Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Her gün baktıkça artık içim daralıyor.Önceki yıllarda zor durumdaydık ama bu kadar umutsuzluk hatırlamıyorum.Lanet olsun hepsine

samuray

ya nerdeyse kazım yılmaz masum rolüne sokacaksınız yani misal hısızın hiçmi suçu yok fıkrası gibi evet piyonlarıyla kumpasçısıyla her ne ise yapılanları bilioruz galip öztürkün de samsun spor kulübünü bu hale getirenlere nalet olsun hepsine

davidsavage

Karabudun

Sadece Samsunspor

Iddia degil gercekleri yazmis. Bu kulube her sene en az o da enaz 5 milyona yakin kaynak geliyor ama sezon sonu guncel oyunculara bile bir ton borc kaliyor. Nereye gidiyor buhar oluyor. Yazi cok cok dogru

eprianu

Yazılanlar çok büyük iddialar. En azından Suat Kılıç ile ilgili olanların doğru olduğu ağır basıyor. Çünkü Suat Kılıç 17 Aralık operasyonunda hırsız olarak suçlanan dört bakandan biri olmamasına rağmen görevden alınmıştı. Yani Kılıç'ın görevden alınması zaten olanağan değil.

Ben en çok da Emin Kar'ın Kazım Yılmaz'ın borcunu TL'den dövize çevirdiği iddiasına şaşırdım. Gerçekten doğru ise bu durumu nasıl açıklayacak acaba merak ettim.

Karabudun

Tarık Menteşoglu'nun  dediklerine bakılırsa kimse temiz değil. İşlerin Uyanık dönemine kadar gitmesi dışında geri kalan kısmı bana fazlasıyla esaslı geldi. Ancak yine de gıybet yapmamak lazım. Artık bir şeylerin mahkemeye yansıması lazım. Enteresan olan daha öncesinde de pek çok kez suçlanmasina ragmen bazı insanların hiçbir şekilde durumdan şikayetçi olmaması. Cevap vermemenin anlarım arkadaş ama madem suçsuzsun ve iftiraya uğruyorsun  niye mahkemeye vermezsin karşı tarafı?

Shane_Falco

Haberdeki isme bak koydukları futbolcunun resmine bak. Arkadaş bir basın bu kadar kötü şehrin takımından bu kadar bi haber olabilir mi ?

http://www.habergazetesi.com.tr/sporhaber/137219/murat-gurbuzerol-samsunsporda-kalacak-mi

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 08 June 2016, 10:05:45
Haberdeki isme bak koydukları futbolcunun resmine bak. Arkadaş bir basın bu kadar kötü şehrin takımından bu kadar bi haber olabilir mi ?

http://www.habergazetesi.com.tr/sporhaber/137219/murat-gurbuzerol-samsunsporda-kalacak-mi

Samsun basınından cacık olmaz. Bir tane tam profesyonel çalışan gazete yok. Çoğu birilerini kötülemek ve linç etmek için kurulmuş gazeteler. Belki Haberexen en düzgünü o da zaten internet gazetesi. Yerel olursun anlarım ama amatör yönetilmeye gerek yok.

Sadece Samsunspor

Superligden dusenlere 4 milyon tl. Pttden dusenlere 500bin tl destek verilecekmis.

muzaffer4

O 500 bini almak icin düşeriz.

jean

Biz dusmeyiz ins bu ligden transfer yapamasak bile kadronun yuzde 70 ini korusak yine ligde kaliriz