbc_emo

kocaeli taraftarının geldiği 2-3 otobüs arkadaslar..10 otobüs atmasyon....

sbc_emo

Alıntı yapılan: ozkan17 - 09 February 2008, 16:55:25
aga adamların 1500 seyrıcısı vardı yaa ne ıkı uc otobusu :-\

özkan kardeşim benden daha iyimi bilicen ben tribündeydim..2-3 otobüs anca..ne 1500'ü

Alemci İsmail

Video ekleyen yok mu bakalım görüntülere daa

red_white

yuh ne 1500 i özkan :D  en fazla orda 300 anca

ILUVATAR

Alıntı yapılan: sbc_emo - 09 February 2008, 17:00:56
özkan kardeşim benden daha iyimi bilicen ben tribündeydim..2-3 otobüs anca..ne 1500'ü

sanayide kocaeli taraftarina ait 4 otobus vardı arkadaslar.

ozkan17

beyler ben tek tek saymadım ya adamları dsporun kolpa spıkerı soledı ısde ..dusunun adamların kale arkadasındabir sıra kırmızı koltukların tamamını kaplıcak kadar taraftarı vardı

maviay55

AlıntıKocaeli'nin Samsun sefası: 0-3
Bank Asya 1. Ligi'nin 21. haftasında Samsunspor, sahasında Kocaelispor'u ağırladı ve konuk ekip maçtan 3-0 galip ayrılmayı başardı.Kocaelispor'u galibiyete taşıyan goller, karşılaşmanın 45. ve 88. dakikasında Taner Gülleri, 90. dakikada da Semavi Özgür'den geldi.
Bu sonucun ardından Kocaelispor ligde puanını 37'ye yükseltti ve zirve mücadelesini devam ettirdi. Samsunspor ise kötü gidişi engelleyemedi ve 23 puanda kaldı.

SAMSUNSPOR: 0 - KOCAELİSPOR: 3

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Hakan Eygü, Nuri Karahançer
Samsunspor: Ercüment, Hakkı, Kenan, Marciel  (Dk. 80 Sercan), Zafer  (Dk. 46 Fatih), Caner, Can Ulun, Sefa, Ömür  (Dk. 46 Doğan), Emre, Celil 
Kocaelispor: Kılıçarslan, Hakan, Adem, Cem  (Dk. 65 Semavi), Ufuk, Özgür  (Dk. 86 Can Erdem), Taner, Ahmet Dursun  (Dk. 46 Taylan), Yasin, İskender, Serkan Yanık .
Goller: Dk. 44 ve 81 Taner, Dk. 89 Semavi (Kocaelispor)
Sarı kart: Dk. 75 Celil (Samsunspor)

şu başlığa bak sövesim var ama okunmuo ki çıkmıo?::

Alemci İsmail

ne 1500 ya stad zaten kaç kişilik yüzde 5 kontejyandan bile o kadar dolmaz,hele bu Kolpeli taraftarıysa tarih yazmamış deplasmana o kadar adamla gideceklerini en fazla 150 kişi,biz sonlardayken bile 17 otobüsle deplasmana gittiğimizi biliriz.

berusa55

yine serkan aykutsuz bir mac ve yine maglubiyet. yok söyle iyi yok antremanlara cıkıyor bu hafta oynayacak denilen serkan aykut malesef yedeklerde bile yoktu!!!

Nuri Asan

İlk öncelikle herkeze saygı ve sevgilerimi iletiyorum uzun bir zaman sonra tekrardan aranıza dönmek güzel bir duygu.Maçta çekmeye çalıştığım bir kaç foto var.

Sdatımız Maraton üst VİP'ten görünüm,gerçekten çok güzel olmuş yapanların ellerine kollarına sağlık

Takım sahaya çıkarken;Keşke bu pankartı alırlarken ruhlarınıda yanlarına alsaydı.

Şirin anamızın ve Teoman Usta için yapılan pankart tribünde.

Her zaman her yerde takımından desteğini esirgemeyen Büyük Samsunspor Taraftarı.Elbet bir günde bu taraftarın cefası biter ve yüzü artık güler.

İstiklal Marşımız Okunurken

Taraftarımız takıma destek verirken

only55

Koskoca Samsun şehri. KozmopoLit memLeketim benim... Biz hiçbir olayda organize olamıyoruz , hiçbir zamanda olamadık. Belki bana kızanlar olacak ama bunların hepsi doğru. Samsun dışında yaşayanlar daha iyi bilir bi Sakarya bi Bursa gibi olamadık hiçbir zaman taraftar anlamında. Bunu yıllardır söyledik bu kadar tarafatar gurubu olurmu , amaç Samsunspor ise neden bölünmüş taraftarımız war bizim? Basket maçına gidersin iki grup ayrılır kawga eder. Biri 50 kişi biri 40 kişi ayrılır birbirlerini takmazlar.İnanın böyle şeyler az mnce bahsettiğim şehirlerde olmuyor.Ne kadar kötü dönemlerde de olsalar olmuyor. Bakın Kocaeli'yi hayatta sewmem ama adamlar organize olmaya başladılar. Bunu gördük bugün deplasmana gelen yaklaşık 300 kişi ama çıkan sese yaptıkları desteğe bak bizi çıldırtmaya yetti.Bunlar organizedir bunlar birliktir.Bİz hala bunları başaramadık; diyeceksiniz ki takım gidiyo ne taraftar birlikteliği ama biraz araştırırsanız başarısızlığı sorgulayacak taraftar bölünmüş ,tek ses değilse bu takım bu hallere gelir işte, bunların hesabı da sorulmaz...

adige73

Alıntı yapılan: Bengülü 55 - 09 February 2008, 15:43:33
kalecidede hata var ama defans nerde o  adamı niye boş bırakıyorsunuz yaww >:( >:( >:( >:(

defans bu takımın en iyi kısmı en çok onlar mücadele etti 1-0 ve son dakikalar tabii ki defans ta risk aldı ve sonuç bu forvet tamamen 0 caner ve turgut 5 para etmez marciel fatih vasat sefa ve celilse sadece mücadele etti kaleciye zaten çok bi iş düşmedi iş düştüğü zamnda golleri yedi mücadele aslında iyiydi ancak yeteneksiz iki forvetle ancak bu kadar