Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Alpayın ne suçu var Tek sorumlu TUTU efendi. Versin samarasa 1milyonluk dairesini Sifakise de 500 binlik arabasını.

eprianu

Samsunsporumuz birçok kez olduğu gibi yine sıradan vasıfsız bir insanın kariyer basamaklarından biri olacak galiba.
Adnan Ölmez'i büyük iş adamı, Fuat Köktaş'ı milletvekili yapmış camia burası. Ama kendisi 12 senedir sürünüyor.
Tek bir sportif başarısı yok. Samsunspor'un kaderi bu!

"Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Ankara'da Ak Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Milletvekili Fuat Köktaş ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını dinledi."

Sadece Samsunspor

tactician

28 November 2017, 19:41:41 #46113 Son düzenlenme: 28 November 2017, 19:50:25 tactician
http://tr.beinsports.com/haber/yalcin-kosukavakdan-aciklamalar

vakti olanlar dinleyebilir. mükemmel bir röportaj.
Bir kısım da bizim takım ile alakalı olacağını düşündüğüm bir iki söz de etti.
daha önce Yalçın Hoca ile alakalı bir takım şeyler okumuştum. ama bu şekilde derinlemesine bir röportajını dinlememiştim.
Fakat daha emin oldum; tam bir proje hocası. Allah yolunu açık etsin. Bu tarz vizyoner hocaların sayılarının artması temennisiyle...

sadece55

Alıntı yapılan: eprianu - 28 November 2017, 10:13:49
Samsunsporumuz birçok kez olduğu gibi yine sıradan vasıfsız bir insanın kariyer basamaklarından biri olacak galiba.
Adnan Ölmez'i büyük iş adamı, Fuat Köktaş'ı milletvekili yapmış camia burası. Ama kendisi 12 senedir sürünüyor.
Tek bir sportif başarısı yok. Samsunspor'un kaderi bu!

"Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Ankara'da Ak Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Milletvekili Fuat Köktaş ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını dinledi."

Sayın Tutu daha ne yapsın firması 2 seferdir batık haldeydi. İşlerini toparladı kendine 1 milyonluk daire 400 bin liralık ta araba çekti. Böyle kariyersizliğe can kurban...

Sadece Samsunspor

Twitter da bi ordusporlu Atakum belediyesine tesekkur etmis ordusporun masraflarini karsiladi diye. Bunlar samsun kumeye diyenler degilmiydi ? Yanlis hatirliyorsam duzeltin.

eprianu

Sadece Samsunspor

Celil kusura bakmasin anca faceden salliyor. Ben inanmiyorum bu olaya. Yedas in sponsor oldugu yerde elektrik kesintisimi olur. Yonetimde yalanladi sorun vardi elektrikte halledildi diye. Nuri asan a gelen bile olmamis. Ben inanmiyorum Celil e ama dogruysa eger haklidir

eprianu

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 01 December 2017, 18:21:12
Celil kusura bakmasin anca faceden salliyor. Ben inanmiyorum bu olaya. Yedas in sponsor oldugu yerde elektrik kesintisimi olur. Yonetimde yalanladi sorun vardi elektrikte halledildi diye. Nuri asan a gelen bile olmamis. Ben inanmiyorum Celil e ama dogruysa eger haklidir

Facebook üzerinden resmi sayfada açıklama yapıldı. Maalesef böyle bir sorun yaşanmış. İşte açıklama;

Kulübümüzün Haluk Ulusoy tesislerindeki elektrik ile ilgili sorun, sponsorumuz Yedaş ile görüşülmüş ve giderilmiştir.
#SAMSUNSPOR

Link : https://www.facebook.com/resmisamsunspor/posts/1922238474459524

Sadece Samsunspor

Parayla alakali demiyor ama oyle bisey olsa yedas keser mi sponsor oldugu takimin elektrigini. Neyse halledilmis en azindan. Ama yinede celil her hafta 3 4 kere salliyor takima gelsin aday olsun kursun ekibini. Yonetimi korumak icin soylemiyorum

Sadece Samsunspor

Ayrica suan twitterda bir samsunspor sayfasi ramazan ve ufuk budakla atisiyor. Yarin mac var siz nargile iciyorsunuz diye. Ramazanda yanit veriyor takip edebilirsiniz. Twitter hesabi @yirmiocakorg

Barış555

kamp günü cezalı yada sakat olsun hangı topcu takım kapmtayken dışarı cıkabılır lütfen söyleyın.
isteyenin özel hayatı ıstedıgını ıcebılır ama takım kamptayken böyle saygısızlık olmaz dıye düşünüyorum.

Kaya

Futbolcu grubunun teknik direktörü göndermek için türlü yollar denediğini görmüştük,yönetimi göndermek için oynamayanları da ilk kez görmüş olduk.

orucreis

Bugun 90 dakika bize iskence izlettiniz. Yemin ediyorum gordugum en rezil en isteksiz en haysiyetsiz en onursuz macinizi oynadiniz.

tactician

03 December 2017, 08:00:33 #46124 Son düzenlenme: 03 December 2017, 08:15:21 tactician
Dibe vurduk.
Her anlamda dibe vurduk.
Sportif başarı(sızlık) iceberg'in görünen kısmı sadece.
Yönetimsel vizyonsuzluk, basiretsizlik ve başarısızlık.
Şehir dinamikleri ile iletişim ve onları heyecanlandır(a)ma(ma).
Taraftar sinerjisinin tamamen kaybedilmesi.
A takım futbolcu grubunun yürüyemeyecek hale inmesi.
Ve en önemlisi artık üzerine hayal kurulabilecek bir camia olmaktan çıkılması; sıradanlaşılması...

Bu yukarıdaki olguların tamamı yönetimin ve en önemlisi başkan'ın eseridir. Kendisi bir an önce gitmelidir. Burada nispeten tali konuları saymadım bile; örneğin, finansal yönetim, altyapı yönetimi, kısa ve orta vadeli planlar; Samsunspor'luluk bilincine dair projeler, Gelir modeli üretmek noktasında projeler vb gibi.

Kaldı ki en fazla reklamını yaptıkları finansal yönetim başarısı diye bir durum da asla söz konusu değildir. Geçmiş futbolcu borçları bir anlamda azaltılmış olabilir; bunun da siyaseten aktarılan paraların bir eseri olduğu aşikardır. O rüzgar kesildikten sonra tam anlamıyla alabora olunmuştur. Doğru finansal yönetim olsa idi bugün sahada oynamasını beklediğimiz futbolcular ödemelerini alırdı, tesislerdeki personel maaşlarını alırdı, bizim tesislerimizdeki faturalar ödenirdi ve en önemlisi sahte imzalar ile kulüp lisansları almak riskine sokulmazdı koca kulüp. Bunlar gittikten sonra foyaları daha fazla ortaya çıkacak buna inanın. Bu dönemden de eksi puan cezaları alacağız eminim. Konuyu fazla dallandırıp budaklandırmadan, son bir tespit ile bu konuyu sonlandırmak istiyorum. Gelen paralar ile hangi kalıcı gelirlerin önünü açacak bir iş yapıldı. Hadi bu zor geldi hangi kar edici hamle yapıldı. Hangi topçu alındı da bir sene sonra kulübe para kazandırarak satıldı.

Neresinden bakılırsa bakılsın rezalet bir yönetim söz konusu idi. Hala gitmemekte direniyorlar. Nedeni basit; senelerce nemalandıkları bu kulüpten ayrıldıkları gün ticari kariyer olarak sonları gelecek; korkuyorlar. Bizim taraftar olarak bu noktada yapmamız gereken basit arkadaşlar. Boş vermeyeceğiz. Bunlar gidene kadar sosyal medyada, sokakta, stadda kısacası her ortamda bunları yönetimden gitmeye zorlayacağız. Bu kez de üzerine yatmalarına müsade etmeyeceğiz. Çok sevdiğimiz takımımız yerle yeksan olmadan, biz sevenlerinin, bu kadarcık da olsa insiyatif alma zamanı gelmedi mi?