Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

özkan

Şu galip denen ............................................. nun adını SAMSUNSPOR ile aynı cümlede olumlu manada kullanana ya  beynine format attırsın yada üyeliğini sildrisin.Süper lige çıkarken bizi kendi ticaretinde nasıl kullandığını hala goremeyecek kadar Kör arkadaşlar var ya.Yeter ula yeter s.ktiniz s.ktiniz daha mı zevkine doyamadınız bu takımın.

Ayrıca yalan konuşan metrocu;çıktığında geldiğin ,ilk maçta başkan protokolde en arkada otururken sen en onde birileriyle fıstık yiyip muhabbet etmekden maçı bile izlemdediğin o 90 dakikada hangi cesaretle başkanın koltuğuna oturduysan,aynı o cesaretle de gelıp klube para verebılırdın.Aha kulup orda aha banka iban orada.Yerseeennnn.

Nasıl olsa bunların paralı kopeklerı cok bızım trubunde.İki yalatır satın alır.Bizim trubunler nıye var ki.Yakında kokusu çıkar.

Raqua55

Takımı El birliği ile kümeye düşürecekler Yok şöyleydi yok böyleydi Diye diye adamlar Bizi kümeye düşecek  :( :(

Sadece Samsunspor

Suan tesislere bir sol bek ve forvet gelmis. Ama kaynak bilmiyorum duyum. Insallah dogrudur. Adil tum alacaklarindan vazgecmis deniyor.

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 16 January 2017, 23:58:41
Suan tesislere bir sol bek ve forvet gelmis. Ama kaynak bilmiyorum duyum. Insallah dogrudur. Adil tum alacaklarindan vazgecmis deniyor.

Yabancı forvet dedikleri Adiloviç.

sadece55

Adilin vazgeçtim dediği tahtayı açtırmak için borçları ertelemiştir sadece.

Shane_Falco

17 January 2017, 08:50:21 #605 Son düzenlenme: 17 January 2017, 09:38:29 Shane_Falco
Sol bek'in Ferhat Görgülü olduğu söyleniyor. Şu çocuk 2 senedir bir türlü gelemedi takıma :)

sadece55

Ferhat hem stoper hem de sol bek oynayabiliyor.Açıkçası sol bek problemini bir an önce halletmeliyiz.

muzaffer4

Ferhatın şu an nasıl oynadığını bilmiyorum ama eminim bizdekilerden iyidir.

Karabudun

Ferhat en son geldiğinde ev dahi tutmuş ama imza atamamıştı. Benzer bir kepazelik tekerrür ederse hiç şaşırmam.

bayfa55

17 January 2017, 12:05:58 #609 Son düzenlenme: 17 January 2017, 12:10:48 bayfa55
Bu hafta artık eksik bölgeler kesinlikle tamamlanmalı. Her zamanki gibi yine çok geç kalındı.Mustafa Sevgi, Burhan ve  Distel Zola gibi oyuncular bu takımın yedeğinde oturacak bir kaliteye bile sahip değiller.

s_uzunkaya

BURHAN, MURAT, MUSTAFA, ZOLA, N'DAYE den ancak yedek olur. acilen değişmesi gerek bu arkadaşların.....
bu kadar net söylüyorum. bunlar ilk 11 de başladığı müddetce biz gol sıkıntısını aşamayız. bunlar değişmeli artı bir 10 numara bir de sağlam golcü alınmalı....

samsun 55

Alıntı yapılan: uykan - 17 January 2017, 12:44:55
Orhan Taşdelen ve  adiloviç hayırlı olsun

AHmet burak solakel ismi de yaziliyor

GurbetciFanatik

Son dakika dedikleri Adilovicmiymis.
Adam 3 gün önce geldi Samsunspora.
Orhan ve Ahmet ikiside iyi ilac olur.
O degilde Chibuke havada mi halen inmedimi Samsuna ( 7 gün önce ucakla bize dogru yoldaydida merak ettim )

Shane_Falco

Ahmet Burak Solakel, Adana Demirspor'un kampından ayrıldı ve eski takımı Samsunspor ile anlaşmaya vardı. (Ajansspor)

orucreis

17 January 2017, 14:01:18 #614 Son düzenlenme: 17 January 2017, 14:11:24 orucreis
Evet ahmet burak in ismi baya gecti ve anlasildi deniyor. Oncelikle yonetimi tebrik ediyorum. Bu kadar basarisizlik ve acizlik ancak boyle olabilirdi bize gosterdiler. Sol bek olarak abs nin ilerlemis yasi ne kadar etki eder bilmiyorum ama yeterli olmayacagi kesin.

Artik basarisizliklarin sucunu hoca yonetime,yonetimde hocaya atar bu boyle surer gider. Olan yine bize olacak merhaba beyaz grup diye kendimi alistirmaya calisiyorum artik