TFF 1.LİG 31.HAFTA | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 28 April 2017, 20:58:24

« önceki - sonraki »

senol

ata55

Kontraatağı becerebilirsek kazanırız. Manisa, ADS örnekleri ortada. Yoksa zor, çok zor.

55ertan

Berabere kalırsak 7takla atalım. Son 4maçda 4 puan bize zaten yetecekdir.

fanatik samsunsporlu

Oyunu kuran Hasan yok.sol bek Abdülkerim mi oynayacak yoksa Burhan mi göreceğiz.Lumu oynamalı bu maçta ya da Canberk.Çok hızlı olmalıyız.Göksu oynamalı beğenmesek te.Kenan a çok is düşecek bu maçta.İnşallah yaptığı hataları tekrarlamaz.

samsunsporlu1994

Tam bu iş bitti dedik takım düşüşe geçti. Son 3 hafta alınan 1 puan bizi düşme hattına yaklaştırdı. Fikstür çok zor ve ne yapıp ne edip 4-5 puan daha almamız lazım. Bu deplasmandan puan beklemiyorum. Eskişehir'den puan almak şu aşamada çok zor.

yirmiuc

GurbetciFanatik

Giresun ve Bandirma maclarindan 6 puan alcagimizin garantisi olsa iki deplasmandanda 0 cekcek önemi yok.
38 puan yeter zaten ama ic sahada artik kendi kendimize stres yapiyoruz.
Zaten bizim final maclarimiz nasil oynadigimiz belli.

Raqua55

İçimden bir ses kazanıcaz diyor.İnşallahda öyle olur

tactician

geçen hafta; ümraniye karşısında uzun zamandır ilk defa mağlubiyeti hakettiğimiz bir oyun oynadık.
bu hafta tersi bir durum söz konusu olacaktır beklentisi içerisindeyim.
eskişehir'in ön bölgesindeki ayakları son derece kaliteli. onların neler yapabileceğini önceden kestirebilmek zor.
Skor nasıl çıkar bilemiyorum ama oyun olarak onlardan iyi olacağımızı düşünüyorum.
Umarım kazanırız.

samsunmania

Orta sahalarını bozup ofoedu semih ayaklarını kitlersek neden olmasin

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s_uzunkaya

Gencler heyecani seviyor. Zorla zormduruma soktular bizi. Zoru da basarmak onlara dusuyor. Yenemesekte eskisehiri zorlamali gucumuzu farketmeliyiz.
Korkusuzca, saglam, dise dis dik bir oyun istiyorum. Puan mi? Olursa guzel olur....

eprianu

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: eprianu - 01 May 2017, 20:39:10
Bu maçta kimler cezalı ve sakat?

Hasan ile Mustafa cezalı,Kenan ile ABS sakat.
Puan çıkarmamız zor gibi görünüyor. Manisa'nın yaptığını yapabilir kazanırsak ligde kalırız. Kaybedersek de yapacak birşey yok. Eskişehir her zaman zor deplasmandır.

tactician

takımın kartlar ve cezalılar nedeniyle dengesi bozuluş durumda.
ortasahada olmadığı her hafta yokluğunu en çok hissettiğimiz isim kenan. onun bu hafta da sakatlık nedeniyle olamayacağı ve hasan'ın da cezalı olduğu düşünüldüğünde, orta alanda iki çapalı sistemden merkez üçlü formasyona dönmekte fayda olabilir.
sol bek için de burhan alternatifi yine sakatlık sebebiyle kullanılamayacak.

canberk mi o bölgeye monte edilir bilemiyorum. ama denizli maçında olduğu gibi abdülkerim'in sol bek olarak değerlendirilmesi doğru olmaz kanaatindeyim.
gerekirse 3 lü savunma bloğu şeklinde dizilelim. 3-5-1-1 gibi deneyelim olmaz mı?
ercan-fatih-abdülkerim
erkam-gökay-göksu-caner-lumu
vedat(murat)
kone

Mert

İçimden bir ses kazanacağız diyor ama hayırlısı bakalım.