Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

eprianu

Vallahi ben canlı yayında kulağımla duydum öyle dedi, ama yarın ne olur bilemem  ;D

Desiqner

GurbetciFanatik

Yerel Medyamiz tam bir fiyasko ve yanci.
Yönetim desen beceriksiz kabiliyetsiz acemiler toplulugu.
Alt yapi desen tam bir kepaze olmus.
Samsunlu is adamlari ve poltikacilar umursamaz.
Ve demin cikan haberlere göre tahta yine kapanmis.

orucreis

Shane_Falco

Şu saate kadar lisansların çıkmamış olması bir sorun olduğuna işaret.

samsunsporlu1994

Tahta kapanmış,peki hafta sonu lisans çıkartılabiliyor mu?

celebi

jean

Tahta kapaliysa lisans nasil cikiyor anlamadim ben maca iki gun laldi ins yeni transferler oynar

evolution55

ekighonun twitter'da profile fotoğrafı bizdeyken ki fotoğrafı :-\

55_OrHaN_55

Tünelin ucunda ışık göreceğiz diye kazıp duruyoruz ama tünel sürekli çöküyor. Ya sabır...

bayfa55

Bandirma macina eski kadroyla cikacagiz.Tesekkurler yonetim bizi ne zaman saşırttınız ki ??

elexir

Yazıklar olsun diyorum başka söyleyecek bir şey de bulamıyorum :(

samsunsporlu1994

Bandırma bizi yenerse aradaki farkı 6 yapar ki işimiz çok zorlaşır. Bu sezon ligde kalmamız en az şampiyonluk kadar önemli. Eski kadroyla çıkarsak hiç şansımız yok,fark yeriz. Bu tahta mıdır nedir her neyse bunun böyle sorun olacağını aylar öncesinden biliyorlardı,bunu son ana bırakmanın ne anlamı var. Bütün futbolcularla anlaşıldı dendi,demekki anlaşamamışsınız. Bir kere de sıkıntısız girelim lige,hep sorun hep sorun.

Karabudun

Yönetim sıçmaktan usandı, tüy dikmekten usandı ama sıvamaktan usanmıyor.

bayfa55

Samsunspor tarihinin en beceriksiz yönetimi oldugunu hep soyluyoruz. Ve takimi goz gore gore bu hale getirdiler. Ama  taraftar artik bu yonetime acil  tepki koymali. Samsunspor kimsenin malı değil kimse bu taraftarla dalga gecemez