Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Corbacilara darbe yapilmadigi surece bu yuruyuslerde de boyle rezil oluruz. Yalamaya devam edin o.ckclari

bayfa55

Yazık ya koskoca kulüp oyuncak olmuş...

samsunum

Sözde tribün liderleri azıcık yüzleri varsa bırakırlar bu saaten sonra  siyasilere yapılan tezahurat sırasında  onlara yapılan tepki en iyiyisiydi sağlam rezil oldular.

eprianu

SametYılmaz55

Tesislerdeki pankartları kaldıran,3-5 gün öncesine kadar yönetime ağzını açmayan yalamalar bugün de gırtlağa kadar alarak nirvanaya ulaştı

Ekrem

Çorbacıların o yüzünü gördümya ölsemde gam yemem, aslında bizim düşüncelerimizin zerresini temsil etmediklerini anlasınlar..

eprianu

Adamların yüzü yosun tutmuş. Ne derseniz deyin. Ceplerine giren paraya bakıyorlar.

Sadece Samsunspor

Forzasamsun Unisam ve Cicodan baskasi yalan

sersa

Yalaka tribunculer isliklandi yuhalandı ve gerçek samsunspor taraftarı çiftlikte sesini duyurdu helal olsun.

Sadece Samsunspor

Bu sikik trabzonlular da kudurdu aq twitter da. Sehir uyandikca delleniyorlar. Hepsine cevap yaziyorum cit sesleri cikmiyor. issizlikten samsuna geliyorlar ac karinlarini doyuruyorlar aq bagnazlari

Ahmeti

Bugün ders verilmesi gereken herkese ders verilmiştir
Öncelikle istifa edip giden yönetime
Sonra taraftarını yönetemeyen tribün liderlerlerine
sonra da Samsunspor' u reklam aracı olarak gören Samsun siyasetine

Bugün kazanan Samsunspor taraftarı olmuştur bu şehirde rüzgarın kırmızı beyaz estiğini herkes görmüştür

özkan

Omüde 4 yıllık yalama bölümü açılmış.Mezun olanlar iş sahası olarak iddaa bayi,halı saha,rent a car olarak işe başlayabiliyormuş mezun olduğu gün itibarı ile.

Herneyse,bugün meydana gelmek istemezdiniz gelemeyen Samsunspor lular..Bundan emin olun..

9 yıl önceden beri söylediğim gibi her an söylediğim gibi,kim ki sbç ile telefonda,facede,ınstagramda,orda burda sağda solda ilkadımda canikde atakumda havzada yolda kavşakda yavşakda yüzyüze el ele kolkola yalaklaşıyorsa çorçabıdır çıkarı vardır.Aksini iddia eden g.ttür.

eprianu

08 January 2018, 09:45:46 #46167 Son düzenlenme: 08 January 2018, 09:57:45 eprianu
2006 yılında küme düştükten sonra ilk maçımızı Orduspor ile oynamıştık. O deplasmana Mekansızlar ile gitmiştim. Otobüs boyunca içki, esrar ellerinden düşmemişti. Bi torba dolusu esrar vardı ve o kadar çok esrarı nerden bulmuşları anlayamamıştım.

Bi sonraki sene yine Ordusporla oynana maça Söğütlübahçe ile gitmiştim. Bacak kadar çocuklar Allah'a sövüyor, Allah'ını bilmem ne yaparım diyordu. Her durduğumuz büfeyi yağmalamışlardı. İki kişi büfeye giriyor, adamı oyalıyor, sonra 15-20 kiş birden huyyaaa diyerek ne var ne yok alıyorlardı. Tabi ki büfelerin ıssız yerde olmasına özen gösteriyorlardı. İçki, esrar ve kovaları söylemeye gerek duymuyorum. Biliyorsunuz zaten :)

Ben bu tür oluşum veya grupların Samsunspor üzerinden nemalandıklarını düşünüyorum. Samsunsporlu olabilirler ama bu işi paraya ve çıkara dönüştürmüşler. Ayrıca içlerinde gerçekten çok sıkıntılı insanlar var. Zaten haberlerde sürekli içlerinden birilerinin hapse girdiklerini görmüşsünüzdür.

Dün iyi ki ForzaSamsun vardı, yoksa mitinge dönecekti orası.

sadece55

Dün ki başarı aslında Forza Samsundan çok münferitlerin birleşmesine bağlıydı. Açıkçası benim görüşüm Samsunspor tribünlerinde arkasında en çok insanın olacağı isim Çiçodur. Çiço dün doğru yerde doğru hamle yaparak büyük bir rezilliği önledi. Dün diriliş başladı meşale yandı artık tribünler değişmeli.

brigand

Sitemizin üyelerinden ''Cembaba''nın babası bu sabah vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazını mütakip Terme merkez caminde kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhuma Allah'tan rahmet, Cembaba ve ailesine sabırlar diliyoruz.