PTT 1. LİG 29.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Göztepe

Başlatan Kaya, 08 April 2016, 23:33:00

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Üstümüzde olan 4 takımdan en az 3'ünü geçmemiz gerekiyor. Hadi süper gittik, 2 puan önümüzdeki G.Antep Bld.'yi kolay geçeriz diyelim. Ama diğer 3 takımla 5-6 puan fark var. Daha da kötüsü, bunlardan 2'si (Balıkesir ve Giresun) ilk yarı bizi iç sahada 2-0 yendiler.

Sonda yazacağımı başta yazayım, play-off için deplasmanda Balıkesir ve Giresun'u KESİN yenmemiz gerek. Mümkünse en az 2 farklı, yoksa ikili averajda arkada kalırız. Elazığ'ı 2 maçta da yendik ve ikili averajda üstteyiz, ayrıca Elazığ da düşüşte. Yani Elazığ'ı da geçmek yetmiyor!

Ortada alma hedefimiz olan 18 puan var. Tamamını alsak 55 yapıyoruz. Minimum 4 galibiyet, 2 beraberlik almamız gerekli. Bu 14 puanla play-off yapmamız mümkün, deplasmanda Balıkesir ve Giresun'u yenmek şartıyla.

Geçmişte "imkansız" kelimesini kullandığım pek çok örnekte, bizim takım bana o kelimeyi yedirdi. Ondan imkansız diyemem, ama çok çok çok zor.

Göztepe ile hesabımız ise ayrı!

brigand

Çok net söylüyorum, bu takım Balıkesir ve Giresun'u deplasmanda yensin, ikili averaja gerek kalmaz ! Şöyle ki; eğer illa bir hesap yapılacaksa Göztepe, Giresun ve Denizli maçlarını kazandığımızda rakiplerimizle en kötü aynı puanda oluruz. Ya da bir puan fark olur (Giresun veya Balıkesir) Eğer bu takım deplasmanda Balıkesir'i de yenerse son iki maçta da puan kaybetmez. Yani esas olarak ya 6 da 6 yada sezonu kapat. Deplasmanda Giresun ve Balıkesir'i yenme hesabı yapınca iç sahaya yada Erciyes maçına puan kaybetme lüksü verilemez.

Şimdi bir şu ihtimallere bakıp bir de hocayı görünce insan cidden umutlanamıyor. Bu yüzden insanlarda ki karamsarlık.

orucreis

Göztepeyi yenelim bitsin. Play off hayal bence heleki bu hocayla imkansiz. Deplasmanlarda yirtici bi oyunumuz yok hep bi tane arada atarsak bitiririm maci hesabi var hocanin kafasinda yoksa her deplasman beraberlik icin gisiyoruz acik ve net. İc sahada aldigimiz maclarin neredeyse tamami taraftarin gaziyladir. Hoca takima bisey veremiyor verse bir kulupte sezon tamamlardi oda yok hep yarim sezon hep idareci maksat takimin basinda hoca olsun.

Sezon bitmistir bence bizim için. Seneye oynucak oyuncularida kusturduk. Yeni sezonda herkes kalp ilacini alsin bence. Yeni sezonda yine idareci hoca buluruz. Yönetim gider kalir belli olmaz. Zaten transfer yapamiyoruz hic bi hoca kolay kolay gelmez bize.

Ama en güzel en keyifli yani ne biliyormusunuz butun yaz boyunca kafa rahat olcak transfer dedikodusu yok. Yok o gelmis yok bu geliyomus yok sunla gorusmusuz stressiz bir yaz olacak bence :)

cakir55

Kalan maçlarda 1 beraberlik hakkımız var. Diğer kalanların Hepsini yeneceksin o kadar başka ihtimal yok.

Giresun veya Balıkesir'den birini yenemediğimiz taktirde yine yalan oluruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cakir55

Giresun'da bugun oynuyormuş hem de Karşıyaka ile 3 puan yaz daha yakalama şansımız yok onları.

Playoff istiyorsan Balıkesir'i yeneceksin başka yolu yok.

Bugun inşallah böyle bir kadro çıkar;

Furkan
Canberk Fatih Ndiaye MSevgi
İvanov Taha Hasan Ofo
Ekigho Kone

Ne zaman defans yapıp kazandık ben hatırlamıyorum çıkıp aslanlar gibi hücum yapmamız gerek bunun örneği de Geçen haftaki maçta gördük.

Sent from my iPhone using Tapatalk

özkan

30ncu dk Karşıyaka 2-0 önde.hadi inşallah.

Sadece Samsunspor

Evet giresunda yeniliyor. resmen altın tepsi sundu bütün takımlar. 3 puan söke söke alınmalı. tek korkum hakem. trabzon bölgesi hakemi. huysuzluğu tutarsa doğrar bizi. ligin kader maçı ya varız ya yokuz diyeceğiz.

GurbetciFanatik

Bana kizacaksiniz ama halen play off hesabimi yapiyorsunuz. Yapmayan arkadaşlar sonra hüsrana uğruyoruz. Benim gözüm bu maçta Muszafada ve Tataftarlarda. Yine 3 puan alip sahamizda herşey unutulacak mi acaba.

özkan

İnşallah alarak giresunda sürpriz yapmak üzere yolumuza bakacağız.Bana göre göztepeyi bu kadar büyütmeyelim.Çok dirençsiz takım olamamış bir ekiple oynayacağız.Taraftar işini yaparak ,hoca takıntılarını bırakarak yabancılarla oynarsak 2-0 / 3-0 bizim Allah'ın izniyle maç.

Sadece Samsunspor

İlk 11
55. FURKAN KÖSE
4. FATİH KILIÇKAYA
5. OUSMANE CARDINAL NDIAYE
10. CHIKELUBA FRANCIS OFOEDU
12. OĞUZHAN BERBER
17. MURAT GÜRBÜZEROL
26. MUSTAFA SEVGİ
28. HASAN KILIÇ
29. FAMOUSSA KONE
88. TAHA YALÇINER
90. EHIOSUN EKIGHO
Yedekler
1. BEKİR SEVGİ
7. MUSA AYDIN
13. ERDİ DİKMEN
22. ALPEREN PAK
38. GALIN STEFANOV IVANOV
53. ERSEL ASLIYÜKSEK
99. MUHARREM EFE
Teknik Sorumlu
ENGİN KORUKIR

HOCA SU KADROYU DEPLASMANDA DA CIKARSAYDIN SIMDI PLAYOFF ICINDEYDIK

özkan

Çıkarcağın kadro m.sevgi hariç buydu hoca ama geç kaldın hoca geçç ama kulağını çekmişler belliiiiiiiiiiiiiii

Shane_Falco

Hoca kafana ne düştü de bu kadroyu cikardim. Hayret...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 14 April 2016, 18:28:28
Hoca kafana ne düştü de bu kadroyu cikardim. Hayret...

Bu iç saha kadrosu normal.
Haftaya cok bekleriz bu kadroyu.
Adanada cikarsaydi en az 1 puan alirdi bu kadro.

Vural temiz

Vural temiz