TFF 1.Lig, 20.Hafta | K.Erciyes - SAMSUNSPOR: 2-0

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 January 2008, 16:03:03

« önceki - sonraki »

kerem55

Aman gol atarsınız
Şerefsizler
Siz utanmıyorsunuz ama
Utanıyorum sizden.

celebi

EVET ARKADAŞIM DOĞRU DİYORSUN
AMA RUH KLAMDIĞI İÇİN BUNLARDA HER ŞEY BEKLENİR.

SaMsUnSpOr 55

bütün herkes golleri atıyor takır takır daha biz 1 gol bile atamıyoruz yazık size futbolcularr  bide utanmadan para istiyolar hakketmediğin şeyi niye istiyorsun hakette öyle gel

Çaðrý55

Allah korkunuz olsun Allah bir iş yapıyorsan karşılığında parada alıyorsan en iyi şekilde canla başla yap işini sonra para istersiniz hani ne yaptınız para isterken utanmıyacaksınız değilmi elbet paraarınızı alacaksınız açlıktan ölmediniz adam it gibi çalışıyo ayda 400 ytl alıyo sen ne yapıyonda milyarları istiyon hakettinmi yeter lan bu kadarmı vicdansızlık olur

King Of The North

Arkadaşlar bu yıl küme düşmemiz kaçınılmaz oldu gibi,şimdiden 2.lig B ye hazır olalım,gelenden gidenden fark yer olduk maalesef.

SaMsUnSpOr 55

kendimizi  2 lig B  ye hazırlayalım arkadaşlar

selahattin55

samsunspor şu an hiçbir takımı yenecek güce sahip değil iş maddiyata dayanmış kalmış.bu takımdan bir b..k olmaz.olan taraftara oluyor malesef.

celebi

Alıntı yapılan: Bengülü 55 - 27 January 2008, 15:36:57
kendimizi  2 lig B  ye hazırlayalım arkadaşlar

HADİ BAKALIM BİR DÜŞÜNELİM ACABA 2. YARI İLK GALİBİYETİMİZİ HANGİ MAÇTA ALACAĞIZ. >:( >:( >:(

Çaðrý55

ya metro nerde anlamıyorum koskoca şirket neden çıkmıyor takımına metro samsunspor olalım hani metroda yalanmı çıktı

celebi

King Of The North

SaMsUnSpOr 55

kesin kocaeliyi yeneriz biz bir dahaki hafta ondan sonra yenilmeye devam daha sonra gider elazığ ı yeneriz

mctlçy

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 27 January 2008, 15:40:14
ya metro nerde anlamıyorum koskoca şirket neden çıkmıyor takımına metro samsunspor olalım hani metroda yalanmı çıktı

samsunspor un adı değişemez önüne isim alamaz...gerekrse küme düşeriz ama ismimizi dğişemez değişmemeli topçulara gelince ne bekliodunuz??serkan-celil olmadığı hangi maçı yendik??ki üstüne kenan ve sefa da yok..normal sonuç

körfez55

beklendiği gibi oldu.şaşrımamak lazım artık.haftaya kocaeliyi yenemezsek o zaman görürüz küme düşmek nasıl olurmuş..şerefi yoksunu ruhsuz heriflerrr...

celebi

Alıntı yapılan: Bengülü 55 - 27 January 2008, 15:44:20
kesin kocaeliyi yeneriz biz bir dahaki hafta ondan sonra yenilmeye devam daha sonra gider elazığ ı yeneriz

BENİM ŞU ANDA HİÇ BİR MAÇTAN ÜMİDİM YOK.KOCAELİDENDE