Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Şu ligde maddi durumu iyi olan bir tane takım yok zaten. Hatta Süper Lig'de bile parmakla sayılır. Bizimkiler dışında kimse ağlamıyor. Eskişehirspor bile bunlar kadar zırlamadı. Bunlar ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor.

Her zaman dedim yine diyorum, bunların Samsunspor'u Süper Lig'e çıkarmak gibi amaçları yok. Takım ne çıksın ne düşsün yeter. Yedikleri pislikler meydana çıkacak korkusuyla bırakamıyorlar.

Sadece Samsunspor

Altyapidan yusuf yazici abdulkadir gibi topcu cikartamiyoruz. Cikanlara bak alperen furkan canberk

eprianu

"Larbi alacakları 3 ay boyunca ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmiştir.Bugünden itibaren Samsunspor'dan 2 sezonluk bütün alacaklarını top oynamadan almaya hak kazanmıştır.

Samsunspor'umuz Larbi'nin alacakları ödenmediği takdirde FIFA'ya yapacağı şikayet ile transfer yasağı ve puan silme cezası ile karşı karşıya kalacağız."

Kaynak : https://www.facebook.com/kirmizibeyazfan55/photos/a.131449780567.137069.9218885567/10155628033820568/?type=3

55ertan

Alıntı yapılan: eprianu - 05 December 2017, 10:06:44
"Larbi alacakları 3 ay boyunca ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmiştir.Bugünden itibaren Samsunspor'dan 2 sezonluk bütün alacaklarını top oynamadan almaya hak kazanmıştır.

Samsunspor'umuz Larbi'nin alacakları ödenmediği takdirde FIFA'ya yapacağı şikayet ile transfer yasağı ve puan silme cezası ile karşı karşıya kalacağız."

Kaynak : https://www.facebook.com/kirmizibeyazfan55/photos/a.131449780567.137069.9218885567/10155628033820568/?type=3

Inşallah yalan haberdir. Yoksa çok fena yandık. Larbi 2maç oynayıp sakatlandı zaten  >:(

Larbi dönerse iyi olacak derken  >:(

eprianu

Kasım, Bünyamin, Ertuğrul, Damalı Samsunspor forması..
Samsunspor-Beşiktaş maçı, arşiv

https://www.youtube.com/watch?v=o8bV64-tKzk

eprianu

Şu resme bakar mısınız? Uğur Boral bizde sadece 5-6 ay forma giydi. Fenerbahçe'de 6 sene, Beşiktaş'ta 3 sene, milli takımda senelerce forma giydi.
Ama mesele FETÖ olunca gidip Samsunspor formalı halini koymuşlar. Aşağılık haysiyetsizler...

jean

Levent ÖCAL

Bu yavşak bizle özdeşleşti çünkü o takımlardan kazanmadığı parayı bizden kazandı.  >:(

ngonge

O sene menejerleri ve oyuncuları ne zengin ettik. Hesap soran da yok ne de olsa.

_samsunspor_

Sadece Samsunspor

Ey Samsun u yonetenler siz daha bir Samsunspor a sahip cikamiyorsunuz. Yerli otoyumu burda urettirceksiniz. Icimizdeki hainler oldugu surece bu sehire yatirim gelmez. Ama inaniyorum bu sehir yavas yavas da olsa uyanacak Samsun milliyetciligi yukselecek

5trawberry

Siyasetçiler sahip çıktı da biz mi bilmiyoruz. Nedir bu grupların zoruna giden.

5trawberry

Yalamaya devam hala. Yaziklar olsun. Forza Samsun grubunu dik duruşundan dolayı kutluyorum.

eprianu

Çorbacılar işi büyüttü herhalde, "Lokantacı" felan mı desek artık.
Bu kadar yaladıklarına göre kamyonla para aldılar sanırım.

yilmazselcuk55

Bir Protesto Bir Destek protestosu bu kadar kötü yönetilemez. Siyasileri Islıklamayın Öyle bağırmayın Şunu yapmayın. Basın açıklamasını okuyan Kim  mesela ? Kaç defa maça gelmiş. Ben hiçbir maçta görmedim kendisi hangi grubu yönetiyor. Farklı partilerden siyasiler gelmeye başlayınca neden toplantıyı kesmeye çabaladı. ÜniSam ve Forza Samsun' kutlamak lazım artık münferitlerin olaya el koyma zamanıdır. Taraftar grubu devri bence Samsunda bugün yaşananlardan sonra bitmiştir. NET!