2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 19 July 2017, 14:43:41
Abel camara diye bi forvet almisiz. Hemde 30 yasinda. Bence bu ligde 30 yasinda siyahi bi forvet is yapmaz.

https://www.transfermarkt.com.tr/abel-camara/profil/spieler/158380

Şu adam mı acaba ? Bu adamsa zaten 30 yaşında değil. Ayrıca yaş pek önemli değil. Pote 30'unda geldi neler yaptı gitti biliyoruz :)

adige73

202 maçta 9 gol atmış bu adamın forvet olduğuna eminmiyiz

Levent ÖCAL

Samsunspor, Evkur Yeni Malatyaspor'dan Dialiba'yı 1 yıllığına kiraladı. (GerçekBizde)

orucreis

Camara neredeyse oynadigi tum takimlarin maclarinda 11 oynamis ayrica gol olayi biraz degisik sahadan da 20 gol gorunuyor

eprianu

TransferMarkt'ta da 29 gol görünüyor. Ayrıca adam daha çok santrafor oynamakla birlikte sağ açık, sol açık ve forvet arkası da oynamış.

Sadece Samsunspor

Ortaya karisik bi adam cikti bu :D ister kendi atsin ister baskasina attirsin. Sonu gol olsunda :D

cakir55

Portekiz süper liginden aldığın bir oyuncu Ptt'de hertürlü iş yapar hayırlı olsun.

MeL_55

Alıntı yapılan: cakir55 - 19 July 2017, 17:34:46
Portekiz süper liginden aldığın bir oyuncu Ptt'de hertürlü iş yapar hayırlı olsun.

su 13 dakikalik videoda https://www.youtube.com/watch?v=r914p5tqzrA
gayet iyi görünüyor. teknik, diri biri ve sutlari ortalari iyi derecede, kanattan iceriye katetme özelligi de var
bence pttde isi götürür bu adam. kariyer itibari ile zenkeden de koneden de iyi.

bi izleyin derim fena görüntü vermiyor

20 macta 4 gole bakmayin. kone ve zenke 0 veya 1 gol ile takima gelmisti

cakir55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 19 July 2017, 17:58:26
su 13 dakikalik videoda https://www.youtube.com/watch?v=r914p5tqzrA
gayet iyi görünüyor. teknik, diri biri ve sutlari ortalari iyi derecede, kanattan iceriye katetme özelligi de var
bence pttde isi götürür bu adam. kariyer itibari ile zenkeden de koneden de iyi.

bi izleyin derim fena görüntü vermiyor

20 macta 4 gole bakmayin. kone ve zenke 0 veya 1 gol ile takima gelmisti
Drmek istediğim oydu zaten.Konenin bize gelmeden önce resmî maçı yoktu resmen.

Sadece Samsunspor

TRANSFERLER KESİNLEŞMEDİ

Sportif Direktör Coşkun Zeren, isimleri Samsunspor'la anılan Yeni Malatyaspor'dan Boubacar Dialiba ve 27 yaşındaki Gine'li forvet Abel Camara ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi

TRANSFERLER KESİNLEŞMEDİ
19 Temmuz 2017 Çarşamba 18:10

Kırmızı-Beyazlı ekipte yabancı transferinde düğmeye basarken isimlerdi Samsunspor'la anılan Yeni Malatyaspor'dan Boubacar Dialiba ve 27 yaşındaki Gine'li forvet Abel Camara ile görüşmelerini sürdürüyor. Çıkan haberlerin aksine henüz anlaşamadıklarını dile getiren Sportif direktör Coşkun Zeren, "İki oyuncu ile görüşüyoruz. Fakat kesinleşen bir transfer yok. Anlaştığımız taktirde Samsun'da sözleşme imzalayıp Erzurum Kampına göndereceğiz" dedi.

nomak55

s_uzunkaya

kaç para verilcek bu adama merak ediyorum.
22 yaşında boğa gibi, bildiğimiz, çoğu zaman canını dişine takan, samimi, futbol zekası iyi olan bi kone ye 50 bin euro için sözleşme yapma git piyasası devamlı düşen 27 yaşında bi adamı al. akıllıca değil. bana göre Kone nin yerine kimi alırsan al akıllıca olmıyacak. bu fiyatlara koneden iyisini getiremeyiz çünki. koneyi çok arıyacağız...

cakir55

Alıntı yapılan: slazenger - 20 July 2017, 08:30:36
kaç para verilcek bu adama merak ediyorum.
22 yaşında boğa gibi, bildiğimiz, çoğu zaman canını dişine takan, samimi, futbol zekası iyi olan bi kone ye 50 bin euro için sözleşme yapma git piyasası devamlı düşen 27 yaşında bi adamı al. akıllıca değil. bana göre Kone nin yerine kimi alırsan al akıllıca olmıyacak. bu fiyatlara koneden iyisini getiremeyiz çünki. koneyi çok arıyacağız...
Kone kimdir allah aşkına. Adamın bize gelmeden önce resmî maçı yoktu.Sadece hızıyla birşeyler yapmaya çalışan bi oyuncu. Bitiricilik desen hiç yok. Böyle futbolcularla şampiyon olamazsın.

Karabudun

Kone aman aman bir futbolcu değildi belki ancak bu ligde her türlü iş yapar. Hızlı değildi ayağındaki topu iyi koruyordu, ikili mücadelelerde yıkılmıyordu ve şutları da makuldü. Ligde kalmamızda payı büyük. Ben takımda kalmasını isterdim.