Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Bursa kurtardi, Super ligden Rize dustu. Gelecek sezon gercekten cok cekismeli olacak.

Sadece Samsunspor

Liv hospitak ve medical parkin tramvay reklamlarinda tramvayin onu neden hep bordo mavi acaba. Bu sehirde su sacmaliklari bitiremedik gitti arkadas. Normalde medicalin rengi kirmizi beyaz liv inse mavi beyaz ama gozumuze sokarcasina bordo mavi kullaniyorlar.

AhmetDenizci

OMÜ'ye çıkan yokuşta sarı-beyaz olan kaldırım kenarları kırmızı-beyaz olarak değiştiriliyor.  :)

samsunsporlu1994

Başkanın tüm yabancılarla yolları ayıracağız açıklaması sevindirici. Biz bu kalitede yabancılarla Süper lige çıkamayız zaten. Kaliteli yabancı transferleri yapabilirsek bu sezon hedefe oynarız. Yeniden bir takım kurulacak ve 10'un üzerinde transfer yapılacak gibi. Hoca için ise bize en uygun iki isim var,biri Erkan Sözeri,diğeri ise Engin İpekoğlu.

özkan

Nasıl göndercek başkan bu adamları ??? Ondan sonra 13 milyon borç ödedik ama borcumuz 50 milyon.Kendi şirketinde böylemi yapıyosun acaba.

Ekrem

Brands kalsın isterim maliyeti çok değilse Osman harcadı adamı

Karabudun

Enteresan bir final oluyor. Şu dakikaya kadar Göztepe bariz üstündü ancak Ofi'nin attığı golle Eskişehir önde.

evolution55

Şu taraftarların yaptıklarını gördükçe mersin final maçı aklıma geliyor deliriyorum!!

yirmiuc

Playoff finalinde Aliagabelediye super lige cikti.

Karabudun

Bizden gudubeti de varmış arkadaş. Adamlar üç penaltıyı da kaçırdı. Herifler penaltı kullansın diye Semih'i oyuna aldılar, adam son penaltıyı da kaçırıp takımı yedi. Eskişehir'in forvetteki siyahiler de beş para etmez. Her şeyden önce onların lakayıtlığı yaktı Eskişehir'i. Axel Meye midir nedir düşman başına yeminle.

55ertan

Şu ligde bi süperlig seviyesinde takım vardı oda çıkamadı iyimi.  Birinci iken t.direktör değiştirmenin bedeli. Seneye iddalı takım kurarsak bize ayak bağ olacak.

jean

Goz goze tebrikler cikmalarini istiyordum yakisir izmire es ese cikar yine yeni dustu

Karabudun

05 June 2017, 01:10:45 #45552 Son düzenlenme: 05 June 2017, 01:14:33 Karabudun
Alıntı yapılan: jean - 05 June 2017, 01:03:38
Goz goze tebrikler cikmalarini istiyordum yakisir izmire es ese cikar yine yeni dustu

Zor çıkarlar bu saatten sonra. Eskişehir'de tahta kapalı diye biliyorum. Ayrıca 1.Lig'den birkaç  takıma yine puan silme ve transfer cezası gelecek. Eskişehir.'in adı da zikrediliyor. Öte yandan kalecileri Boffin takımdan ayrılıyor, adam Süper Lig yolcusu. Birkaç oyuncuları daha gidici ve Eskişehirli arkadaşımın dediğine göre kiralıkların sözleşmeleri bitiyor ki adamlar kalmak da istemiyorlarmış.  Bu saydıklarımın hiçbiri resmiyete dökülmedi ancak gerçek şu ki Eskişehir'i zor günler bekliyor.

5trawberry

Eskişehirspor'un 70 puana varan puan silme muhabbbeti vardı bu sezon, siyasiler falan girdi devreye ucuz kurtardılar. Aldıkları bir önlem yoktu sanırsam. Bence de zor günler bekliyor gibi. Ve ya çok ciddi derecede ekonomik kaynak sağlamaları gerekiyor.

SametYılmaz55

Eskişehir ekonomik olarak çok sıkıntı yaşayacak seneye.adam gibi yapılanmaya gidemezlerse işleri zor.o kadar maliyetli kadroyu kaldırmaz iki sene bu lig.Golden sonra o meşaleleri atmasalar büyük bir ihtimalle çıkarlardı.Kendilerine yazık ettiler.İzmirde Altay, Karşıyaka gibi takımlar dururken şu gereksizlerin çıkmasına üzüldüm valla.cok değişik olan kafaları şimdi hepten değişecek.egolarindan, kibirlerinden yanına yaklaşılmaz lalelerin