Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

tactician

sanıyorum bu maç beraberliğe gelir.
Ama antep belediye çok temposuz ve dirençsiz bir takım haline bürünmüş.
bu halleri ile küme düşmenin en önemli adaylarından birisi de kendileri olur.
ben bu mersinin ligde kalabileceğine asla inanmıyorum.
şu an için küme düşme adaylarım mersin-urfa-antep belediye-bandırma

tactician

bu antep belediye ne sığır takımmış yaa gerçekten inanılmaz...

jean

1-1 yapti ne guzel pesine yedi koyu oldu beraberlik bize yaricakti haftaya sunlara puan kaybedersek yazik olur

GurbetciFanatik

Vay be Mersin bile deplasman galibiyeti aldi biz alamadik.
Mersinde ümitlendi ama Antepde potaya iyice girdi.
Haftaya bunlari sahamizda yenemezsek vay halimize.

celebi

Yarın yenmemiz lazım kesin şart

Sol Açık

Açıkçası Elazığ'ın galibiyeti dışında, hafta bizim için mükemmel gidiyor.

Bence kesin düşmüş olan MİY'nun G.Antep Bld.'yi deplasmanda yenmesi harika oldu. ADS'nin de deplasmanda Ş.Urfa'yı yenmesi süper oldu. Bu 2 takımda düşmenin ciddi adayları.

Ş.Urfa son 7 maçta 3 puan toplayabildi.
G.Antep Bld. ise 11 maçta 4 puan toplayabildi.

Haftaya Ş.Urfa Malatya'ya gidiyor ve puan alabileceğini hiç sanmıyorum. Biz de kazanırsak, G.Antep Bld.'yi ve Ş.Urfa'yı altımıza alırız ve MİY'dan sonra 2 rakibi daha arkamızda bırakmış oluruz.
Bugün Manisa ile Bandırma berabere kalırlarsa, değmeyin keyfimize...

cakir55

Ben Manisanın bugün Bandırma'yı yeneceğini düşünüyorum. Alt sıralardaki en iyi oynayan ekip çünkü. Manisa bence 3 puanı alsın Bandırma çünkü daha çok puan kaybı yaşayacak hatta bana göre düşecek.

Sol Açık

Bu arada TFF'nin sitesinde Attamah röportajı vardı. Bizimle temasına dair bir bölüm de var röportajda:

Alıntı2014 yılında Adana Demirspor'a transfer oldun. Hatırladığımız kadarıyla Samsunspor da seni istiyordu. Transfer hikâyeni anlatır mısın?

Samsunspor ile iki kez görüştüm. Türkiye'de şöyle bir sistem var. Futbolun içerisinde olan insanlar bunu bilir. Böyle turnuvalarda ön plana çıkarsanız peşinizden bir çok menajer koşmaya başlar. Benim durumum da böyle oldu. Birçok kişi beni kulüplere söylemeye çalıştı. Benden habersiz birçok kişi kulüplerle irtibata da geçti. Samsunspor ile ilk görüşmemde de bir yanlış anlaşılma oldu. Menajerler arasında bir sıkıntı çıktı. Ben buraya kadar geldim. Samsunspor ile anlaşamadan geri döndüm. Bir sene daha Gana'da oynamam gerekti. İkinci sefer Samsunspor ile tekrar görüştüğümde bu sefer verdikleri teklif bana az geldi. Menajerim kendilerine daha iyi bir teklif vermeleri için süre tanıdı. Onlar da bu süre içinde gerekli cevabı vermeyince menajerim bir yandan Adana Demirspor ile görüşmeye başladı. Adana Demirspor'un da benim oynadığım pozisyonda eksiği vardı. Talihim yaver gitti. Adana Demirspor da beni istedi. Adana Demirspor maceram böyle başladı. Ama iki kez Samsunspor'un kapısından döndüm.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=26686

Sol Açık

Alıntı yapılan: cakir55 - 05 March 2017, 15:50:40
Ben Manisanın bugün Bandırma'yı yeneceğini düşünüyorum. Alt sıralardaki en iyi oynayan ekip çünkü. Manisa bence 3 puanı alsın Bandırma çünkü daha çok puan kaybı yaşayacak hatta bana göre düşecek.

Manisa maçı 20 dakikada aldı. Madem aldı, iyice paramparça etsin Bandırma'yı da, kendine gelemesinler bir süre...  :D

cakir55

Ligin en kötü takımı net bir şekilde Bandırma ve Mersin. Ben ilk devreyi pek takip etmedim Manisa nasıl bu kadar alt sıralarda kaldı onu anlayamadım. Bahattin ve İsmail Haktan gibi hücumda iki müthiş adamları var buldukları zaman atıyorlar bizim oyuncular gibi kaçırmıyorlar. Manisa kesinlikle düşmezdi zaten iyi oldu bu sonuç. Bandırma iyice dibe vuracak.

cakir55

İsmail Haktan müthiş ya vallahi bu ligde bu kadar net vuruş yapan başka bir adam görmedim ben.

davidsavage

cakir55

Bahattin yine attı cidden çok iyi şu işi yapamıyoruz ya tüm goller bilerek görerek Manisa'nın 5 oldu.

Ekrem

Raqua55

Bandırmanın kalecisi uyuya mı kaldı bu ne hal ???