Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Konyaspor daha düne kadar Anadolu'nun en berbat tribünlerinden biriydi. Yapılan stadyumla yeni bir havaya girdiler. İddia ediyorum 42 bin kisinin 30 bini çift takimlıdir. Ama tek takımlılık konusunda atılmış güzel adımlar olacağından şüphem yok. Zamanla sistem oturup bu kadar güzel sehir, takım ve stadımız varken sehrinin takımını destekle felsefesini yayginlastirirlar

sadece55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 04 March 2016, 02:37:51
Torku'nun sponsorluğu ve desteği, Yeni stad, Belediyeden destek, Dogru hoca tercihi ve iyi yoneticiler...

Torku çok güçlü bir marka oldu gerçekten.Ama bunu ne ile başardı reklam ve bence Konyaspor ile.Bizim Samsunlu firmalar bu değeri nasıl kullanamıyorlar anlamıyorum.

sadece55

Kavak ilçesine yapılan ziyaret çok güzel olmuş.Samsunsporumuz eskisi gibi ilçeler ile ve yeni nesil ile bütünleşebilirse şehirden ciddi katkı alabiliriz.

eprianu

Sanırım Euro 2016 grup elemelerinde son iki maçımızı da orda oynadık, Konya'da.
Bunun da etkisi var bence.

Alıntı yapılan: isa55 - 04 March 2016, 01:17:10
Konya futbol sehri oldu çıktı. Birkaç seneye kadar macla alakası olmayan, küçücük maraton tribününün  ortasinda kumelenen taraftara sahipti. Simdi stadi doluyor. Nasil oldu bu iş? Aklima büyükşehir belediyesi disinda birsey gelmiyor.

sadece55

Konya hem hükümet tarafından ciddi anlamda desteklenen bir şehir hem de sanayisi ekonomisi çok güçlü bir şehir. Böyle olunca da ekonomiyi çok çabuk halledebiliyorlar.

isa55

Soylediklerinize katılıyorum. ilk olarak belediye takıma el attı, stad yaptı, destek çıktı. Sponsor bulundu, takım kipirdayinca seyirci ilgi gösterdi, seyirciyi gören federasyon milli maç verdi. Coştular da coştular. Passolig sayilari 90 bin oldu.
Bizde neden olmasın. Yusuf ziya isterse olur.

sadece55

Yzy hiçbir zaman bu kulüble ilgili sözünde durmadı.Bize ondan yarar geleceğini sanmıyorum.Bir de malesef Konya şehri kadar ekonomik potansiyelimiz yok.Futbol şehri olma konusunda ise çok öndeyiz ama devir ekonomi devri

Sadece Samsunspor

Başbakan sayesinde kapacaklarını kaptılar önlerindeki 30 seneyi şehir olarak garanti altına aldılar. Biz anca gençlik yurdu bilmem ne havuzu. Tamam kardeşim bunları yapında bi sanayi yapın ya bi fabrika açın ya bi işçi çalıştırın arkadaş. Millet Samsunda bitmiş durumda büyük büyük firmalar gitti gidiyor. En son volkswagen bayisi gitti sessiz sedasız. trabzon bayisiine geçti yönetimi. peugeot samsun bayisi battı sivas bayisi aldı samsunu. hepsi gidiyor. lakin köytür tavuk gitti. hiç iyi haberler yok samsunda

551

Bosver dostum Samsunda herkes halinden memnun giden gitsin insanlar bu koca şehirde kasiyerlik tezgahtarlik dışında neden doğru düzgün is yok diye düşünmüyor bile.

samuray

büyük zirve büyük zirve toplandılar sonuç bilen varmı ben biş ey anlamadım laftal peynir gğmisi yürümez yine destek palavralarının dışında ciddi bi destek varmı yok

forzasirin55

Kulüplerin en üst düzey başarı yakaladıkları dönemler...
Semra-Turgut ÖZAL Beşiktaş'lı Malatya'lı
Mesut YILMAZ Galatasaray'lı Rize'li
Tayyip ERDOĞAN fenerbahçe'li Rize'li
Abdullah GÜL Kayseri'li
Bülent ARINÇ Manisa'lı
Ahmet DAVUTOĞLU Konya'lı

Duško Milinković

Bakan da Bizden ama o başarıyı bir türlü yakalayamadik.

ugrass

05 March 2016, 21:20:27 #43932 Son düzenlenme: 05 March 2016, 22:08:48 farUqras
 Ayite kırmızı kart gördü  :) herşey lehimize gelişiyor. Ulan ümit özat nolurdu 9 haftada 2 galibiyet alabilseydin..

sersa

Aynen çok iyi oldu.Alanya da bu maçtan önce sarı kart sınırında olan var mıydı acaba önemli oyuncular sarı kart gördü

berusa55

Haftaya bizle oynayacakları maçta Sinan Özkan, Barış Örücü ve Ayite yok.