TFF 1.LİG 23.HAFTA | Denizlispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 26 February 2017, 20:35:58

« önceki - sonraki »

Ekrem

Atamayana atarlar durumunu yaşamayız inşallah

Karabudun

05 March 2017, 13:49:25 #106 Son düzenlenme: 05 March 2017, 13:53:56 Karabudun
Zaman zaman çok iyi oynadığımız bir ilk yarıydı. Atamadığımız pozisyonlar dışında aman aman bir hatamız da olmadı. Bakmayın Denizli'Nin ara ara kıpırdandığına orta sahada daha oturaklı, temkinli davranalım pozisyona diremezler. Defansları da çok açık veriyor. Şu maçtan üç puan alamazsak cidden çok yazık olacak.

Lumu beklediğimiz performansı gösteremedi an itibariyle ancak bence duran topları gayet düzgün kullandı. Adamın ilk maçı desek yalan olmaz. Ben kendisine dair umudumu koruyorum. Hızlı adam, silkelendi mi bir şeyler yapabilir. İstekli de görünüyor. Bu maçın ikinci yarısında dahi çok farklı bir performans sergileyebilir.

korayxyz

Denizlinin defansı çok yumuşak(yıllardır olduğu gibi). Az akıllı oynasak farka bile gidebiliriz.

Bu maçta ilk golü atan kazanır.

55.hakan

Sadece Samsunspor

Abdulkerim 2.yarida orda devam ederse kirmizi gorur. Lumu cikmali. Kone oraya gecmeli. Forvete adil veya kevin.

Karabudun

Alıntı yapılan: 55.hakan - 05 March 2017, 13:52:30
Brands>>>>Lumu
Ndiaye>>>>Burhan

Lumu biraz daha denenebilir ancak maça kesinlikle Brands ile başlamalıydık. Ndiaye ise kesinlikle oynamamalıydı.

GurbetciFanatik

Ndiaye ve Göksu dan vazgecmiyecek Osman hoca o belli oldu.
O yüzden o cikmali bu cikmali ben yazarken o iki kisinin ismini anmiyorum cünkü cikmazlar koay kolay.

Sol Açık

İlk yarı belli bölümlerde çok etkiliydik ve 4 net pozisyonu değerlendiremedik. Rakibin tek pozisyonu, Ercan'ın dışarı çıksın diye rakibi bloke ederken dikkatsizliği ve hatasından oluştu.

Bu akışla, normal şartlarda kesin kazanmamız gerekir. Abdülkerim solda zorlanıyor, ama açıkçası Burhan'dan iyidir diye düşünüyorum.  Ben Kenan'ı pek beğenmedim bugün. Lumu duran topta iyiydi, ayrıca kanatta da hareketli. Ama bitirici pozisyonu da bulmasına rağmen atamadı. Bu şekilde yeterli olmaz, çünkü biz kanatlardan etkili olan bir takımız!

Kone'yi kanada çekip, Göksu'yu santrafora alıp, Brands'ı oyuna sürebiliriz. Veya kanada Lumu yerine Canberk'i alabiliriz. Ama bu tip değişikliklerin hemen olacağını da sanmıyorum, zaten doğru da olmaz. İlerleyen dakikalarda akışa göre Gökay da düşünülebilir...

orucreis

Umarim ads macinin aynisini yasamayiz iyi oynuyoruz kaciriyoruz

orucreis

GurbetciFanatik

55.hakan

Ya kırmızı görecek al Abdülkerim'i ya da yerini değiştir hocaaa

GurbetciFanatik

Yahu atak yaparken şu toplari ne diye geri oynarsiniz be kardeşim.
Hele şu göksunun vurdugu topa bak ya.

tactician

maalesef değişiklik yok :(
ne oyuna top sokarken ne rakibi karşılarken hiç bir artısı yok ndiaye'nin
Gölgeden öteye geçemiyor.
ikinci yarıda biz de açıkların (murat-lumu) yerlerini değiştirerek başladık. abdülkerim e yardımı bu şekilde almış.

GurbetciFanatik