2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

cakir55

Camara bu ligin tozunu attıracaktır. Bu lige fazla aynı Chibuike gibi.

özkan

Bu adamı bence 9 numara değil kanat olarak aldılar.Gol sayısına takılmamak lazım adamın yaptığı  ortalar yeter bu lige.Ayrıca hocanın bulduğu bir oyuncuymuş.

Levent ÖCAL

İmzalar yarın atılıyor. Hadi hayırlısı bakalım.

Shane_Falco

Portekizin en üst seviye liginden ve takımında sürekli oynayan bir adamı getirdik. Kolay iş değil. Zaten videolarından da belli nokta santrafor değil. Sağ veya sol kanatta faydalanacağız kendisinden. Ayrıca bu ligde nokta santrafor olarakta iş yapar gibi duruyor.

evolution55

Ertuğrul taşkıran boluyla anlaşmış deniliyor

Karabudun

Alıntı yapılan: evolution55 - 21 July 2017, 08:39:55
Ertuğrul taşkıran boluyla anlaşmış deniliyor

Ona da imza attırabildiyse bu sezon Bolu'dan korkulur.

s_uzunkaya

ben beğenmiyorum transferleri ve politikayı  :( .... hele bi kaleci alsınlar seneye ne olacağımız, ne kadar ne yapacağımız belli olur...

tactician

21 July 2017, 12:25:39 #488 Son düzenlenme: 21 July 2017, 13:16:21 salihcakir
Alıntı yapılan: samsun 55 - 12 April 2017, 18:21:14

Şuan ki kadromuz ? Isareti koydugum yerlere en az 1 yada 2 transfer şart

1. Abdülkerim - Hasan ikisi de sol ayaklı stoper olması nedeni ile Abdülkerim-Ercan tandemi ilk11 olacaktır. Yeni bir stoper daha alınıp (çok büyük ihtimal ile yerli) o bölge tamamlanır.
2. Sağ bek için Erkam'ın arkasında bekleyecek bir isim alınacaktır. Bu isim yine muhtemelen yerli olur. olmasa da kemal işlemek ya da halil ibrahim bu noktadaki alternatifler olabilir. kemal de sanırım sağ bek gibi deneniyordu yanlış hatırlamıyor isem.
3. Sol bek ABS ile Ufuk Budak rekabeti ile emin ellerde olacaktır.
4. savunmanın önündeki ikili için Kenan-Çağrı 11 olur. bir ihtimal ramazan övünç bu bölge için iki isimden birisini kesebilir. gökay;oğuz ve caner koca yine bu bölgedeki yedekler olarak kalacaktır. caner büyük ihtimal ile 18 göremeyecektir.
5. forvet arkası pozisyonu için çok büyük ihtimal ile yabancı bir isim alınacak. yedeği göksu olacaktır.
6. açık olarak cihibuike kesin 11 oynar.
7. iki açık oyuncusu ve 2 forvet oyuncusu olarak toplamda 4 yabancı (forvet arkası hariç) daha kadroya katılacaktır. Bu isimlerden birisi Camara olmak üzere.
8. kaleyi atladık; yabancı tercihlerinden birisi kaleye olabilir; ama sanki yerli bir kaleci alacağız.

Özetle; yerli iki isim stoper ve sağ bek alternatifi olabilir. bir ihtimal yedekte oturacak ileri uç adamı. kaleci de Türk bir isim olur diye tahmin ediyorum.
yabancı olarak da camara geldi sayar isek; 2 açık; 1 forvet arkası adam, 1 forvet oyuncusu yabancı daha alınacak. kaleci buradan olursa açık oyuncularından birisi türk olabilir.

5trawberry

kaleye bilindik adam lazim. Kapalı kutu kaleci bize yaramaz. Ertugrul'u üçe beşe bakmadan alacaksın. Olmadı İtandje'i.

Shane_Falco

Bolu kaleye zaten Gökhan Değirmenci'yi almıştı. Ertuğrul ne alaka pek anlamlandıramadım.
Ayrıca Ertuğrul'un kendi yıllık ücreti ve Fenerbahçe'nin isteyeceği kiralama,bonservis ücreti az buz değil.

samsunmania

Hayatı yedek beklemekle geçen ve yetenekleri bana göre çok abartılı olmayan aynı zamanda düştüğümüz seneki sivas maçında yediği hatali golden dolayı on yargılı olduğum bir kaleci ertuğrul. Fikirlerinize saygiliyim ama ismali sahmali veya kaya Tarakci ayarında bir yerli kaleci bize yeter. Ama biz o iki treni de kaçırdık.   

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eprianu

Dün sosyal medyada Antalyaspor kalecisi Sosa Fornessi'nin adı geçiyordu. Sözleşmesi bitmiş bu sene.

celebi

bizimle anlaşmış haberleri var fornezzinin

ugrass

21 July 2017, 14:00:02 #494 Son düzenlenme: 21 July 2017, 14:06:56 ugrass
Ertuğrul Taşkıran'ın 1 milyon euro karşılığında boluyla anlaştığı söyleniyor. Bolu'nun tarihinde bonservisle aldığı tek adam 76 bin dolarlık Mamadou Diarra. Bu işte bir şey var. Kesinlikle araştırılmalı..