Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

evolution55

jean

Kazim yilmaz mahfetti takimi bjk nin yildirim demiroreni resmen onuda yakinda tff yardimcisi yaparlar artik en azindan alacagini tl olarak al ne diye  euro ya ceviriyon

bayfa55

Artik Samsunlu oyuncu takintisini birakalim.Hic biri bu formanin kiymetini bilmiyor.

evolution55

atilla cebeci döktürüyor
Önemli bir oyuncu ile yollar ayrılacakmış, duran top,korner,frikik ustası mustafa sevgi mi acaba :-[

55.hakan

Ahmet Şahin Serdar Kulbilge tarzı tecrübeli eldiven lazım.

55.hakan

Ndiaye ve Mustafa Sevgi gitmeli takımın en kötüleri bu adamlar.

yirmiuc

Atilla cebecinin gönderileceğini iddia ettiği oyuncu Canberk galiba.

samsunluhakan

yilmazselcuk55

Bomba bir Santrafor var Yerli bakalım 1-2 güne netleşir Süper Lig'den  ::)

tactician

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 17 January 2017, 23:21:32
osman hoca kampın ilk gimlerinde söylemişti aslında ileri uçta yerli bir alternatif var onunla anlasabilirsek yabancı hakkımızı kaleciden yana kullanabiliriz diye. Bugün artık yabancı kaleci konuşuluyor ise demek ki forvet için bir yerli alternatif var. Bakalım hayırlısı.

Bugün gelen oyunculardan her birisine kanım kaynadı.  Sağ bek erkama 3 sezon antep belediye de oynamış derman olacaktır. Sol bek zaten tanıdık bildik bir adam. Ligin en iyi sol beklerinden birisi kanımca. 10 numara Kevin tam aradığımız tip zeki ve çok yönlü oyuncu videolardan hissettigimiz. Lumu da  çok iyi bir sol ayağa sahip hızlı bir açık oyuncusu. Milli takım geçmişi de yeteneğine dair umutlandiriyor açıkçası.

Lig yeni başlıyor bizim için ...

5trawberry

Çok merak ediyorum alınan oyuncuların izlenip izlenmediğini. Neye göre bu transferler.Yabancıların yüzde sekseni hep fos çıkıyor İçimizde bu işe merak salanlar vardır ben de onlardan birisiyim mesela takip ettiğim oyuncular var. Süper Lig'e çıkacağımız sezonun ara transferinde Aboubakar'ı yazmıştım siteye yıllar önce. İlk playoff oynadığımız sezon transfer döneminde bu sitede yönetime yakın abiler vardı Ruslan Mingazov diye bir oyuncuyu ısrarla yazdım, defalarca yazdım klübe yazı bile yazdım.Bu yazdığım alakasız gelebilir ama İşkur'a scout, menajer ilanı veren bir klübümüz var neticede.

samsunsporlu1994

İzlenip izlenmediğini hocamıza sormak lazım,mesela Kone ve Adiloviç transferlerini hoca mı istedi yoksa yönetim mi? Bunu merak ediyorum açıkcası. Umarım bugün alınan yabancılar iyi çıkar da kurtuluruz şu alt sıralardan. Geceleri rahat uyuyamıyoruz,maçlar bir an önce gelse de şu alt sıralardan kurtulalım diye bekliyoruz. Yazık bu taraftara,bu camiaya. Bu sezon kimsenin yüzü gülmedi.

jean

Acikcasi transferlerin hicbirine kanim kaynamadi odenen borc miktarini dusunursek anca  bu kadar olur diyebilmek normal geliyor yerlilerden umudum yok ins yabancilar saglam cikarda ligde kaliriz acikcasi korkuyom

samsunsporlu1994

Bomba bir Santrafor var Yerli bakalım 1-2 güne netleşir Süper Lig'den  ::)

Kimmiş o? İsim verin de bilelim.

CoRaqLi55

Takım komple santrafordan olaşacak sanırım.  ;D