Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

25 May 2018, 13:43:05 #46575 Son düzenlenme: 25 May 2018, 13:58:48 mehmet yýlmaz
Her gecenin bir sabahı vardır ve bunu, güneş doğarken uyanık olanlar görebilirler.

Nuri Asan

iyi ki Samsunsporluyum. bu kadar olumsuz duruma karşı takımını bırakmayan ve Samsunspor için bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşlarımı görünce tuttuğum takımdan bir kere daha gurur duydum ve mutlu oldum. iyiki varsınız

ea55

Yeni hafta güzel olacak. Güneş bu sefer İstanbul'dan doğacak...

evolution55

hayri ülgen bizzat ben görüştüm, salı günü samsunda olacak, toplantı yapıp açıklayacak dedi.

Nuri Asan

_Jack Daniels_

2013'te kurulan Afjet Afyon seneye bizden üst ligde oynayacak inanılır gibi değil. İsmail başkan bir an önce gel de kurtar bizi bu rezillikten.  :(

jean

Ne yazikki parayla oluyor bu isler iyi yatirim yapip ciktilar afyonsporu kapatip baska takim kurdular yerine

SametYılmaz55

Kadıköyde Mersini destekleyenler bugün Mersin'de kaybetti.O gün Mersinlilerle sevinenler,şimdi beraber ağlasın ::)

Nuri Asan

rahat olun ismail başkan geldiği zaman hepsine diz çöktüreceğiz.

Nuri Asan

bu arada simon zenke karabüke transfer olmuş.

Nuri Asan

kulislerden aldığım son bilgi Süleyman Hurma da geliyor Kazım Yılmaz da yönetimde yer alacak.

jean

Suleyman hurma sahane olur gercekse

Nuri Asan

ipleri bizim elimizde olması şartı ile ama.

ea55

Süleyman Hurma da Kazım Yılmaz da bildiğim kadarıyla olmayacak. Yurt dışında Menajerlik yapan daha önce de Kasımpaşada Yönetim de yer alan Samsunlu genç bir isim menajer olacaktı ancak İşleri nedeniyle gelemiyor. İsmail Başkan işini bilir bekleyelim görelim.

eprianu