TFF 1. LİG 14.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor

Başlatan orucreis, 05 December 2016, 17:38:35

« önceki - sonraki »

orucreis

05 December 2016, 17:38:35 Son düzenlenme: 08 December 2016, 23:43:49 orucreis

Pek umutlu değilim ancak beraberlik bizim için çok iyi bir sonuç olacağı kesin. Eğer aldırabilirsek seyirci baskısı ile takıma 1 puanı aldırabiliriz.Yoksa futbolculardan öyle bir beklentim yok.

cembaba

orhanbey5555

emre

Ne yazik ki evimizdeki ilk yenilgimizi aliriz. 1 puan cok cok iyi olur. Kadromuz en zayif kadro. Kaldi ki M Cakir, Gurbuzerol gibi adamalara katlanan hocanın da takimdan tam verim alabildigini düşünmüyorum.

fanatik samsunsporlu

Sol beke Ramazan,sağ beke Erkan ı cekip Pekşen ve Burhan i kanatlara cekmeli hoca.Eskişehir çok tehlikeli takim.Beraberlik harika olur gerçekten.

celebi

Karabudun

Eskişehir vitesi yükseltti. İyi bir hava yakaladılar. Kadroları da fazlasıyla iyi. Kazanmamız pek mümkün görünmüyor. Her ne kadar içeride kolay kolay yenilmesek de bu maç beraberlik de zor.  Furkan gününde olursa, yemeden maçı bitirebilirse puan alabiliriz. Gol atabileceğimize ihtimal vermiyorum.

55.hakan

05 December 2016, 23:57:53 #7 Son düzenlenme: 06 December 2016, 00:06:36 55.hakan
Bu maçta kendilerini göstermek için oynar bazıları.Galibiyet gelirse şaşırmam.

jean

bayfa55

s_uzunkaya

ilk yarıyı 0-0 bitirisek 1-0 la 2-0 la yırtarız. ilk yarı gol yersek en az 4 olur...

tactician

kontraya çok hızlı gelen bir takım oyuncu yapısı itibari ile. oyunu bizim ceza alanı ile orta saha arasına sıkıştırmamız gerekiyor. Orada mümkün mertebe alanı daraltıp daha az öz rakip kaleye gitmek lazım. Erken gol yemez isek yine bir puan alabiliriz.

Shane_Falco

Yarım puan versinler bizim takım hiç sahaya çıkmasın.

orucreis

eskişehir başkan ve yönetim kurulu istifa etti haberleri var

yirmiuc