Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Bu hazirlik maci bi konumda iyi oldu.
Futbolcular Teknik Heyet anlasin bu Takim oynarsa herkesi yener.
Deplasmanlarda 1 puana yatmakda ne demek anlasinlar.

Sadece Samsunspor

Trabzon almazsa rize alir hikmet hoca takipte

GurbetciFanatik

Yok onu demek istemedim.
Bu hep böyle olmuştur , transfer cazasi yiyen takimlardan futbolcu almiyorlar. Bunu başkanlar aralarinde ve kulüpler birliginde konuşuluyor ve karar veriliyor. Bu hep böyle olmuştur ( genelde).

orucreis

İlk yarida izledigim samsunspor bizim ligde izledigimiz samsunsporsa bu samsunspor hangisi yok eger bu samsunspor gercek samsunspor sa ligde niye oynamiyonuzlan edepsizler

Sadece Samsunspor

Ersel ve ivanovu yedekte curutuyoruz resmen. Ligde artik 11de baslasinlar

551

Şu maç 6 1 e gelse yine beraber izlerler mi merak ediyorum o yüzden gerek yok bunlara kavga olmasında makara futbolun rekabetin tadıdır.

orucreis

İvanov,ersel sana kapak olsun hoca

Sen hala mustafaya katlan

Sadece Samsunspor

Adam hazirlik macinda bile oyuncu degisikligi yapmaya korkuyor. Allahim ya

orucreis

Son dakikalarda dostluk adina yemek icin cok ugrastilar ama onu bile beceremediler

eprianu

Şok içindeyim resmen, fark yeriz dediğim maçta deplasmanda kazandık.  :D

taraftar55

Arkadaşlar dün arkadaşlarımın daveti ile Kocaelispor'un maçına gittim ve bir şehir ancak bu kadar fazla bağlanabilir ve sahip çıkabilir şehirlerinin takımına.
Bölgesel Amatör Lig'de olmalarına rağmen, maçlarını en az 15000 kişiye oynayan (dün 20 bindi) ve taraftar profili ise "Galatasaraylıyım ama ikinci takımım Kocaelispor" değil; "Kocaelispor'luyum" olan kişiler. Önceden bahsettiğim gibi kişiler çoğunluktaymış ancak şuanki başkanları Bahri Yavuz ile bu profil değişmiş ve kulübü borçlardan kurtarmaya çalıştıkları gibi, takım oyuncuların 1-2'si hariç hepsi Gölcük, Kavaklı vb. şehrin diğer takımlarında oynamış ve Kocaeli için fedakarlık yapmış oyunculardan oluşuyor.
Ders almamız gerekiyor; hem oyuncuların disiplini açısından, hem taraftarlar olarak biz, hem yönetim olarak herkes.
Bunun için Bölgesel Amatör Lig'e düşmemize gerek yok. Belki de düşsek maça gidecek belli başlı sevdalılar hariç kimseyi bulamayız.
Samsunspor süper lige çıkmış çıkmamış, yeni stadı olmuş olmamış umursamayarak; severek, sevdalanarak, sevgilimizi kötülüklerden korumamız gerek, maddi ve manevi olarak.

serkancengiz

Bugün Anadolu üsküdar 1908- Kahraman Maraş maçını izledim üsküdarda 27 numara Furkan mehmet Tuncer çok sağlam stoper bir tane kafa topu bir adam kaçırsın helal olsun çocuğa bu sene bizde olsaydı yan top zafiyeti olmazdı bu çocuk iyi yerlere gelir yönetime duyurulur

jean

Ins bugunku galibiyetin aynisini super lig macinda aliriz

Sadece Samsunspor

28 29 ve 30. haftadaki maçların hepsi haftaiçi cuma perşembe pazartesi

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 29 March 2016, 10:52:05
28 29 ve 30. haftadaki maçların hepsi haftaiçi cuma perşembe pazartesi

yanduk desene
cuma mubarek gün
persembe perisanlik
pazartesi giydim fesi