Yoksa bu bir çelişki mi? (Sağlam'la ilgili)

Başlatan beşnumara, 10 June 2005, 11:53:00

« önceki - sonraki »

beşnumara

arkadaşlar dikkatimizden kaçan bir şey var o da sayın ertuğrul sağlam diyarbakır maçı sonrası "bu insanları ben her maçta görüyorum yaşanan bu olaylardan sonra bir dahaki sezon bunlarla karşı karşıya gelmek istemiyorum" diyor ama başkanımız sayın ismail uyanık "ben bu insanları ilk defa gördüm bunların samsunsporla hiçbir alkası yok" :roll:  peki siz samsunspor.biz forumu üyeleri olarak buna ne diyeceksiniz  :lol:

timofte

Bir çelişki daha var; Ertuğrul Sağlam taraftar tepkisinden dolayı Samsun'dan ayrıldığını, ve bazı şeyleri hazmetmesinin kişiliğine uymadığını söylüyor.

Ancak tepki görünce de; bana kimse Samsun'da kal demedi, deselerdi kalırdım diye açıklama yapıyor.

sen bulunmaz hint kumaşı mısın?
seni teknik direktör diye vitrine samsunspor çıkardı..
yoksa hiçbir şey olarak kalacaktın. iki lafı bir araya getiremeyen halleri yüzünden Tv'de yorum bile yaptırmazlardı. futbolcu eskisi olarak kalacaktın.
kaldı ki milletin tepkisini mi ölçüyorsun, sana yalvarmaları mı gerekiyor ?

sonuç olarak bu insandan kurtulduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu bir defa daha yineliyorum.

yirmiuc

yusuf celebi

Ertuğrul Sağlam düşmanları gözünüz aydın sonunda istediğiniz oldu.
Ertuğrul Sağlam gitti takım düzlüğe çıktı galiba.

Ertuğrul Sağlam gitti 22.5 milyon dolar borç hemen silinir artık.

Ertuğrul sağlam'ın yerine gelen nasıl bıraktıralacak yine küfredilerekmi.

Ertuğrul Sağlam gitti takım şampiyonluğa oynar artık.

Bazı arkadaşlarımızın Ertuğrul Sağlam ile kişisel bir sorunu var anlaşılan.

Ben Ertuğrul Sağlam'a yapılan bu muamelenin yanlışlığının ilerde anlaşılacağını düşünüyorum.

Onu anlamanız için onun karekterini iyi algılamak gerekir.

Yeni teknik direktörümüz Samsunspor'a hayırlı uğurlu olsun.

ngonge

öncelikle bilmeyenler için söyleyelim;yusuf agbimiz ordulu olmasına ragmen samsunsporu destekleyen ve hem yaş hem de bilgi olarak hepimizin agabeyi olacak konumda bir insandır.bundan dolayı şirinler_1965 kardeşim senin iyi niyetinden hiç şüphem yok ama yusuf çelebi nin burada biraz imtiyazı oldugunu düşünüyorum her ne kadar fikirlerini desteklemesek de (buna bende dahilim) ona biraz daha saygılı davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
olaya gelince;yusuf agbi dediğin şekil bence doğru değil.ertugrul sağlam ın gitmesi belki de en önemli ihtiyacımız olan trbünlerde ve oyuncularda kaybedilen heyecanı geri getirdi.bu da parayla ölçülemeyecek bir şey.sağlam tecrübesizliğinin kurbanı oldu evet direk kurban o oldu çünkü kimse daha onun nazını çekmez.

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "yusuf celebi"Ertuğrul Sağlam düşmanları gözünüz aydın sonunda istediğiniz oldu.

Ben Ertuğrul Sağlam'a yapılan bu muamelenin yanlışlığının ilerde anlaşılacağını düşünüyorum.

Sevgili Yusuf Çelebi,
kırk yıl düşünsem senden böyle yaralayıcı  bir mesaj beklemezdim...
ertuğrul sağlama kayıtsız destek vermek zorunda değiliz ki...kaldı ki ertuğrul sağlam düşmanı olanda yok,onunla kişisel bir sorunu olacak pozisyonumuzda yok zaten.neden bu kadar bu olay zoruna gitti anlamıyorum...
karabükten samsunspora gelip türkiyenin yıldızı olan,beşiktaşa transfer olarak tarihin en yüksek transfer ücretini alan,futbolculuk dönemi sona erdikten sonra teknik direktörlük olarak samsunsporu basamak olarak seçen bir kişinin tüm bu elde ettiklerini bir kenera bırakıp sadece bir maçta aleyhte bir tezahürat oldu diye bir gecede kenti tek etmesini nasıl izah edebiliyorsunuz anlamıyorum.
bu kulüpten samsunun evladı yücel uyar ayrılmak zorunda kaldı,m.ali çınar ayrılmak zorunda kaldı hatta gözümün önünden gitmiyor yedek kulübesinin arka tarafındaki bir gururp adamın gözünün içine bakarak hakaretler etti ama adam sesini çıkartıp samsun taraftarı hakkında tek kelime atmedi.ama bizim adam dediğimiz ,başımızın üstüne koyduğumuz ertuğrul sağlam her olayın müsebbibi olarak taraftarı gösterdi,her maçtan sonra taraftardan şikayet etti...
daha yazacak çok şey var...
eğer ki ertuğrul sağlamın bu yaptıklarını hazmedemediğim için  gitmesini istediğimden dolayı ertuğrul düşmanı olacaksam kabul ediyorum.
Bu forumun En Büyük Ertuğrul Düşmanı Benim...

cem and naz55

Alıntı yapılan: "yusuf celebi"Ertuğrul Sağlam düşmanları gözünüz aydın sonunda istediğiniz oldu.

artık şu adamı bana savunmayın SAMSUNU SATAN İNSANA KARŞI TARAFTARI ARTIK SUÇLAMAYIN

kral55

samsunlu ve samsun seyircisi hakkında atıp  tuttu.
Samsun insanı için bu şekil konuşan birine en büyük düşmanlığı ben yaparım.
Bununla ise gurur duyarım.

yusuf celebi

(İyilerin kabül görmediği bir ortamda kötüler hüküm sürer.)Bu sözü her zaman aklınızda tutun.

Samsun halkı takımına sahip çıksa hiç kimse o şekilde konuşmaz.

Sevgili ngonge Ordu'lu olmam ayrıcalıklı olmamı gerektirmez önemli olan mantıklı olmaktır.

Her yıl teknik direktör değiştire geliyoruz ama o hava bize bir türlü yaramadı demekki kendimizi kandırıyoruz.

Samsun halkı ve seyircisi kendini yenilemelidir aksi takdirde Samsunspor takımıda kendini yenileyemez ve geliştiremez dar bir kitleye hitap eden mahalle takımına bürünür.

Bu hadise Ertuğrul Sağlam hadisesi değildir Samsunspor'un düzgün insanları soğutmaması ve kıymetini bilip bilmeme meselesidir bir değerli insan kaldı oda Yücel Uyar inşallah ona bu muameleyi yaşatmayız.

salihcakir

bende ertuğrul'un bu takımda kalmasının iyi olacağını düşünenlerdendim. takıma gün geçtikçe daha iyi futbol oynatacağını; takımdaki çocuklara örnek bir insan olarak takım olgusu dimdik tutabileceğini düşündüm. bunlar bir nebzede olsa gerçekleşti bence. ama hiç beklemediğim bir şey oldu; Ertuğrul'un kişiliğine hiç yakışmayacağını düşündüğümüz farklı bir yüzünü çıkardı Ertuğrul. Şoka uğradık. Ertuğrul bu olamaz dedik. Ertuğrul; kimseden ses çıkmamasına rağmen aile içi problem sayılabilecek para mevzusunu sürekli medyaya taşımaya başlamış; sürekli huzursuzluk sinyalleri vermişti. ve son bombası lig bitiminde patladı. verdiği demeçle hiçbir iddiası kalmayan samsunsporun şehirde sayısı iyice azalan taraftarlarını küstürmüştü. bu bahanenin de paraya kaçış için bir plan olduğu çok zaman geçmeden anlaşılmış; ve samsunspordan ayrıldığının ertesi günü kendisine paralı bir sığınak bulmuştu Ertuğrul. Ama bir şey unutmuştu; adamın kralı diyen çağırıldığı samsun 19 mayıs stadında artık o Satıcı Ertuğruldu..

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "samsunkopat". Ama bir şeyi unutmuştu; adamın kralı diye çağırıldığı samsun 19 mayıs stadında artık o Satıcı Ertuğruldu..

bunun üzerine söylenecek laf olmasa gerek....

timofte

Burada Ertuğrul Sağlam aleyhine fikir beyan edilmesini 'ertuğrul sağlam düşmanlığı' diye lanse eden bir yorum bence maksadını aşmış.
bu yorumların tamamının altında yatan düşünce Samsunspor sevgisidir, samsunsporun onurudur.
Samsunspor'un başka sorunlarının da olması , Ertuğrul Sağlam'a verilen büyük imkanlarının karşılığının kazık olarak dönmesine tepki gösterilmesine engel olamaz.

**

Sonuçta Ertuğrul'a tepki gösterenler bunu ertuğrul düşmanlığı değil, samsunspor sevgisi ile yapıyorlar. ama ertuğrulu şu saatten sonra dahi savunma ihtiyacı duymak, ertuğrul sevgisini samsunspor sevgisinden önde tutmaktır.

Fecr_55

SEN ister Culsuz ol ister Parasiz...Seni Seven Böyle Sevecek, Böyle Kabullenecek...Sevmeyen ise 'Bankamatik' Kayseriye gidecek...Yollari Acik ama Hedefleri Daracik olsun...

timofte imzanin altina imzami ekliyorum...

cem and naz55

Alıntı yapılan: "55_Nuray_55"SEN ister Culsuz ol ister Parasiz...Seni Seven Böyle Sevecek, Böyle Kabullenecek...Sevmeyen ise 'Bankamatik' Kayseriye gidecek...Yollari Acik ama Hedefleri Daracik olsun...

timofte imzanin altina imzami ekliyorum...
kardeş süper slogan ertuğrul buraya deplasmana gelince bu yazıyı pankarta dökelim ertuğrula gösterelim

radikal-fma

sevgili yusuf! sana başkanımızın CNN Türk deki beyanını hatırlatayım sezon içinde gönderilen Samsunspor evlatları hakkında!" bir seçim yapmalıydık hocamız ve futbolcularımız arasında seçimimizi hocamızdan yana kullandık" değmezmiş be başkanım....