Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

Raqua55

İlk yarı doğru düzgün gol atamadık Adiloviçi niye istemiyoruz anlayamadım.Geldiği ilk sezon 16 gol attı.Sonraki sezon sir Erhan altının sistem Kurbanı oldu.Devre arası gönderildi.Papaz bir insanda değil.Bence iyi bir transfer olur .

Shane_Falco

Riske gerek yok. Ligi bilen kenti bilen bir adam. Samsun'u çok sevdiğinide biliyorum. İyi transfer forvete bir pivot gerekliydi. Olursa güzel olur.

seskat

Bu zamanda Adilovic'i beğenmemek akıl işi değil. Hayırlı olsun, inşallah sezon sonu yüzümüz güler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

55.hakan

oguz_5528

Adiloviç'i alıyorsan kanatlarda top taşıyacak adam bulacaksın,indireceği toplarda iş yapacak adam bulman lazım..Sadece Adiloviç bir hiç

55ertan

En çok chibukeyi bekliyorum dört gözle.
Adilovic büyük ihtimal 1aya anca toparlanır genede mantıklı transfer.

yirmiuc

13 January 2017, 13:03:34 #486 Son düzenlenme: 13 January 2017, 13:11:43 yirmiuc
1 senedir transfer yasağı olan bir takımız. Eski topçuları ve kiralıkları topluyoruz.
Nsumbu ,Savaş Esen,Billy mehmet , Roberts'i de alın tam olsun.

Elle tutulur tek transfer Chibuike. Onun da kesinliği yok henüz.

Sadece Samsunspor

Chibuke ilk maca cikamayacak. Bileti alinmis direk Samsuna

GurbetciFanatik

Kim alinirsa alinsin ilk devreyi gördükten sonra benim icin BOMBA bir Transferdir.
Maddi kriz belli bu seneyi kurtaralimda sona yine konusuruz.
Kone Adilovic Chibuke ilk devre olsaydi suanda 8 olurduk.
Alinan adamlar illaki süper degiller ama eldeki malzemeye bakinca insan yine de umutlaniyor iste.

bayfa55

Adilovic 1 yildir futbol oynamiyor. Dunyada baska yabanci mi bulamadik.

muzaffer4

samsunsporlu1994

Forvete iyi adamlar alamadık malesef. Adiloviç çok çok kötü bir transfer. Koca ilk yarı maç oynamamış adamın bize ne faydası olacak. Bizim öyle bir futbolcunun hazır hale gelmesini bekleyecek kadar zamanımız yok. Takım ligin dibinde ve göz göre göre düşüyor. Çok kaliteli yabancılar alacağız dediler taraftarı beklenti içine soktular,sonu hüsran oldu yine.

brigand

Tüm bu isimler dışında 3 transferimiz daha olacak. İkisi kanat oyuncusu. Kaleci için Ertuğrul'la anlaşılabilir. Bugün federasyonda ki işlemlerin bitip lisansların çıkarılması bekleniyor.

5trawberry

Adilovic'i sosyal medyadan takip ediyorum abartisiz adam bir senedir mekan mekan geziyor

samsunsporlu1994

13 January 2017, 14:17:27 #494 Son düzenlenme: 13 January 2017, 14:20:46 samsunsporlu1994
                                                         Furkan
                                                        (Bekir)

Canberk                             Fatih                           Abdülkerim                           Burhan
(Vedat)                              (Ercan)                        (N'Diaye)                                 (?)

Hasan                          Kenan
                                       (Zola)                          (M.Sevgi)

Chibuike                                                                                                             Murat                                        
(H.İbrahim)                                        Göksu                                                          (?)

F. Kone
                                                      (Adiloviç-Alperen)

Adiloviç ve Chibuike'nin geldiğini varsayarak bir 11 yaptım. Hemen hemen her mevkide alternatif oluştu ancak sol bek ve sol kanatta eksiklerimiz var. Adiloviç'in gelmesinden sonra forvet transferini kapattık gibi görünüyor. Zola'yı takımdan göndermemiz gerekiyordu ancak gidecek gibi görünmüyor  :D