Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

O adama kızmamak lazım. O adamı 180.000€ + kdv parayı kazanacak konuma getirenlere kızmak lazım.

eprianu

Sesini çıkarmayan Samsun halkına ve Samsunspor taraftarına müstehak.
Çok çabuk unutuyorsunuz içerde oynadığımız 1461 trabizon maçında kadın, yaşlı ve çocuklara bile
biber gazı sıkıldığını. Her şeyi yaparlar, sesimizi çıkarmadığımız sürece hak bize!

Karabudun

Öyle yapacak ki Samsun'da yaşayan hemşehrilerimiz daha bir bağrına bassın. Daha dün Samsunspor başkanıydı lan bu adam? Toz kondurmadığınız, uğruna bu forumlardan adam uçurduğunuz vekilinizdi. O 180.000 avroyu da Samsun'dan kazandı, başka yerden değil! Dürüstçe söyleyeyim kendisine zerre kızmıyorum. Herkese hak ettiğini vermiştir nitekim.

ata55

Fuat köktaş bu şehre az bile yapıyor. Oy vermeye devam etsinler

özkan

10 December 2016, 19:18:53 #44584 Son düzenlenme: 12 December 2016, 20:31:41 özkan
Yorumu siyasete bulaştırmadan;konudan en çok yakınan biri olarak  oy verme hususunda verilen oy ne samsun il teşkilatına ne il teşkilat yöneticilerine ne tabzonsporlu köktaşa ne tabzonsporlu erdogan toka vsvs..Partiye,liderine..Bunu değiştiremeyiz kimsenin beyninde ne yazık ki..

eprianu

Milletvekilleri, valiler, başkanlar vs hikaye. Birkaç olaya şahit olarak söylüyorum ki Samsun'u Köktaş yönetiyor. Bu kadar net.

samsunum

Şahsen kalan iki maçtan da puan alabileceğimizi düşünmüyorum. Asıl iş rakiplerimizde onlarda 2 haftadır puan almaya başladılar. Eğer fark açılmazsa ilk yarı bitiminde,devre arasında yapacağımız transferler le düşme korkusu yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ayrıca düşme hattnda rakip gördüğümüz takımlarla kendi sahamızda oynayacak olmamız biraz daha beni umutlandırıyor lig de kalmak adına...

Sadece Samsunspor

BAKAN KILIÇ EMİR VERDİ.

Dün köşe yazımda belirtmiştim  "düğün değil bayram değil bu TFF başkanı  Yıldırım Demirören  durup dururken aniden Samsun'a niye geldi"..

Görünerde Yıldırım Demirören  Gençlik Spor Bakanlığı Samsun'da Yılın Enleri törenine katılmak için geldi.

Oysa her yıl sonu Samsun'da bu tip organizasyonlar  yapılır.

Yapılır da ben bu zamana kadar  TFF başkanının   katıldığını  ne gördüm ne duydum.

Hemde Yıldırım Demerören  kendi yönetim kurulu ile birlikte Samsun'a  geldi..

Bence  " Yılın Enleri töreni" bu işin kılıfı arkadaş..

Asıl işin ne olduğunu  ben size anlatayım.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç emir verdi  TFF Başkanı Yıldırım Demir Ören yönetim kurulunu toplayıp Samsunsporun  içinde bulunduğu çıkmaza  bir  çözüm bulmak amaçlı Samsun'a geldi.

Farkındaysanız bakan Kılıç da birlikte ilk iş de yakında açılışı yapılacak Tekeköy deki  yeni stadyuma  gidildi.

Çünkü bu açılışa çok önem veriliyor.

Büyük olasılıkla Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı  bir açılış olacak.

Peki böylesi  muhteşem bir açılış  Samsunsporun  bir alt lige düşmüş yada düşüyor  durumuna denk gelse ne olur....

Yani Samsunspor olmadan o muhteşem stadyum neye yarar.

Demek istediğim işte bunu düşünen bakan Kılıç  Samsunspor'u içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtarmak için düğmeye bastı..

Haaa bu konuda  emir  belkide ta en tepeden de gelmiş olabilir..

Son aldığım duyumlara göre de Samsunspor'un kapalı olan transfer tahtası Yıldırım Demirörenin Samsun'da toplantısında kaldırılmış bile.

Eeee devrenin bitmesine 3 hafta kaldı.

Yine duyumlarıma göre 5 flaş futbolcu transferi  yine 3 kulübe için futbolcu ile ön anlaşma sağlanmış.

Ne diyelim ...Haydi hayırlısı...

Ercüment Gül

muzaffer4

Şu yazıyı dısarıdan birisi okusa eee bakan takımı ne de olsa diyecek..

Sadece Samsunspor

Desinler bu saatten sonra. Herkes sahip cikiyor. Alanya mersin antalya konya. Sahipsiz kaldikta ne oldu 17.yiz

jean

Duyanda super ligde kafaya oynuyoruz sanacak

Kaya

"Samsunspor bitti siz hala farkında değil misiniz beyler" diyen sözde duayen skor gazetecisi Ercüment Gül yazmış. Bilgiler doğru da paylaşan komik..

samsunsporlu1994

Devre arası bir an önce gelse de önümüzü görsek artık. Şu takımı 17.sırada görmek şahsen beni kahrediyor. Samsunspor gibi bir camiaya yakışıyor mu şu puan tablosu? Tek umudum Osman hoca ve yapılacak dediği transferler..

Karabudun

Tribün cezası almışız. Delikanlı olun BJK-Bursa maçındaki küfürlerden ötürü BJK'ye de verin. Netice de o maçta BJK taraftarı kendilerinden olmayan herkese sövdü. Attıkları sloganı yazmıyorum ama hepimizin malumu.

kamuri

16 December 2016, 17:04:28 #44594 Son düzenlenme: 16 December 2016, 17:08:40 kamuri
ulan adam bize bileti eskişehir macında maraton alt c bloktan vermiş cezalı durumamı dustum ben şimdi ben şimdi gişedeki adama ne diyim sansıma bak