2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

evolution55

fenerin aldığı oyuncuları oynatabilmesi için adam satması lazımdı, demek ki onlarda boluya satıp parasını da kendileri vermişler...

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: ugrass - 21 July 2017, 14:00:02
Ertuğrul Taşkıran'ın 1 milyon euro karşılığında boluyla anlaştığı söyleniyor. Bolu'nun tarihinde bonservisle aldığı tek adam 76 bin dolarlık Mamadou Diarra. Bu işte bir şey var. Kesinlikle araştırılmalı..

;D ;D ;D

samsunmania

Camarada kalp problemi çıkmış transferi iptal haber gazetesinin yalancisiyim

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samsunum

1 milyona euroya aldıkları adama 1 senelik sözleşme imzalamişlar iyiymiş :)

bayfa55

Transferde yine geç kaldık. Bravo yönetim hiç şaşırtmadın.

cakir55

Camaranın kalbindeki problemden dolayı transferden vazgeçildiği haberleri var.

Sadece Samsunspor

Bence bu iste bi is var. Bu sezona kadar oynamis adamin nasil kalbinda sikintisi oluyor. Bence bakan gidince cesaret edemediler odiyemeyiz diye. Cunku gercekten tam nokta oyuncu idi. Videolarinda gayet iyi yirtici idi. Bu adamda rahatsizlik oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

tactician

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 22 July 2017, 00:54:22
Bence bu iste bi is var. Bu sezona kadar oynamis adamin nasil kalbinda sikintisi oluyor. Bence bakan gidince cesaret edemediler odiyemeyiz diye. Cunku gercekten tam nokta oyuncu idi. Videolarinda gayet iyi yirtici idi. Bu adamda rahatsizlik oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

benim bu konudaki tezim şu;
dialiba yada camara alınacaktı. dialiba için başka takımlar devreye girince ibre camara'ya döndü. adam sağlık kontrolünden falan geçti; ayni süreçte dialiba transferinden vazgeçildi dendi. belki dialiba için istenen rakamın düşmesi beklendi bilemiyorum. sonra dialiba da mesafe kaydedilince (büyük ihtimal bugün imza atar); diğer oyuncunun sağlık problemi bahane edileerek vazgeçildi. biz diğer adamdan haber bekliyorduk seni yem olarak kullandık denmez herhalde kamuoyu önünde.

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: ugrass - 21 July 2017, 14:00:02
Ertuğrul Taşkıran'ın 1 milyon euro karşılığında boluyla anlaştığı söyleniyor. Bolu'nun tarihinde bonservisle aldığı tek adam 76 bin dolarlık Mamadou Diarra. Bu işte bir şey var. Kesinlikle araştırılmalı..

Bir sahtekarlik ve transfer hilesi yapıldı sırf Valbuena ve Dirari Listeye eklemek için. Ama tff fenerbahçesine göz yumar sıkıntı yok.

eprianu

Samsun'a kadar getirip imza attıramadığımız adamları çok aradık. Misal Attamah ve Mehmet Yıldız. İnşallah Camara'yı da aramayız. Sağlık problemi işi bence hikaye.

eprianu

Resmi sitede bu akşam paylaşılan fotoğrafta iki siyahi oyuncu görünüyor. Biri Chiubike diğeri kim?

cakir55

Camaraya benzettim onun da çene kısmında sakal vardı 😂

cakir55

Allah aşkına bu zaman da oyuncu mu denenir hücum hattımız yok hala deneme peşindeyiz.

eprianu

Billy Micheal adında bi oyuncuymuş. Denemeye alınmış ama ne transfermakt'ta ne de başka bir yerde bilgi yok. Genç oyuncu sanırım.

https://www.samsunhaber.com/samsunspor/samsunspor-yonetimi-sinifta-kaldi-h22631.html

özkan

menajerlerin kandırdığı afrikalı gençtir seni falanca takıma kakalayacam diye kandırılanlardan biridir.