Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

Sadece Samsunspor

Hic inandirici gelmedi bana. Oyle bisey olsa takimda tutmazlar o kadarda degil bence

evolution55

Sadece Samsunspor

Evet yine trabzon bi karadeniz takimina kustahlik yapti. Coruma 6 tane attilar. Bunlarda hic adamlik yok. Kupa maci zaten tek mac alacan 3 olmus hala atiyorlar. Evet artik futbolda boyle seylere yer yok ama adi ustunde yerel bi kupa ve karsindaki karadeniz takimi. Yobazlar hep boyle hic incelik yok

jean

Aynen oyle ligde rezil oluyorlar bu aralar sonra gariban karadeniz takimina fark atiyorlar

Shane_Falco

Şükür sonunda sitemize kavuştuk. 1 haftalık sorun neydi bilmiyorum ama çözen arkadaşlarımıza teşekkürler.

_SoN_

şükür kavuşturana,inşallah böyle uzun ayrılıklar tekrar yaşanmaz.

cembaba

1 haftalık domain sorunumuz vardı. Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar.

eprianu

Twitter'da bir gazeteciye sordum. Samaras'ın 270 Bin €, Sifakis'in ise 180 Bin € aldığını söyledi. TL cinsinden yaklaşık 2 Milyon TL ediyor. Erkurt Bey kendinden önceki başkanlara borç ve havaya saçılan paralar yüzünden atıp tutarken bu iki çöp adama bu kadar para vermeyi nasıl izah edecek acaba? Bu paraya iki tane en kötü bir tane çok sağlam kanat veya forvet alırdık. Tam bir fiyasko!

Sadece Samsunspor

Store nin web sitesine biblolar gelmis masaustune koymaya bi bakin derim guzeller

fanatik samsunsporlu

Bizim site yerine çıkan site neyin nesiydi

Kaya

12 November 2017, 23:32:51 #46076 Son düzenlenme: 13 November 2017, 04:55:05 Kaya
Brands ile anlaşarak fesih işlemi yapıldı. Ancak Lumu ve Muyters'e sanırım sözleşmelerinden doğan ücretleri ödemeye devam ediyoruz. Devre arasında Sifakis ve Samaras'ın da gönderilme düşüncesinin dillendirildiğini duyduğumuza göre oldukça büyük bir fesih bedelleri ödeyecek gibiyiz.

Bu büyük başarısızlık iş bilmezlik değil de nedir ?

özkan

Olurmu abi adam koneden 50 bin öyro ucuza adam aldı..

GurbetciFanatik

Bugün geldim Samsundan geri almanyaya.
62 yasindaki Dag gibi ANACIGIMI kara topraklara biraktim artik Rabbimin yaninda.
Insallah bu sitedeki kardeslerimin ANALARI sagliklidir sagdir gidin ayaklarini öpün ANNENISIN.
Cok kötüyüm bu yalan dünyada macla kacla moralinizi bozmayin artik.
Destek olun o baska isyan etmeyin sakin.
Simdi bana ANAMI verseler dünyayi geri veririm onlara. Hepinizin ANNENIZIN mubarek ellerinden öperim.
Kaderimde ANAMi kendi ellerimle topraga vermekde varmis, keske beni hic dogurmasaydin be ANAM.

evolution55

Başın sağolsun renktaş! Allah mekanını cennet eylesin, sizlere de sabırlar versin