TFF 1. LİG 4. HAFTA | B.B. Erzurumspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 14 April 2017, 23:09:06

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Rezil bi devreyi bitirdik.
Futbolcular antreman havasinda .
Takim oynamiyor

tactician

İlk yarı şansımıza gol yemedik.
Ahmet Çebe ve Samaras bu haliyle ilk11'e yazılmamalıydı.
Orta alanda kenan-çağrı ikilisi olamaz. Çok eksik kalıyoruz o iki isimle. Ya üçlü orta alana geri dönülecek ya da ikili de devam edeceksek kenan-ramazan olmalı bu ikili.

ikinci yarı halil ibrahim ve ramazan ikisi de girmeli. samaras ve ahmet cebe çıkmalı.

Raqua55

İlk yarı gol yemeden Bitirmemiz iyi oldu.Çok kötü oynadık.Angan dışında topu ileri taşımaya çalışan yok o da çok top eziyor.Fizik olarak neden bu kadar kötüyüz 4 hafta oldu ara girdi ama 30 dan sonra ayakta duramadık. Samaras forvet gibi oynuyor ama ayakta zor duruyor.2 yarı değişiklik gelmez ise beraberlik iyi olur.

SametYılmaz55

10 September 2017, 18:01:05 #48 Son düzenlenme: 10 September 2017, 18:06:26 SametYýlmaz55
Alpayla olacak iş değil.o kadar iddialı açıklamalar yaptıktan sonra böyle top oynatılmaz

samsunsporlu1994

4 haftadır takımın ne oynadığını açıklayabilecek biri var mı aranızda? Samaras'ın yürüyecek hali yok iki stoperin arasına bırakmışsın adamı,forması bile terlememiştir belki. Alpay bey gitmeden başarı beklemeyelim,gelmesi başlı başına bir hataydı zaten. İkinci yarı Eruzurumspor kazanır büyük ihtimal,1 puan alırsak büyük başarı olur.

bayfa55

Bu Samaras Alpay hocanın başını yakın zamanda yiyebilir.

ngonge

Samaras futbolculuğu döneminde de böyleydi. Yapısı böyle adamın. İyice güçten düşünce de şu durumda olması normal. Oynatılması asıl hata, daha hazır olmasına baya var.

samsunsporlu1994

Samaras'ın o fizikle yapabileceği tek birşey var,şansa bala sağdan soldan bir top gelir kafa vurursa gol olur başka türlü bu adamın bir faydası olmaz bize. Bu takımın birinci santraforu Ayite,Samaras gitsin yatsın tesislerde daha çok faydası olur.

s_uzunkaya

Digiturkplay samsunsporun maclarini kaldiramiyor, diger maclara hemen baglaniyor bizim maclarda kasiyor. 45 dakkanin 20 dakkasini anca seyredebildim. Her mac sonrasi ariyorum adamları ama adamların s2nde degil. Lakayt lakayt konusuyorlar. Hizinizda dir diyolar. Yandik bu sene  :( :(

Shane_Falco

Samaras evet ölü de Samaras'ın iş yapacağı bölgeye top gelmiyor ki. Biz önce topu bi rakip ceza sahasına sokalım. Pozisyona girelim de öyle gömelim şu adamı.

samsunsporlu1994

Gol yoldayım geliyorum demişti zaten,rezillik ya. Bir de çıkıp ilk yarı puan hedefimiz 41 diye açıklama yapıyorsun. İnsan utanır az ya.

GurbetciFanatik

Ruhsuzca oynamanin bedelini ödüyoruz.
Iyi bile dayandik.
Takim sahada zombie gibi geziyor.

bayfa55

10 September 2017, 18:17:18 #58 Son düzenlenme: 10 September 2017, 18:23:19 bayfa55
Şu rezalet takımı kuran yönetimi alkışlıyorum. Sizden ne beklenirdi zaten. Alpay sende çek git en azından hedefsiz kalmayalım. Halil İbrahim Pekşen'in kurtarıcı olarak girdiği bir takım!!

eprianu