Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Kazıma suç bulmak büyük tongaya düşmek.Onu iteleyerek oraya getiren hangi kumpasçı ? o adamın ticaretini bitirmeye çalışan hangi siyasi yapı.beyler ortadaki ne olursa olsun sizin canınız yanınca zaten samsunsporlu ve samsunsporla alakası olmayan adam samsunsporu düşünmez.bizm gibi düşünüyor sanmayın bu adamı.bana göre kazım bankaya devretmekle haklı.o adama yapılanlara karşın.kazıma bu oyunu kuran siyasi yapıya sesimizi çıkarmak yerine günah keçicisne bulaşmak bizim olayı göremememizden başka bişey değil.

samsunmania

Özkanım ben de seninle aynı fikirdeyim ama pireye kızan yorgan yakmasın be kardeşim. Kimin kimle hesabı varsa kendileriyle görsün. Benim kızdığım nokta Samsunspor'u kullanmaları,arada bizi verem etmeleri. Kazım Yılmaz dik durmak istiyorsa alsın takımı süperlige çıkarsın.

Shane_Falco

Sürekli eski defterlerin açılmasına gerek yok. Fakat burada Kazımı getirenlerin kadar kazımında suçu var.

Ayrıca bir bankacı veya bu işlerden anlayan bir arkadaşımız varsa bundan sonraki o 15 milyonluk süreç nasıl işler anlatırsa sevinirim. Çünkü banka gözümüzün yaşına bakmaz.

Böyle gidersek 3-4 seneye kendimizi BAL'da buluruz. Bu sene durumlar çok çok vahim.

sadece55

Kazım yılmaz bu takımı bitiren isimlerin başında gelmektedir.o kadar hata yaptı takımı küme düşürdü.3 alana 5 liralık kontraktlar yaptı resmen bu takımın geleceğini bitirdiler.Ondan sonrası da sadece zaman kazanmak artık önlenemez bir inişe geçeceğiz malesef

Duško Milinković

Bu takım amatöre giderse borçlar siliniyormuş. Doğrumu bu?

sadece55

Borçlar bu takımın üzerine kalır.Yeni malatya vs gibi takımların olayı buydu.Onlar şuan sıfır borç ile yarışıyorlar.

Duško Milinković

Yine çare alttan yeni bir takım çıkarmakta yani.

jean

Amatore dusunce borc silinmiyor yanlis bir bilgi bende oyle biliyordum degilmis

GurbetciFanatik

Bu Takimin tek kurtulusu Of lu Hoca desene  :(

eprianu

Malatyaspor  bu işin üzerine çok gitmişti. Eski yöneticiler hapis cezası bile aldı. Hatta kulübü ne kadar zarara uğrattılarsa karşılayacaktı eski yöneticileri. Ama sonrasında ne oldu bilmiyorum.

http://m.fanatik.com.tr/2014/07/04/malatyaspor-yoneticilerine-hapis-cezasi-376418

Shane_Falco

Alıntı yapılan: jean - 01 June 2016, 15:46:59
Amatore dusunce borc silinmiyor yanlis bir bilgi bende oyle biliyordum degilmis

Böyle bir şey yok. O takımı tüm mazisiyle, geçmişiyle ve borçlarıyla bırakıyorsun ne hale gelirse geliyor. Sende yeni bir takım çıkartıyorsun. Artık bu Yeni Samsunspor mu olur B.Belediye Samsunspor mu olur, Samsun Birlikspor mu olur. Sonra tüm millet de hiç bir şey olmamış gibi yine o eski takım çıkmış gibi davranıyor.

Karabudun

Alıntı yapılan: özkan - 31 May 2016, 21:27:40
Kazıma suç bulmak büyük tongaya düşmek.Onu iteleyerek oraya getiren hangi kumpasçı ? o adamın ticaretini bitirmeye çalışan hangi siyasi yapı.beyler ortadaki ne olursa olsun sizin canınız yanınca zaten samsunsporlu ve samsunsporla alakası olmayan adam samsunsporu düşünmez.bizm gibi düşünüyor sanmayın bu adamı.bana göre kazım bankaya devretmekle haklı.o adama yapılanlara karşın.kazıma bu oyunu kuran siyasi yapıya sesimizi çıkarmak yerine günah keçicisne bulaşmak bizim olayı göremememizden başka bişey değil.

Adam sıçtı kulübün içine, bitiyoruz ya ötesi var mı? Bu kulüp batıyor diye kurulacak her cümlenin öznesidir Yılmaz. Aksini iddia eden  ya kötü niyetli. Galip Öztürk'ün gazıyla başkan oldu. Gazla gelen sıçar, batırır işte. Borçlarını bankaya devrederek de sıvadı, tüy dikti. Süper Lig'e çıkmış takımı devraldı. Ne yaptı peki? Resmen bitirdi. O kadar para harcadı da ne kazandırdı kulübe? Kazım Yılmaz'ın basiretsizliğinin bedelini koca camia ödüyor. Madem bilmiyorsun denizi, ne halt etmeye geçiyorsun dümene? Ha, Uyanık bıraktığından beri adam akıllı dümenci görmedi camia orası ayrı. Ama Yılmaz bu çöküşün bayrak taşıyanıdır, masum falan değildir. Bahane üretmenin anlamı yok. Doğruları söylemek tongaya düşmekse ben müptelasıyım o tonganın, buyrun siz de bir an evvel başlayın.

yirmiuc

Koskoca Samsunspor kulübü Kazım Yılmaz yüzünden 'tarih' olacak...

Sent from my iPad using Tapatalk

özkan

iyi hadi karabudun oyle olsun.kazım topun yuvarlak oldugunu bılmeyen adamdır.o kadar transferi yapacak çap ve cevre varmı sanıyosun onda ? kazımı gazlayıp gazlayıp pompalayan gızlı oznelerı gormezden gelme.en buyuk hain galip ozturk şehirdeki malum sıyası yapı onderlerıdır.kazım sadece pıyon.ha bu ısler kımın donemınde oldu kazımın.kazım yaptı kazım batırdı ama o sabah kahvaltısını alkolle yapan baskan bunları yaparken ben kendı adıma klube bunu durdurmaları gereken noter kanalıyla yazı gondererek gorevımı yapmısken,bunun bile bile arabayı devirmesini zevkle izleyen fırsatçılara asıl tepkı verilmeli.kazımın samsunspor çokta şeyindeydi.Anlatabilmişimdir inşallah.

eprianu

Kazım Yılmaz kadar bizim de suçumuz var. Kazım Yılmaz'ı başkan olarak getiren sonrasında kulüp üzerinden sidik yarışına giren Galip Öztürk'tü.
Ama biz ikisini de kral ilan ettik. Hatta tüm olanlara rağmen hala Galip Öztürk diyenler bile var. 5 sene sonra çıktığımız ve çok heveslendiğimiz
Süper Lig'i bize zehir zıkkım etti kan emiciler...