Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

korayxyz

Herkes bize oynamaya başladı. Önümüzdeki 3 maçtan 5-6puan çıkarırsak çarşı karışır.

samuray

iyi oldu karşıyakanın beraberlik golüne biz atmış gibi sevindim valla cezalı oyuncuları en önemli ayite sinan barış üçüde yok lehimize gelişmeler inşallah yarın antepden 3 puanla döneriz balıkesirde yenildi dün herşep lehimize işlemeye başladı

Sadece Samsunspor

Maclar guzel bitti. Hatta yapmadan bu maci almaliyiz. Sonra icerde taraftarla birlikte alanya ya tiklariz.

Coskun Zeren in geliside takimi cok olumlu etkiledi. Isini iyi yaptigi belli. Tanimam etmem ama helal olsun moral motiveyi iyi yapiyorki takim duzeldi.

jean

Yarin ins aldimi havaya gireriz

özkan

Sinan ozkanın olmaması ayitenin olmamasından daha faydalı bir iş adımıza.Hersey lehimize allah yardımcımız oluyor antepten en kotu 1 puanla dondugumuzde hersey cok daha guzel olacak onumuzdekı hafta sonu

Sadece Samsunspor

Bahia nin 1milyon 400bin avro alacagi varmis. Oha aq ohaaa yani o nasil bi para. O alacagi valiyle belediye baskani halledecekmis. Simdimi cikti bu borc. Tam sehir amirleri toplaninca boyle bisey cikmasi ve onlar tarafindan odenecek olmasi. Reklam gibi geldi bana. Yani borc vardir ama o kadar yoktur bence. Reklam icin abartilmis gibi

Furkan

Antep maçını 0-2 hissediyorum

ngonge

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 06 March 2016, 02:16:49
Bahia nin 1milyon 400bin avro alacagi varmis. Oha aq ohaaa yani o nasil bi para. O alacagi valiyle belediye baskani halledecekmis. Simdimi cikti bu borc. Tam sehir amirleri toplaninca boyle bisey cikmasi ve onlar tarafindan odenecek olmasi. Reklam gibi geldi bana. Yani borc vardir ama o kadar yoktur bence. Reklam icin abartilmis gibi

Bahia'nın sözleşmesinden kaynaklı olarak 3 yıllık sözleşme maaşını ödemek zorunda kaldığımızı duymuştum. Bu sözleşmeleri yapıp borçları takan insanların yaptığı hainlik.

Sadece Samsunspor

Ivanov fifaya basvurmus. 200bin avro odenmezse serbest kalacak

samsunmania

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 06 March 2016, 02:16:49

Çok uzun zamandır bu borç rahatsız ediyor bizi. Bir kaç kez yapılandırdık ancak ödemelerde sıkıntı olduğu için artık tamamını ödememiz gerekiyor diye biliyorum. 600 bin eurodan 3 yıllık garanti sözleşme yaparsan başına böyle kalır. Bu kadar acemice kulübü yönetirsen sonuç bu olur. 50 milyon harcayıp kulübü küme düşürenler hiç bir şey yokmuş gibi ortada dolaşsın, cefasını Samsunspor çeksin. Bu iş böyle giderse Türkiye'de top oynayacak kulüp kalmayacak.

Ayberk

Bu hafta ne olur bilmiyorum da, haftaya kalpara gene 4-5 tane giydirebiliriz gibi hissediyorum.

Duško Milinković

Toplantıda valinin Erkut Tutu 'yu fircaladigi Ümit Özat 'ı neden erken yollamadığı için çok kızdığı ve Erkut Tutu nun 20 milyon borç ödedik onunla ugrasiyorduk dediği sonrasında bu parayı sen değil Biz ödedik diyen valinin iyice sinirlendiği sonra Tutu nun ağladığı yusuf ziya nın onu teselli ettiği yönünde internette dolanan haberler var. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

sadece55

Valiler sanki ceplerinden bir kuruş para harcıyor.Vali dediğin de sonuçta bir memur.2 yıl sonra görevden alınır göçer gider neyin fırçası anlamıyorum.

muzaffer4

Bizim valinin Samsunspor için bu kadar telaslanacağını sanmıyorum Umit ozatı gonderme konusunda kim oluyormus da hesap soruyor.

orucreis

Vali parayi biz veriyoruz diye haber var ama yalandir bence. Sanki kulube trilyonlar akitiyorda aga gibi hesap soruyor eger oyle bir durum varsa is adamlarini toplicaksin belediyeleri toplicaksin herkes elini cebine atcak diceksin diyemiyorsan kulubun sahibi gibi hesap soramaz laf kalabaligi yapamazsin