Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Geçmiş olsun Adana Demirspor   
Geçen seneki finalimiz geldi aklıma; çok zor bir duygu ortamı. Yazık oldu.

jean

Adamlar iki yildir dunyanin parasini harcadi cikamadi cok yazik oldu

551

İyi oldu iyi bize yaptıkları o tezahüratı unutmadık. Ayni bizim gibi kaybettiler.

celebi

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 27 May 2016, 22:18:28
Geçmiş olsun Adana Demirspor   
Geçen seneki finalimiz geldi aklıma; çok zor bir duygu ortamı. Yazık oldu.

red_white

alanyayıda adsyide süper ligte istemiyordum inş en kısa sürede alanya düşer. ads yenildi şimdi satılmışmı oldu ?

Levent ÖCAL

Umar olayının kahramanı avukatımızın son paylaşımı

samsun 55

Bızde niye böyle guzel şeyler olmuyor

jean

Adamlarda ilk deneyim normaldir ama helal olsun adamlara iki sene once ciktilar ptt ye simdide super ligdeler

sefa.isitan

Ne kadarda kızsak kalparın rolü çok büyük

jean

6 puanla aldigi takimi super lige cikardi buyuk basari

Karabudun

Alıntı yapılan: jean - 27 May 2016, 22:49:42
Adamlar iki yildir dunyanin parasini harcadi cikamadi cok yazik oldu

Enerjilerini ezileni, mağduru oynamaktan ziyade bir üst lige çıkma mücadelesine verselerdi direkt çıkarlardı.

sadece55

Ads bir zaman sonra direnci kopacak ekonomik olarakta çökecektir.Para şuan akıyor gibi ama bu parayı hep borç olarak yazdıkları ortaya çıkacak.Bizim gibi Mersin gibi fena bir tabloyla karşılaşacaklar.

Sadece Samsunspor

Altinordu kulubu Samsunda altyapi tesisi aciyor. Bu sehre bu ayip yeter artik. Samsunspor kadar aciz bi kulup gormedim ya. Kendi sehrinde kendi cocuklarini kucaklayip adam gibi altyapi yaratamazsan gelir el kulubu tesis acar genc yetenekleri bulur yetistirir Turk futboluna armagan eder. Yazik yazik

551

Basın hocaya harcadığı mesaiyi bunlara harcasada kamuoyu oluştursa.

samsunmania

kazım Yılmaz alacağı 15 milyon lirayı bankaya devretmiş. Şimdi şehirdeki Trabzonlulara mı kızalım Samsunluyuz Samsuncuyuz diyenlere mi. Samsunspor'un geleceğini fındık fiyatıyla bir görenlere ne diyeceğimi bilemiyorum. alanyaspor'a 1 günde 1.1 milyon lira bulan bakan ve belediye başkanı da bizimkiler ne anlamıyorum.