Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Lig.com.tr web sitesindeki forma satışlarını kaldırmış. Büyük ihtimalle değişiklik oldu.

tactician

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 30 December 2016, 09:40:13
Lig.com.tr web sitesindeki forma satışlarını kaldırmış. Büyük ihtimalle değişiklik oldu.

aynı şekilde resmi sitede yer alan (samsunspor.org.tr) sponsorlar ksmından lig kaldırılmış.

Sadece Samsunspor

Evet lig ile anlasma bitmis. Kappa ile anlasmislar. Devre arasi forma markasi degistiren tek kulup bizizdir heralde

Sadece Samsunspor

Lig iyidi aslinda bazi videolar hazirliyorlardi. Reklamlari vardi. Sitwden satislari vardi. Sosyal medya yonetimi iyidi. Kappada bunlari bulamayiz gibi.

Karabudun

Lig firmasını beğenmesem de severdim. Keşke piyasada daha büyük payları olsa. Kappa ile anlaşılmasında sevindiğim tek bir husus var: Lig'in aksine büyük bedenlerde de üretim yapacaklardır.

yirmiuc

Eğer Nike , Adidas gibi firmalar olmayacaksa yerli markaların tercih edilmesinden yanayım.
Kappa ile anlaşılmasına çok sevinmedim. Ama kulübün menfaatleri bunu gerektiriyorsa yapacak bir şey yok.

Levent ÖCAL

LİG köylü kurnazlığı yapmasaydı anlaşma devam ederdi.

Sen sitenden çatır çatır ürün sat, store a ürün yollama. Birde üstüne kulübe o satışlardan komisyon verme. Eşofman takımlarını bile önce kendi sitesinden satışa sundu dünyanın satışını yaptı. aylar sonra store a yolladı.

Tedarikçisi bile tekme atan başka bir kulüp varmıdır acaba? Çok bile sabredildi Lig firmasına bence. Ayrıca ürün kaliteside ortada zaten.

samuray

ya başkan bu borcu sanki yenyi öğrendin gibi konuşuyorsun sen bunları bilerek geldin hala çözemediysen senin ne işin var bu külüpte o zaman derler adama çözün artık şu tahta meselesini yeter biraz çabuk davranın yine en sona kahıp mecburiyetten elde kalan işe yaramayan topçuları almayalım

Karabudun

31 December 2016, 09:31:09 #44633 Son düzenlenme: 01 January 2017, 17:14:14 Karabudun
Önce Ofoedu meselesine açıklık getirsinler.

bayfa55

Ligin başlamasına kaldı 15 gün hatta kampın bitmesine 10 gün kaldı diyelim. Daha bir tane yeni oyuncu yok ortada  Allah sonumuzu hayırlı etsin. Sanki takımı küme düşürmek istiyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok.

evolution55

arkadaşlar, koreografilerimizden bir tanesinde walking with a ghost şarkısı çalıyordu. (https://www.youtube.com/watch?v=t_jH3uHFhXA) bu linkteki şarkı. Hangi koreografimizdi, hatırlayamadım?

samsunum

Vine fenomeni aykut elmas samsun  ve çarşamba da " nası yani " adında bir sinema  filmi  çekti. Ne yazık ki piazza ve Yeşilyurt bu filmi yayınlamayi kabul  etmemişler. Tanıtım  istiyoruz  reklam  istiyoruz  daha kendi içimizde kiler buna sahip  çıkmıyor  yazık  ya!
Bu arada filmin fragmani
https://m.youtube.com/watch?v=InpUv8rtH1M

orucreis

06 January 2017, 10:09:41 #44637 Son düzenlenme: 06 January 2017, 10:13:38 orucreis

Bu başlığı başkası atsa gam yemem doğru eyvallah derim ama gereksiz yerel basınımız ki bunu yazan yayınlayan.Tamam siyaset desteği aldığımız açık ve net ortada ama bunu haber yapacağım diye reklam yapmanın alemi yok. Milletin yerel medyası takıma destek olup bazı şeyleri ört bas edip inkar edip farklı algı oluşturmaya çalışıyor ama bizimkiler reklam menfaat uğruna herşeyi yapıyor.

cakir55

Bunu dillendirmemiz kötü oldu şimdi takımlar bize kötü bakacak. Bence Samsun'un bakanı falan da yok olsa 2 play-off'dan çıkar hatta Süper ligden düşmezdi.

orucreis

Diğer hazırlık maçımız iptal olmuş.