2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Ben artık geleceklerden ziyade mevcut kadronun oryantasyonunun daha önemli olduğunu düşünüyorum.Hiç transfer yapılmasa dahi mevcut kadro hedefe oynayacak çapta.Ha 1-2 tane kalburüstü isim alınırsa ne ala.Ama hazır isim bulmakta bu saatten sonra biraz zor.

Shane_Falco

Zaten yerlisi yabancısı yeteri kadar iyi transfer yaptık. Elalemin kadrolara bakıyorum da yabancıları ne olduğu belli değil. Bizimkiler yanlarında ciddi kalitede kalıyor. Transfer yapacağız diye kaliteyi düşürmenin alemi yok.

Alınacak adamların fiyat düşürmesi bekleniyordur. Son günlere 1-2 adam daha alınacaktır. He olursa 2 tane daha kaliteli yabancı o zaman tadından yenmez...

Karabudun

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 14 April 2017, 13:26:17
Zaten yerlisi yabancısı yeteri kadar iyi transfer yaptık. Elalemin kadrolara bakıyorum da yabancıları ne olduğu belli değil. Bizimkiler yanlarında ciddi kalitede kalıyor. Transfer yapacağız diye kaliteyi düşürmenin alemi yok.

Alınacak adamların fiyat düşürmesi bekleniyordur. Son günlere 1-2 adam daha alınacaktır. He olursa 2 tane daha kaliteli yabancı o zaman tadından yenmez...

Kadronun ipi göğüslemek için yeterli olduğuna katılmıyorum keza bugün oynanan ADS maçı da bu öngörümü destekliyor. Takımın adam akıllı santrforu yok ve orta saha kesinlikle ciddi bir takviye istiyor. Yanlış anlaşılmak istemem, kadro kötü demiyorum ancak ilk iki için hala yeterli değil.

elexir

İnşallah transfer kapanmadan pote gibi bir golcü ve kanatlara takviye yaparlar

ngonge

Ortasahanın ortası iki yönlü bir oyuncu gerek. En mühimi gereksinim o şu anda.

samsun 55

Alıntı yapılan: ngonge - 14 April 2017, 22:25:44
Ortasahanın ortası iki yönlü bir oyuncu gerek. En mühimi gereksinim o şu anda.

Bu takima Hasan Kılıç lazimdi  :( :(

bayfa55

Hasan Kılıç aranıyor.Hatta Kone gibi bir santrafor bile aranıyor.

ali ihsan

Kenan'ın alternatifinin olmadığını bu maçta gördük.

MeL_55

kesin ve kesin forvet lazim, kanat ve orta saha.

yoksa isimiz zor.

angan hayal kirikligi gibi görünüyor.
samaras mac temposundan cok uzak.

Kaya

Transferler hemen yapılmalı ve milli maç arası oynayacağımız iki hazırlık maçında oynatılarak takıma katılmaları sağlanmalı. Artık bu işin acele etmiyoruz,ince eleyip sık dokuyoruz tarafı felan kalmamıştır.

55.hakan

Kanatlardan içeri top getirecek hızlı bir adam lazım.

55_OrHaN_55

Konyaspor'lu Halil İbrahim Rizespor'u seçmiş. Bu kaçıncı oldu? İnce eleyip sık dokuyunca böyle oluyor. 2 hafta oyuncuyla oyalan, senden bir tık fazla veren alsın. Yeter artık gına geldi. 

yirmiuc

3 haftda sadece 1 gol attik. Bu herseyi gosteriyor. Hizli kanatlar ve yakaladigini atan bir forvet sart.

elexir

Yaratıcı adam eksiltebilen teknik bir orta saha lazım birda sağlam güçlü bir golcü, orta sahamız çok dinamik ama yaratıcı oyuncu yok sadece mücadele var ileriye top atacak oyunucu açacak oyuncu yok malesef

ugrass

28 August 2017, 09:57:36 #749 Son düzenlenme: 28 August 2017, 10:37:49 ugrass
sağ açık sağ bek orta saha ve forvet  kesinlikle transfer yapılmalı. yoksa yine ligin en fazla berabere kalan takımı oluruz.