2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

jean

Sezer caliskan isim gelsin sabriye ihtimal vermiyorum parasini veremeyiz yanliz futbolu birakacak deniyor belki son defa oynamak isterse olabilir

Shane_Falco

Osman hoca'nın gittikten sonra yaptığı açıklamaların ardından şu Erkam Reşmen'in sözleşmesini uzatıp uzatmayacağını ayrı bir şekilde bekliyordum. Adam parasını alamadı arabasını satmak zorunda kaldı dedi. Eee parasını alamayan adam 3 gün sonra gelir hemen sözleşmesini uzatır mı ? Özellikle bir önceki takımları GBB ve Kayseri gibi maaşı gününde tıkır tıkır yatan takımlardan gelen bir oyuncu. Bu imza şahsım adına bende bir transferden daha fazla şeyi ifade ediyor.

AhmetDenizci

İç transferde yapılan Erkam ve Gökay hamlesi ve yabancı oyuncuların sözleşmelerinin feshedilmesi çok olumlu gelişmeler. Cidden en ufak olumlu şeyler olunca insan hemen umutlanıyor..

55ertan

Iyi kaleci bulmak zor. Bence Tom kalmalıydı.
Lumu da yetenek var ama birtürlü adapte olamadı.

ngonge

Erkam cok onemli bir transfer olur. Yabancilarin gitmesi olumlu tabii ki daha iyileri gelecekse. Yoksa ayni seviye adamlar için tekrar para dokmenin anlami yok. Ismi gecen akaleci sissoko baya vasat gorunuyor. 2.ligin dusme potasında oynamis surekli.

Sadece Samsunspor

Vedat ve Abdulkerim ile anlasilmis konyasporun karari bekleniyor

55ertan

55_OrHaN_55

Canberk Aydın, kendisine süper ligden gelen teklif(ler) olduğu için Samsunspor'u beklemeye almış. Ayrıca Sabri Reis ve Dimitriadis ismi de gelebilecekler arasında geçiyor.

brigand

Sabri reis nedir ben anlayamıyorum ? Samsunspor için ne yaptı? Samsunspor'da bir mazisi mi varda reis deniyor, bu kadar el üstünde tutuluyor anlamış değilim. Samsun'da kazandıkları maçtan sonra kendi tribününe üçlü çektiren biri işte. 

Raqua55

Bahattin Köse ile manisa yolları ayırmış.Alabilirsek süper olur

55_OrHaN_55

14 June 2017, 15:31:23 #145 Son düzenlenme: 14 June 2017, 15:43:08 55_OrHaN_55
Alıntı yapılan: brigand - 14 June 2017, 14:40:29
Sabri reis nedir ben anlayamıyorum ? Samsunspor için ne yaptı? Samsunspor'da bir mazisi mi varda reis deniyor, bu kadar el üstünde tutuluyor anlamış değilim. Samsun'da kazandıkları maçtan sonra kendi tribününe üçlü çektiren biri işte.  

Yalnız "Reis" veya "Reiz" lakabı Sabri Sarıoğlu için tüm Türkiye tarafından dillendirilen, kendisiyle özdeşleşmiş bir lakaptır ve espri mahiyetinde söylenir. Herhangi bir beklentim veya beğenim olduğu için de yazmadım. Ayrıca kaynak sitede de öyle yazıyor zaten.

eprianu

Taraftar olarak yerlerdeyiz. Sabri için utanmasalar imza kampanyası düzenleyecekler.  Bir de Fransa'daki kaleciye yazmışlar özelden neredeyse yalvaracaklar gel diye.

cakir55

Sabri'nin Galatasaray'dan aldığı parayla biz takım kurarız.

ugrass

14 June 2017, 18:32:24 #148 Son düzenlenme: 14 June 2017, 20:43:50 ugrass
Canberk aydınla anlaşılamamıs 1.ligden isteyenler varmış  :) hiçbi hoca 2 maç oynayıp 5 maç yatan adam istemez
Kovun gitsin arkadaş

Karabudun

Bu ligde hiçbir kulüp Canberk'e bizim ettiğimiz kadar tahammül etmez. Giderse kendini yakar. Ben kendisinin de buradan gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Şu haberden benim anladığım bir şekilde cidden esaslı bir kadro kurulacak ve o kadroda düşünülmediği için Canberk'e yol vermenin peşindeler.