Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Eskiden tribünler Hakan Peker'in Ateşini Yolla Bana şarkısı eşliğinde şov yapardı.
Bugün aynısını Beşiktaş yapıyor. Düştüğümüz sene Bursa deplasmanında maç öncesi o kadar güzel şarkılar çalıyordu ki
taraftar yerinde duramıyordu. Biz niye yapmıyoruz bunlar? Maçtan önce "We will rock you, Bir Şarkısın Sen, Ateşini Yolla Bana" gibi şarkılar
neden çalmıyor?

https://www.facebook.com/tribundergi/videos/vb.118325551540898/1163598493680260/?type=2&theater

Sadece Samsunspor

Tam umidim bitiyor maclar istedigimkz gibi bitince tekrar umutlaniyorum. Kac haftadir tum sonuclar istedigimiz gibi ama hep elimizin tersiyle firsatlari itiyoruz. Goztepe macini alirsak 40 oluyor. 3 puan kaliyor yine playoffla.

Ayberk

Resmi sitenin durumu. Kasti yapıldıysa çok akıllıca, yanlışlıkla olduysa kepazelik.

Sadece Samsunspor

Siteyle ugrasan arkadas vardi gozluklu ismi tanerdi galiba  o gittiginddn beri sitede guncelleme pek olmuyor

Sadece Samsunspor

Sonuclar bu aksamda istedigimiz gibi. Yarinki maci alirsak playoffla 3 puan kaliyor. Her hafta hersey lehimize isliyor artik firsat tepmememiz lazim

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 13 April 2016, 20:44:35
Sonuclar bu aksamda istedigimiz gibi. Yarinki maci alirsak playoffla 3 puan kaliyor. Her hafta hersey lehimize isliyor artik firsat tepmememiz lazim

Biz bunun farkindayizda acaba TD ve futbolcular farkindami.
Yarinki mac zor gececek.
Yensek bile deplasmanlardan 0 bekliyorum  bu hocayla.
Giresun ve Balikesir final deplasmanlarimiz olacak zaten.

isa55

Yarın kazanırız ama Giresun ve Balıkesir i bu kafa, taktikle yenme ihtimalimiz %10.

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Ayberk - 13 April 2016, 16:42:53

Resmi sitenin durumu. Kasti yapıldıysa çok akıllıca, yanlışlıkla olduysa kepazelik.

Yazıyı düzelttirdim. Hacklenme olayında olmuş o yazı.
Tam bi rezalet gerçekten.

Sadece Samsunspor

Tribündergide göztepelileri fena bozuyorum. ağlama duvarına çevirdiler forumu :D

551

Onlysamsun kim ya? Gavur yazmış stat yok size yazmış bakan takımı diyenlere iyice koz veriyor.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 551 - 15 April 2016, 12:22:25
Onlysamsun kim ya? Gavur yazmış stat yok size yazmış bakan takımı diyenlere iyice koz veriyor.

Benim kardesim. Bakan takimi diye diye sinir ettiler beni. Bende bakan takimi olmadimizi madde madde 2 3 sayfa once yazdim ama hala anlamadiklari icin iyice sinirim hopladi bende oyle yazdim. Hakediyolar kardesim. Uyuz olsunlar desinler. Tinlamiyorum bile artik. Hakettiler

Sonrada duzelttim mesajimi.

muzaffer4

Ümraniyespor ptt 1.lige yükseldi acilen bu  ligden çıkmamız lazım.

jean

Bu sene ciksak bile transfer yasagi nedeniyle parasutleme gideriz ins seneye saglam cikariz

sadece55

Seneye nasıl çıkacağız peki transfer yasağı olunca...Seneye bu ligtende düşeriz yasak devam ederse.Biz bu sene çıkarsak seneye borçlarımızın yarısını öderiz en azından.

jean

Pardon ondan sonraki sene demek istedim