TFF 1.LİG 28.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Manisaspor

Başlatan Kaya, 08 April 2017, 18:25:55

« önceki - sonraki »

binikalamadım

Raqua55

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: binikalamadım - 19 April 2017, 19:53:30
bir süleyman abay klasiği...

Alakasi yok bu maçin maglubiyeti hakemlen hicbir ilgisi yok. Tek sorumlu bana göre Osman Hocadir.

samsun 55

Takim top oynamadi taraftar eskisi gibi değildi. Bizim takımı taniyamadim bu maç

tactician

adiloviç ve brands hamlesi hatalı hamlelerdi.
daha erken yapılacak bir vedat hamlesi oyunu daha önce koparmamızı sağlayabilirdi.
öne geçtikten sonra oyunu da hiç soğutamadık. sığır gibi kontra yedik.
bu noktada kenan'ın tecrübesini çok aradık. orta alandaki gökay ve hasan'ın bu anlamda yetersiz kaldığını söylemeliyiz.
adamlar öne geçtikten sonra oyun nasıl soğutulur örneğini gösterdi. 3 dakika top oynattılar.

Vural temiz

Play-off. Hesaplari yapmayin artik
Göksu yine 0 kere 0 elde 0
Oman hoca bugün sinivda kaldi
Adilovicin yerine bir defans daha iyi olurdu

Karabudun

Abay'ı hiç sevmesem de bu maç için hakemi tartışmak yersiz. Normalde Erkam, Abdülkadir'den önce uçmuştu illa hakeme bahane bulacaksak. Erkam tatlı sert bir şekilde yerdeki oyuncuya vurdu inceden. Amatörde yapmıyorlar o hareketleri. Adamların iki pozisyonu direkten döndü. Özellikle ilk gol resmen geliyorum dedi. Hoca kenardan pres yapın diye bağirıyor ancak oyuncular koşmaya tenezzül etmiyor. Hocayı sadece Göksu ısrarında eleştiriyorum. Mağlubiyetin mümessili oyuncularımızdır. Esasen Manisa'da da bir numara yok. Biz ruhsuzluğumuzun kurbanı olduk. İnşallah gereken dersi çıkartırız. Dua edelim de GBB yarın yenilsin.

55_OrHaN_55

Bu hafta altımızdakiler üçer puan alıp bize adeta "daha bitmedi" mesajı verdiler. Geçen hafta elde ettiğimiz avantajı bu hafta kaybettik.

jean

Yenseydik bu is nerdeyse bitmisti kendi kendimize intihar ettik ins gbb yarin yenemez

eprianu

Hakem Süleyman Abay, daha önce de çoğu maçımızı katletti. Artık yaptıklarının hata değil, Samsun düşmanlığı olduğu kesin. 2000'li yıllarda oynadığımız Malatyaspor maçı geldi aklıma. Celil'i kırmızı ile oyundan atmış, 3 dakika uzatma gösterdiği halde 7-8 dakika oynatmış ve Malatya golü bulup 1-0 önce geçince de maçı bitirmişti.

Osman Hoca'nın oyun sistemi gerçekten güzel. Gol attığımız zamanlarda bugüne kadar geri kapanmadık ve maçları rahat rahat bitirdik. Bugün de aynısını yapmaya çalıştık ama maalesef defans kurgumuz öne geçtikten sonra çok kötüydü. Hocanın kapanmama olayını destekliyorum da bu kadar da kontrolsüz hücuma çıkmanın anlamı yok. Öndeyken bile defansta 2 kişi kaldı, gerisi ilerde. Suyu çıktı resmen. Ayrıca artık şu oyuncu değişikliklerini zamanında yaparsa iyi olur. Bir de Adiloviç ısrarım burda bitti. Hoca haklıymış.

Sahada geziyor dediğimiz Kenan'ın ne kadar kıymetli olduğunu bu maç anlamış olduk. Maalesef golden sonra orta saha oldukça düştü. Daha doğrusu ileri giden adamlar dönemedi. Bi ara yandan sahaya bakınca 4-2-4 oynadığımızı düşündüm. Belki de taktik böyledir bilemiyorum. Ama orta sahaya kesinlikle takviye gelmeliydi. Kanatlar neyse de göbek perişandı sonlara doğru ilk hamle bu bölgeye yapılmalıydı.

Taraftar olarak maalesef çok çabuk gaza geliyoruz. Tamam hakem kötü sonuna kadar haklıyız da kırmızı kart gören Abdülkerim'i alkışladık yav. Ne gerek vardı o karta? Camia olarak son yıllarımızı gerçekten bir takımın başına 50 yılda gelebilecek felaketleri görerek geçirdik. Taraftarımız çok gergin, hiç gerek yok.

Son olarak oyuncular. Lumu kendini toparlamış. Gökay çok iyi mücadele etti ama kondisyon eksikliği var, zamanla oyundan düşüyor. Oyundan çıkarılsa da Göksu ikinci yarıda çok iyi oynadı. Bütün topları indirmeyi başardı. Tom Muyters'in eşi ve akrabaları maçtaydı ve adamın kısmetsizliğine denk geldi.

Osman Hoca ilk geldiğinde körü körüne hücum yaptırıyordu. Biraz dengeledi. Eğer savunma olayını da çözersek çok iyi işler çıkarırız hocayla.

samsunsporlu1994

Kimse hakemi falan bahane etmesin. Kaç defa top kaybı yaptık sayamadım. Kötü oynadık,Manisa daha iyiydi ve kazandılar.

mehmet yılmaz

Takımın en iyisi Mustafa Sevgi idi. Muyters maalesef aşırı özgüvenin kurbanı oldu; ilk gol büyük hataydı. Çarklar istediğimiz gibi işlemedi. Buna rağmen ikinci devrenin ilk 20-25 dakikası gayet iyiydik. Oyunu forse ettik. Golü de bulduk. Ancak şaşırtıcı olan şey ikinci yarı ilk defa öne geçtiğimiz bir maçı kaybettik. Skoru tutamadık. Gökay gol atmasına rağmen orta sahada yeterince ısıran bir oyuncu değildi. Zaten tarzı o değil. İlginçtir ama bence oynarken pek de matah bulmadığımız Kenan'ı bugün çok aradık. Bu yenilgi hiç iyi olmadı.

isa55

İlk yarı vasattik. İkinci yarı 70 dakikaya kadar çok iyi oynadık. Murat o topa dokunsa iş bitmişti. Sonrasında kaleci ve defansın aşırı güveni nedeniyle​ ilk golü yedik. Maçı ceviremeyip kaybettik.
Adilovici ve brands ı antrenmanda izlemistim. Hocanin  oynatmamasini doğru buluyorum.

orhan

Bugünkü maçtaki yenilginin birinci nedeni hafta içi basında çıkan ve tartışılan yönetim hüseyin hoca görüşmesi ve osman hocanın bu görüşmelere takılı kalmasından kaynaklı motivasyon ve maça mental olarak  hazırlanamama olarak gösterilebilir.
Sosyal medyada  ve taraftarımızın devamlı eleştirdiği göksu bu oyuncu gurubu içerisinde o bölgede oynaması gereken bir oyuncu olduğu adiloviç ve kevin brands oyuna girdikten sonra çok daha net anlaşılmıştır.Çünkü göksu ön bölge çok koşan pres yapan ve rakibin oyun kurmasını engelleyen,kafa topu alan ve stoperleri rahatsız eden bir oyuncudur.Aynı şekilde bu maç gösterdi ki kenanın da bu takıma çok şeyler kattığı ve bu maçta çok arandığıdır.

binikalamadım

gölü attıktan sonra oyuncu değişikliği yapıp 4-4-2 ye dönseydik daha mı iyi olurdu acaba...