TFF 1.LİG 18.HAFTA | Adana Demirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 15 January 2017, 19:41:42

« önceki - sonraki »

Karabudun

Bu saate kadar umudum vardı ancak bu saatten sonra bu takımın bu ligde kalacağına feriştahı gelse inandıramaz beni. Bazıları yeniydi, uyum süreciydi diye teselli hesapları yapmanın manası yok. Halimiz ortada. Bu arada yeniler de tırt. Yöneticisinden oyuncusuna bir camia bu kadar mi basiretsiz olur? ALLAH ıslah etsin!

elexir

Arkadaşlar bu transferlerde fıs takımı ayağa kaldıracak bir adam göremedim kimi çok güçsüz kevin umursamaz Goksu öyle üzgünüm ama bize alt lig görünüyor Allah yardımcımız olsun puan farkı çok açıldı futbolcular stres yapacak bu gün de bunun etkisi vardı  :(

kutsalforma

15 tane Kone alacagina bitane Pote gibi bi adamin olsun daha iyi.
Girdigi tek pozisyonu gole cevirdi, bizim kazmalarda tribun catilarini topa tuttu bugün
Malatya maci tam anlamiyla ölüm kalim maci, sakasi kalmadi bu isin daha

Raqua55

Şoktayım 90 dakika top oyna adamlar tek şutta golü bulsun Adamlar 10 kişi gol attı allah hepinizi bildiği gibi yapsın.Ne keyif kaldı ne moral lan

Vural temiz

Osman bir boktan anlamiyor
Fanatik Gurbetci Sen Oraya git antrönlük yap sana yakisir

GurbetciFanatik

yirmiuc

Allah kahretsin boyle isi.
Insanda moral birakmiyorlar...

Vural temiz

GurbetciFanatik

23 January 2017, 20:35:02 #174 Son düzenlenme: 23 January 2017, 20:44:58 GurbetciFanatik
Ne yazmişim. Yuzlerce seyler yazdim hangisinden basediyorsun.
Bilmece gibi yazma zaten sinirlerim tepemde.
Ne yazdiysam dogru yazmisimdir 100%

evolution55

Abi ne kadar da umutlanmıştım maçı izlerken  :-X

55_OrHaN_55

Orada Oğuzhan'a rahatça topu kontrol edip içeri pas atma fırsatı verirsen Pote de golünü atar. Gol bağıra bağıra geldi.

Karabudun

İçeride Malatya maçını kazanamazsak herkes içinden geçen grubu yazsın arkadaşlar.

GurbetciFanatik

Iyi oynadik cok kacirdik 3 puan halkimizdi.
Vasat oynasak yenilsek neyse dicem ama takim iyi oynadi.
Kone ve Göksu acil kendini toparlamali.

mehmet yılmaz

Uzun süredir hiç bir maça bu kadar üzülmemiştim!
:(