Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

_SoN_

neden böyle oluyor arkadaşlar,neden sahip çıkılmıyor bu güzel siteye,zaten normalde sahipsiz durumdayız takım olarak,en azından buradam ayrışmayalım,kapılı olduğundan beri hemen hemen hergün baktım,sitenin ne sosyal medya hesabı var,nede sorabileceğimiz biri,yazık gerçekten,böyle devam ederse dipleri bulan aktivite tamamen bitecek sitede.

anlztrk

Site nihayet geri gelmiş. Hâlâ profil resmi değiştiremiyoruz. :D

Neyse, buna da şükür.

Siteye ait Facebook ve Twitter hesapları oluşturulmalı, böyle durumlar tekrar yaşanırsa bağlantıda kalabilmek adına.

tactician

Umarım eski günlerine kavuşur sitemiz.
Bu günden itibaren ben de elimden geldiğince sitede daha fazla yer almaya, yeni ve orjinal gönderiler yapmaya çalışacağım.
Bunun dışında twitter-facebook-pinterest-vb  gibi sosyal platformlarda da yer almak adına ilgili abilerimiz ile görüşmek istiyorum; bakalım.

Shane_Falco

MeL_55

11 yildir hergün girdigim foruma 2 ay girememek, 11 yila bedeldi..

Ahmeti

umudu kesmiştim ama kavuşturana şükür

06 onur 55

brigand

Forum ve ana sayfa domainlerinde sıkıntılar vardı. Uğraşıp tekrar aktif hale gelmesini sağlayan abilerimize teşekkür ediyoruz.
Belirli bir süre içinde hem ana sayfa hem de forum olarak daha yeni ve güncel devam edebileceğiz.

emre__ss

tactician

Alıntı yapılan: brigand - 19 November 2016, 09:32:16
Forum ve ana sayfa domainlerinde sıkıntılar vardı. Uğraşıp tekrar aktif hale gelmesini sağlayan abilerimize teşekkür ediyoruz.
Belirli bir süre içinde hem ana sayfa hem de forum olarak daha yeni ve güncel devam edebileceğiz.

inşallah. samsunspor.biz geçmişi ile kurucusu ile yaptıkları ve yapacakları ile hep en iyisini hakediyor.

kaptan 55

cümleten selamün aleyküm....günün sonu galibiyet olur İnşaaallah..

samsun 55

orucreis

Alıntı yapılan: samsun 55 - 21 November 2016, 11:09:36
1.lig seneye digitürkte

Hepimize geçmiş olsun diyelim o zaman. Acba hangi paketten kaptıracaklar

tactician

1.lig paketi yine süper lig özetlerini içeren paketle beraber ihale edildi aslında.  Fakat digiturk süper lig yayin haklarını, biraz evvel bahsettiğim paketi ve mobil olan paketin hepsini kapsayan paketi aldı.  Yine b paketi olarak adlandırılan  süper lig özetleri ve 1.lig yayın hakları paketini dışarıya özellikle trt ye satabilir digiturk