Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

bayfa55

Saçma sapan bir iş Adiloviç'i bu haliyle bir alt ligde bile oyanayamaz. Bu yönetim ateşle oynuyor.

tactician

bu durumda osman hocanın geçmiş günlerde bahsettiği kaleye yabancı bir oyuncu alternatifi ortadan kalktı. çünkü o röportajda ön bölgede görüştüğümüz bir yerli oyuncu var eğer onunla anlaşır isek yabancı hakkımızdan birini kalede düşünebiliriz demişti. Yani; Ya yerli bir kaleci ile anlaşacağız ya da mevcutla devam edeceğiz. mevcut başımızı çok ağrıttı arıtmaya da devam edecektir. çok gelişmeyen bir kaleci furkan maalesef. bu kadar oynayan bir kaleci şu anda bu seviyede olmamalı. yetenekleri ve aklı bu kadarına izin veriyor maalesef. Bundan dolayıdır ki, ertuğrul veya farklı bir isim ile anlaşmalıyız.

Öte yandan ön bölge için düşünülen yabancılar ne zaman katılacak bilmiyorum ama çok geciktik gerçekten. chibuike olduğunda dahi en azından 2 isime daha ihtiyacımız var; kanatlarda ve ortada oynayabilecek.

savunma fena olmadı bence. yalnızca sağ/sol bek oynayabilecek bir alternatif almamız gerekiyor.
orta alan için farklılık oluşturacak bir adama daha ihtiyaç var, forvet arkasında oynayabilecek.
chibuike dışında bir açık oyuncusuna ihtiyaç olduğu aşikar ki bu konuda da sanıyorum çalışma var.
Onun dışında bu sene için yeterli seviyede transfer yapıldığı kanaatindeyim.

son not: sanırım adiloviç ile geçtiğimiz sene ekigho da olduğu gibi alacağından dolayı bir sözleşme yapılıyor. belki de tahtaya engel bir durum vardı kim bilir. kadroya girebileceğini sanmıyorum.

samsunsporlu1994

Kampta denenen siyahi forvet içinde çok iyi yorumlar var,kötü olsaydı çoktan yollanmıştı kamptan. Demek yetenekli bir oyuncu ki halen kampta. Fiziki olarak çok cılız bir görüntüsü vardı ancak bir Umar gibi çıkar mı bilinmez.  :-\

s_uzunkaya

bence çok akıllı gidiyoruz. 3 kuruşa 5 köfte alıyorsan bu şartlarda afiyetle yiyeceksin köfteni. atıp tutmakla olmuyor bu işler. yönetim o kadar borc ödeyip üstüne 5-6 tane adam alabildiyse ve bunlar kahir ekseriyetin görüşü bizi ligde tutmaya yeterli ise bence başarılıdır. artı maddi imkansızlıklardan dolayı ligin başlaması ile yelkenleri suya inecek bissürü seçmece adam olacaktır piyasada.bu zamana kadarki transferlerle ilk 11 in yarısını değiştirdik ve yeterli şu an için. lig başladıktan sonrada 3-4 tane transfer daha yapacaktır yönetim.

cakir55

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: cakir55 - 13 January 2017, 14:43:58
Chibuike kesin mi ?

Selamet Atlı Chibuike geliyor,ilk maç oynayamayacak yazmış. Kesin sanırım,adamın Süper lig tecrübesi var,iyi transfer olur bizim için. Sivas deplasmanı öncesi lige ara verilecek. O dönemde tam anlamıyla hazır hale gelir zaten.

Sadece Samsunspor

Bir futbolcu daha alcaklari icin basvurmus tahta yeniden kapanmis diyorlar. 1 trilyon odeme gerekiyormus ondan gecikti imzalar deniyor. Bu hafta transferler oynamayabilir. Twitter da okudum bende. Dogrulugunu bilmiyorum.

Desiqner

Raqua55

Saat  3 oldu resmi imzalar atılmadı İnşallah 5 e kadar Atılır.Denen oyuncuda Osman Özköylüye güveniyorum Futbolcudan anlıyor.İnşallah yararlı olucak .Elazığ resmi olarak tahtayı açmış Anlamıyorum bizde olunca niye böyle oluyor.

samsunsporlu1994

13 January 2017, 15:16:57 #504 Son düzenlenme: 13 January 2017, 15:20:49 samsunsporlu1994
Alıntı yapılan: Raqua55 - 13 January 2017, 15:12:26
Saat  3 oldu resmi imzalar atılmadı İnşallah 5 e kadar Atılır.Denen oyuncuda Osman Özköylüye güveniyorum Futbolcudan anlıyor.İnşallah yararlı olucak .Elazığ resmi olarak tahtayı açmış Anlamıyorum bizde olunca niye böyle oluyor.

Aynen Elazığspor'da yeni transferlere lisans çıkarılmış. Ancak bizim tahta kapalı gibi,yönetim de zahmet edip bir açıklama yapmıyor. Çok zor sanki iki basın açıklaması yapmak.

Manisaspor bile tahtayı açtırmış,lisans çıkartmış. Ne diyelim ki.

Musti

Yönetim ölümü gösterip sıtmaya razı etmiş bazı arkadaşları anlaşılan.

Osman Özköylü de aynısını yaptı durum ortada.

orucreis

Ulan bu duruma düşürenlerin allah belasını versin inşallah. Bu nedir ya. Umarım tekrar açılır tahta.

Bu durumda bile kampa oyuncu getirip imza attırmaya çalışan binlerce sıkıntı ile uğraşıp toparlanması için elinden geleni yapıyorsa 3. ligden topçu getirse bile başarılıdır. Adilovice büyük ihtimal alacaklarından vazgeçtirip imza attırıyorlardır. Yoksa boşta olan birisi önce alacaklarının peşine düşer. Ayrıca adilin biraz idman yapıp kendini toparlayacağına inanıyorum. İlk geldiğinde en golcü oyuncuydu. Diğer sezon umar-ekigho ikilisi ve sir erhan adamın başını yemişti. Adamı futboldan soğutmuşlardı. İyi bir pivot olacaktır. Önemli olan onun indirdiği topları kapıp bitirici bir santraforun alınmasıdır. Hem geçtiğimiz devre kaç tane hava topu aldık. Yada hava topunda etkili olup tehlikeli birşeyler yapabildik mi ? Kornerler,serbest vuruşlar hepsi rakipteydi.

eprianu

13 January 2017, 15:26:27 #507 Son düzenlenme: 13 January 2017, 15:29:28 eprianu
Osman Hoca NTV Radyo'da konuşuyor

eprianu

Adiloviç'in geçmişten büyük alacağı varmış, maaliyeti yokmuş, maç başı anlaşmışlar. Alacakları karşısında fedakarlık yapmış.

Chibiuke konusunda bir sürü menajer bizimle konuştu dedi, çok yüksek fiyat çekmişler. Ayrıca sadece bize değil bir sürü takıma sunuldu,
neden sadece bizimle adı geçiyor anlamadım dedi. Bir kere konuştuk öylece kaldı, şu an için gündemde yok dedi.

samsunsporlu1994

13 January 2017, 15:34:08 #509 Son düzenlenme: 13 January 2017, 15:39:24 samsunsporlu1994
Alıntı yapılan: eprianu - 13 January 2017, 15:29:11
Adiloviç'in geçmişten büyük alacağı varmış, maaliyeti yokmuş, maç başı anlaşmışlar. Alacakları karşısında fedakarlık yapmış.

Chibiuke konusunda bir sürü menajer bizimle konuştu dedi, çok yüksek fiyat çekmişler. Ayrıca sadece bize değil bir sürü takıma sunuldu,
neden sadece bizimle adı geçiyor anlamadım dedi. Bir kere konuştuk öylece kaldı, şu an için gündemde yok dedi.

Hoca çıkıyor gündemde yok diyor,sportif direktör çıkıyor anlaştık diyor. Kime inanalım şimdi? Bu arada Mehmet Çakır halen kampta,hatta bugün takımla idmana çıkmış. Hani sözleşmesi feshedilmişti. Çok komik işler dönüyor ya.