Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Imzalar attiriimis. Denenen azezz de imzalamis. Yarin tff listesine girecekler. Hayirli olsun. Arkadastan duydum. Yuzde 80 kaynak

orucreis

facebook da samsunspor tv paylaşım yapmış;

SON DAKİKA ! Takımımıza Gelen Yeni Oyuncular İmzalarını Attı ve Lisansları Çıkacak Oyuncular Bandırma Maçında Oynayacaktır.
Takımımız Şuan Karayolu İle Antalya'dan Bandırmaya Gidecek , Yarın Bandırma'da Son İdmanı Yapıp Maçı Bekleyecektir.

ercan0655

gelen imza atan kim? giden kim ?
neyse maç saatinde öğreniriz sinir krizi geçirerek. Şu musa olamasın da diyeceğim ama nerdeee takımın hali ortada gene oynatacaklar gene bizi sinir edecek.  >:(

emor

14 January 2017, 01:29:02 #543 Son düzenlenme: 14 January 2017, 03:54:56 emor
"Samsunspor 1965" Sayfasnda bir paylaşımın yorumlarında şöyle bir şeye denk geldim

bayfa55

14 January 2017, 09:06:25 #544 Son düzenlenme: 14 January 2017, 09:09:30 bayfa55
Elazig ve Manisanin transfer yasagi kalkmis.Onemli transferler yapiyorlar.Biz ise seyrediyoruz. Takimlarinda oynamayan ne kadar oyuncu varsa topluyoruz

Shane_Falco

Goksu imzayi atar o sikinti degil. Adama imzayi attirirsin dosyayi klasore koyarsin. TFF'de lisanslar gorunmedigi surece sikinti var demektir.

55.hakan

Lisans çıkaramadıktan sonra istediğin kadar imza attır.

samsun 55

Sadece Samsunspor

evolution55

eprianu

Abu Azeez hariç tüm futbolcuların lisansı çıkmış.
Kenan karışık ve Göksu'yu bonservisi ile birlikte,
Kone, Vedat ve Abdulkerim'i ise kiralık almışız.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3597

Raqua55

orucreis

şimdi hoca kadroyu nasıl kuracak onu beklicez. Ayrıca bandırma stadının son hali içler acısıydı top oynatcaklar mı oda var ?

tactician

Öldük öldük dirildik. Hayırlısı olsun.
Azeez ile alakalı karar verilmedi henüz sanıyorum.
Beklenen yabancılar ile yapılacak anlaşma durumlarına göre imzalanacak tahmin ediyorum.

yirmiuc