TFF 1.LİG 27.HAFTA | Şanlıurfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 03 April 2017, 21:06:38

« önceki - sonraki »

bayfa55

Manisa maçını da alalım ondan sonra konuşun. 35 puanı bulalım en kısa zamanda ..

fanatik samsunsporlu

Son 6 maç 5 galibiyet,1 beraberlik. 16 puan topladık.9 gol attık 1 gol yedik.
MAAŞALLAH

Ekrem

adige73

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 April 2017, 17:55:12
Bavullarinizi hazirlayin tatile cikin.
Lig bitmistir
nereye yahu daha play off mucadelesi var :)

GurbetciFanatik

evolution55

Manisa ya da mersin de puan kaybedeceğine göre güzel günler bekliyor bizi Allahın izniyle.

Seneye nokta atışı transferler yeni stad ile bu ligten kurtuluruz. Şimdiden hazırlık yapmak lazım

fanatik samsunsporlu

Batuhan Altaslan Hasan a baskı yapmakla görevlendirilmiş.Basarili oldu da.Biz de aksadık bu yüzden.Oyun kurmakta zorlandik.nitekim duran top ve son olarakta  uzatmalarda kontradan bulduk golleri.Bundan sonra da boyle olacaktır.Buna çözüm bulmalı.Hasan in da 3 sari kartı oldu bu arada.

isa55

Olmaz böyle şey
Yoksa rüyamı
Ligden düştük derken
Takımımız üçte üç yaptı ???

jean

Gol yemeseydik iyidi yinede 1 puana raziyken kazandik harika oldu kazanmaya alistik

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 07 April 2017, 07:25:12
Ercan'ın durumunu bilemiyorum. Umarım oynar. Bu durumda savunma göbeğini Ercan&Fatih yaparsak haftalardır süren gol yememe durumumuzu sürdürürüz. Ama N'Diaye olursa kırılgan ve gol yemeye meyyal bir göbeğe dönüşebilir. Çünkü N'Diaye doğru altyapı eğitimim almış olmaktan mıdır bilmiyorum ama pozisyon bilgisi olarak da oldukça eksik. Fatih ise tecrübesiyle bu durumumu asgariye indirebilir.

Takım oturdu. Aksayan isim olursa kulübede alternatif de var. Daha önce de yazdım, geri vites yapmayan, kıran kırana oynayan bir takım olduk. Bu durum hoşuma gidiyor. Normal şartlarda Urfa'dan da 3 puanla döneriz. Ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.

Beklenen oldu. Gol yedik ama o da duran toptan. Muyters gerçekten güven veriyor. Oyunun geneline baktığımızda maçı hak ettik. Oynamaya çalışan takım bizdik. Hiç de öyle deplasman takımı gibi değildik. Tıpkı diğer deplasmanlarda olduğumuz gibi yani. Takımı eksiklerine rağmen beğeniyorum. Ama gel de şu 11 puanla geçen ilk devreye yanma :(

Karabudun

08 April 2017, 22:16:45 #85 Son düzenlenme: 08 April 2017, 22:20:52 Karabudun
Bu maç Tom'un maçı oldu. Transferini duyduğumda ıskartalıklardan biri daha geldi diye düşünmüştüm ama adam işini yapıyor. Mükemmel bir kaleci değil belki ancak takıma ilaç oldu. Her şeyden öte güven veriyor. Takımla kontağı iyi. Tribünle de arası güzel. Uzun zaman sonra ilk kez bir oyuncumuzu bu kadar sempatik buluyorum. Adamsın Tommy!

evolution55

Alıntı yapılan: Karabudun - 08 April 2017, 22:16:45
Bu maç Tom'un maçı oldu. Transferini duyduğumda ıskartalıklardan biri daha geldi diye düşünmüştüm ama adam işini yapıyor. Mükemmel bir kaleci değil belki ancak takıma ilaç oldu. Her şeyden öte güven veriyor. Takımla kontağı iyi. Tribünle de arası güzel. Uzun zaman sonra ilk kez bir oyuncumuzu bu kadar sempatik buluyorum. Adamsın Tommy!

Zaman zaman topu oyuna ayağıyla ya da eliyle iyi de sokuyor

Karabudun

Tom, Furkan ve Bekir'den sonra sonra bana Higuita ayarında geliyor. Geri paslarda sıçmıyor, dediğin gibi topu oyuna düzgün sokuyor. Yapıyor yani bir şeyler.

eprianu

Play-Off potasından 10 puan gerideyiz. Allah daha beterinden korusun, gördüğümüz en kötü ilk yarıdan sonra bile ayağa kalkmayı başardık. Demek ki düşe kalka ilk yarıda üç maç daha alsaydık şu anda Play-Off'a oynuyorduk. Gerçekten büyükmüşüz. Seneye inşallah her şey çok daha güzel olacak. :)

tactician

deplasmanda oynadığımız son iki maçtaki kadroya ve dizilime bakıldığında, benzer şekilde sahada yer aldık. Denizli ve Altınordu deplasmanlarında kendi yarı alanlarında daha az adamla ve daha geniş alanlar bırakan önde oynamayı daha fazla isteyen rakipler ile oynamıştık. Bugün ise Antep Belediye kıvamında sahasında daha fazla kalarak öndeki 2-3 oyuncu ile pozisyon üretmek arzusunda olan bir rakip vardı karşımızda. Daha fazla oyuncu ile savunma yapan bir rakip ile oynamanın oluşturduğu handikapa, bir iki ismin geri giden formları da eklenince bundan önceki son iki deplasmandaki üretkenliğimize de erişemedik.

Osman hoca maçtan sonra bu durumu PAzartesi-Cumartesi maç programına bağladı; bu sıkışık programın takımın yorgunluğunu atamadığına sebep olduğunu iddia ederek. haklılık payı da yok değildi; bir günün de yolda geçtiğini düşünürsek, sadece 3 gün dinlenme ve maça hazırlanma şansı olabilmişti takımın.

Savunmada Abdülkerim'in olmayışı da rakibin Batuhan üzerinden topu ön alanda tutabilmesine ve bu topları verimli kullanabilmesine olanak sağladı. Bugün Abdülkerim-Batuhan eşleşmesi ile sahada olsa idik, skoru daha ilk yarıdan alabilirdik.

Göksu geldiğinden günden beri belki de en verimsiz maçını oynadı. Hoca da bunu görmüş olmalı ki; ilk değişiklik hakkını Göksu'yu kenara alarak kullandı. Bu noktada, osman hocanın hatalarından ders alarak hareket etmesi, oyunu okuması vs gibi konularda olgunlaştığını söylemeliyim. Kadro tercihlerinde ve oyuncu değişikliklerinde sıfıra yakın hata yapıyor bence.

Urfa takımı Bandırma ve Mersin ile birlikte düşecek üçüncü takım olacaktır. Alt sıralarda yer alan takımlar içerisinde, gördüğüm en kötü takım kendileri.

Maçın adamı hiç şüphesiz Tom Muyters idi. uzun yıllar bizde kalması temennisiyle...