Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Ne kadar transfer yaparsak yapalım bu sezon düşmenin en büyük adaylarından biri biziz malesef,ki lig başlayacak halen transferleri bitiremedik. Bu sezon ligde kalırsak çok çok büyük başarı olur bizim için.

Sol Açık

Göksu, Vedat, Abdülkerim, Kenan ve Kone'ye ek olarak, 2 etkili yabancı transferi yeterli olabilir bence (ikisi de açık oyuncuları olmak şartıyla).

Tabi kritik sakatlıklar üst üste gelirse çok canımız yanar, o ayrı.

yirmiuc

Yönetim çok büyük yanlış yapıyor. 5 adam alındı hepsi vasat oyuncular ve 3 tanesi de kiralık. Kiralık adamın umrunda olmaz takımın düşmesi çıkması......
Üstüne üstlük transferi bitirdik açıklaması yapıyorlar...

bayfa55

12 January 2017, 19:32:03 #468 Son düzenlenme: 12 January 2017, 19:36:16 bayfa55
En az 5 adam daha almalari gerekiyor. Şağ açık, sol açık, sol bek, sağ bek, orta ofans ve stopere adam lazim

eprianu

Zamanında Emin Kar açıklamıştı, transfer dönemi içinde fiyatları yüksek tutanlar, olmaz diyenler son gün gelince kendileri aradı, fiyatları da baya indirmişlerdi diye. Belki son günleri bekliyorlardır. Sadece tahmin.

Shane_Falco

Manisa Gokhan Sazdagin'dan sonra Umut Gundogan ile de anlasmis. Rakiplerimiz iyi oyuncular aldi. Bizim kaderimizi yabanci transferleri belirleyecek. Umarim yabanci transferlerimiz fark yaratici olur.

Raqua55

4 yeri transfer yaptık Umut veren isimler gibi duruyor ama hala ön tarafta Gerekli  isimler Alınamadı.Durumlar nedir ne değildir bilmiyorum kimseye sallamakda istemiyorum ama son günlerdeki suskunluk pek hayırlı gibi durmuyor.Prensipte anlaştık denilen chiubike Hala kampa katılacak.Fall transferii foss çıktı.Ertuğrul dedik Ses seda yok.Önümüzdeki hafta iyi yabancı alamadığımız takdirde sonumuzu düşünemiyorum.

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 12 January 2017, 19:56:15
Manisa Gokhan Sazdagin'dan sonra Umut Gundogan ile de anlasmis. Rakiplerimiz iyi oyuncular aldi. Bizim kaderimizi yabanci transferleri belirleyecek. Umarim yabanci transferlerimiz fark yaratici olur.

Kesinlikle katılıyorum,ligde kalacaksak bu yabancı transferlerine bağlı. Bu ligde hedefe oynayan takımlar olsun,düşme hattında olan takımlar olsun her zaman belirleyici etken yabancı futbolcular oluyor.

özkan

15 gündür 3 yabancıyla anlaşamayan coskun zeren ne iş yapıyor orada ? Yonetime gelecek tepkilere karşın basına ara gazı vermek mi,olumsuz haberlerin alıştıra alıştıra anlatılmasını mı ? Utandır la bizi bikerede.

elexir

Cem Karaca'n diyorlardı yalan oldu sanırım

Desiqner

Sadece Samsunspor

Adilovic hayirli olsun. Kendiside retweet yapmis transferi. Adilin olusu alperenden iyidir

bayfa55

Adilovic yabanci hakki kullanilanacak bir oyuncu degil. Cok yanlis transfer olur.

Ahmeti

Denize düşen yılana sarılırmış bizde Adiloviçe sarıldık.
Yönetimimizin ince eleyip sık dokuduğu transfer polikası buysa yandık vallahi.